Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 31

• 35 864
  • 732
  •   1
Отговори
# 285
Ейй, няма ли да започваме да предполагаме какъв ще е отговора на Фатмето.Или всички сте убедени, че ще каже "ДА".

След като се притеснява за него и отиде до работилницата - трябва ли да си задаваме този въпрос...!?  Ако сценаристите ми извъртят номер , ще има
#2gunfire #2gunfire #2gunfire

Еее Нелка недей да ги гърмиш, че кво ше правим после ние.Аз си мисля,че може да измислят нещо по-така.Може да каже нещо от сорта "ами не съм готова още за такава стъпка",или "искам малко време да помисля"Давайте доматите, ще си направя салатка и ще пийна ракийка за лека нощ. Joy

# 286
Аз поне не подлагам на съмнение "Да"-то

Или така ми се иска.

Обаче прави ли ви впечатление реакцията на средностатистическия турски влюбен мъж в такива ситуации. Всичко е въпрос на чест. И непременно трябва да избухне, да овика и даже да понабие тоз оня, който там му попадне в полезрението. Позицията на мачо много се уважава в тази култура, макар и да е малко по-различна от латиното.

И изобщо мъж, който не пали от раз, като че ли не се котира много много в обществото. Някак си не изглежда добре - сигурно им се струва мекушав. Не знам, аз поне оставам с такова впечатление.

# 287
Аз първо ще кажа, че съм още в облаците от щастие Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Второ- някакъв вътрешен глас (противно на волята ми) ми казва,че Фатмето няма да каже категорично "Да". И трето- отивам да си избера най-узрелия и голям домат Blush Blush Blush

# 288
  • на брега на Дунав
Защо сценаристите решиха точно преди РД да си види подаръка Ф newsm78
Защото на РД ще има сватбено парти married
Защото Фатмагюл ще каже ДА
Очаквах едно хубаво нещо ,мечтаех за второ ,но такава серия,ей,богу- не съм очаквала- възнаградени сме и ние за всичките сълзи  и цялото търпение  Peace

Това за сватбеното парти много ми хареса newsm44 newsm44

# 289
  • София

Къзларки , аз вече се чудя какво ще гледаме във втори сезон...!?  newsm78 newsm78 newsm78

Предположения от вас - имам чувството , че всичко силно видяхме...Оооо, не , от тук нататък какви гадости са ни приготвили...Погалиха ни малко с "перце" да се отпуснем - представям си какво ще ни сервират след това ...!? ooooh! ooooh! ooooh!

Нелка, и аз съм на това мнение........удоволствието, с което ни дариха сега ще ни го изкарат през носа.

# 290

Тя знае колко се притеснява той , Фатмето е умно момиче и добричко - отговора ще е да..!? Peace

Но кекс няма да видим скоро...!? Peace

# 291
И аз си мисля, че няма да чуем ДА в следващия епизод...  по-натам ще има да, но сега не знам, мисля си, че тя не е готова още да му каже да...
Доматки останаха ли? Mr. Green

# 292
  • Пловдив

Ето...

# 293

Къзларки , аз вече се чудя какво ще гледаме във втори сезон...!?  newsm78 newsm78 newsm78

Предположения от вас - имам чувството , че всичко силно видяхме...Оооо, не , от тук нататък какви гадости са ни приготвили...Погалиха ни малко с "перце" да се отпуснем - представям си какво ще ни сервират след това ...!? ooooh! ooooh! ooooh!

Нелка, и аз съм на това мнение........удоволствието, с което ни дариха сега ще ни го изкарат през носа.

Оооо, гадостите могат да са безкрайни. Ще започне едно обжалване на делата, ще търсят под вола теле, ще ги провокират по всевъзможни начини.
Обаче това, което не те убива, те прави по-силен. Това ще е лайтмотива на целия филм. Само любовта може да спаси Керим и Фатмето. Очаквам много силни серии.

Освен това - историята на Мерием е само загатната. Оттам също може много да се извлече. А и падението на виновните не се свежда само до това, че вече са в затвора. Накрая трябва да бъдат смазани докрай. За да си платят както трябва.

# 294
  • Пловдив

И още...

# 295
  • Пловдив

И още...

# 296
Аз поне не подлагам на съмнение "Да"-то

Или така ми се иска.

Обаче прави ли ви впечатление реакцията на средностатистическия турски влюбен мъж в такива ситуации. Всичко е въпрос на чест. И непременно трябва да избухне, да овика и даже да понабие тоз оня, който там му попадне в полезрението. Позицията на мачо много се уважава в тази култура, макар и да е малко по-различна от латиното.

И изобщо мъж, който не пали от раз, като че ли не се котира много много в обществото. Някак си не изглежда добре - сигурно им се струва мекушав. Не знам, аз поне оставам с такова впечатление.

Така е , но тази импулсивност е присъща на всички народи живеещи на юг...!?  С тази разлика , че някои от тях се опитват да тушират тази си характеристика , но при съседите все още е въпрос на чест да си импулсивен и избухлив Peace Peace Peace

Гери , баща ми е преселник от Одринска Тракия - твоите от къде са душко -  моето оправдание го намерих за импулса и избухливостта си , но много бързо ми минава...Дъщеря ми казва , че съм "пушилка" само ..!? newsm78 Joy Joy Joy Joy

# 297
  • Пловдив

Супер...а....

# 298
И аз си мисля, че няма да чуем ДА в следващия епизод...  по-натам ще има да, но сега не знам, мисля си, че тя не е готова още да му каже да...
Доматки останаха ли? Mr. Green
Споделям Peace
Керим може би пришпори предложението, провокиран от действията на Мустафа, а не защото се е убедил, че Фатмето го обича( то и тя не знае още този факт).
А иначе роклята е уникална Sunglasses

# 299

Оооо, гадостите могат да са безкрайни. Ще започне едно обжалване на делата, ще търсят под вола теле, ще ги провокират по всевъзможни начини.
Обаче това, което не те убива, те прави по-силен. Това ще е лайтмотива на целия филм. Само любовта може да спаси Керим и Фатмето. Очаквам много силни серии.

Освен това - историята на Мерием е само загатната. Оттам също може много да се извлече. А и падението на виновните не се свежда само до това, че вече са в затвора. Накрая трябва да бъдат смазани докрай. За да си платят както трябва.

Очаквам порядъчно да ги "уважат" и то неведнъж Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт