Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 31

• 35 842
  • 732
  •   1
Отговори
# 495
Нелка, искам и аз дая гледам, ама ще чакам до утре!Милото си идва и ще му обърна малко внимание. Да видим Керим що за афродизиак е?!  Blush Blush Blush
Мали, това аз ли го казах?!  Blush Blush Laughing Laughing Laughing

Гери , голяма грешка - 36 е "върха на сладоледа " просто...!? Peace Peace Peace

Аз не обичам да гледам през деня - правя го вечер , когато всички заспят , за да не ме прекъсва никой.., това се отнася за всеки кинофилм...След като през деня с прекъсванията от телефони ме "кефи" на макс , представям си какво щях да чувствам , гледайки го на спокойствие..!?
Mr. Green

# 496

За да допусне Керим близо до себе си без страх и отвръщение от спомена за онази нощ, Фатма ще трябва да чуе  точно тези думи- че за него тя е чиста, непорочна, неомърсена, освен силната му любов, която тя усеща.

newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

# 497

Много ме харесва тук, Кадир неможе да го озапти. Бесен ,бесен! Heart Eyes

# 498
Нелка, искам и аз дая гледам, ама ще чакам до утре!Милото си идва и ще му обърна малко внимание. Да видим Керим що за афродизиак е?!  Blush Blush Blush

Joy Joy Joy Joy Joy

Три пъти дневно по един Керим - решава всякакви семейни проблеми. Странични ефекти- пристрастяване. При предозиране, обърнете се към Фатма.

Последна редакция: пт, 03 юни 2011, 16:21 от sincerita

# 499
Днес сте много романтични и лежерни   Hug  bouquet
Май само аз съм на друга вълна Sick

# 500
Нелка и аз обичам вечер да гледам, да ми е тъмничко, да навляза във филма.  Peace

# 501

Сега пък Кадир ме разплака - и в този епизод има невероятни диалози...!? Cry Cry Cry

# 502
Нелка и аз обичам вечер да гледам, да ми е тъмничко, да навляза във филма.  Peace

Липсват ми филмовите маратони с децата ...По празници , в събота и неделя като нямам работа се вземаха касети , пускат се щорите  и се започва ...да не мислите , че съм тормозила 10 годишни деца - големи , големи ...В 12,00 часа вечер , мамо , хайде за филм...Имахме денонощна видеотека до нас - ехххх, какви времена бяха...Децата си пораснаха , имат си свой живот , но на мен онова време много ми липсва...!? Sad Sad Sad

# 503
  • София
rivva  smile3501 smile3501 smile3501
браво, мила, няма нищо смешно, даже напротив, евала ти казвам Simple Smile И аз се усещам на моменти как успявам да си преведа някой неща от турски сама  Crazy това зарибяване по филма и на турски ще ни научи Laughing

Ани, благодаря ти мила за насърчаването. Когато човек изпитва удоволствие от нещо е способен на неща които не е допускал за себе си.
Така и не научих чужд език (освен руски - беше задължителен по мое време) и това много ми пречи в професионален план. Смятах че съм изтървала времето да уча език, но затова пък детенце от първи клас съм го "впрегнала" в две направления - японски и английски.
 А сега се оказва, че един невероятен филм е способен да провокира в мен желание и усилие, за нещо което съм мислила че не е във възможностите ми.

Последна редакция: пт, 03 юни 2011, 18:51 от rivva

# 504

Аз си изгледах 36 серия и за кой ли път ще кажа , че е "божествена" ..!?  Peace
 Много сладка серия - а представям си следващата да я изгледам с превод..!? Party Party Party

# 505
Момичета искам да споделя нещо с Вас, което установих докато гледам серията от снощи, но не ми се смейте много.
Прведох си почти цяла сцена и толкова се въодошевих, че реших да Ви я постна.
Моля, следващите редове да бъдат приети снисходително от професионалистите:

Керим и Фатмагюл като я спипа пред прокуратурата:

К каква работа имаш тук
Ф проследил ли си ме
К каква работа имаш тук те питам
Ф защо дойде след мен
К защото разбрах че ме лъжеш. Какво се случило Ф, каква работа имаш тук
Ф Нищо не се е случило
К Какво става. Кажи
Ф Пусни ме
К Говори. Защо дойде тук. Ф, какво става
Ф Да подам оплакване дойдох, тези телефонни позвънявания много ме плашат
К Има и нещо друго
Ф Казах ти заради телефонните позвънявания
К Кажи ми какво става Ф
Ф Няма нищо
К Не ме лъжи. Сутринта когато звъня по телефона знам че не си говорила с аби, обадила си се на  онзи мръсник нали. С М си говорила. Обадила си му се …..… след всичко което се случи защо му се обаждаш, защо говориш с този мръсник
Ф Не съм му звъняла, обадих се на Кадир-бей
,,Много се страхувам Кадир-бей, Керим като че ли е прав, всичко може да направи, и ресторанта знае къде е, ……….
КБ Ф трябва да кажеш на К
Ф Не няма да му казвам, ако му кажа Керим ще отиде да го търси, Мустафа и без това  точно  това иска, на мен ми каза предай на съпруга си……..,К няма да се спре……………..
КБ Виж много е важно сега веднага отиди в прокуратурата и подай оплакване днес се прибираме като излезеш от там ми се обади ……….
Ф Добре, отивам  прокуратурата
КБ Добре ти отиди аз днес като се върна…..
Ф Не казвай на Мерием-абла  ,  може К да и се обади…….
КБ Добре не се притеснявай няма да и казвам
Ф Обадих се на Кадир-бей и му обясних че тези телефонни позвънявания ме притесняват, какво да направя го питах,той каза отиди и подай оплакване, после той ……
К Защо ме излъга тогава, защо …….
Ф Защото всичко ……… аз просто дойдох да го направя
К Добре хайде да отидем да подадем оплакване
Ф И ти ли ще дойдеш
К Разбира се, какво има
Ф Нищо. Не мога да повярвам, че си ме проследил.

Многоточията може би ще ги попълня след втори сезон....шега....тези точки са това което не си преведох.

Ривко ,  благодаря със  закъснение ..!?
  Hug  bouquet  bouquet newsm51 newsm51  love001  love001  love001

Аз си помислих , че е от английски превода - ако наистина е от турски и на теб благородно ти завиждам , значи не гледаш като нас само картинки.., а за успеха ти ,  пожелавам ти да го овладееш до степен , когато ще дойде време да помагаш на преводачите!?   bouquet  bouquet  bouquet

# 506

Joy Joy Joy Joy Joy

Три пъти дневно по един Керим - решава всякакви семейни проблеми. Странични ефекти- пристрастяване. При предозиране, обърнете се към Фатма.

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 507

Гери , извинявай мила , но аз като не съм спала снощи и явно дори не чета правилно...Чак сега осмислих поста ти...!?
Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet Joy Joy Joy Joy Joy

# 508
rivva  smile3501 smile3501 smile3501
браво, мила, няма нищо смешно, даже напротив, евала ти казвам Simple Smile И аз се усещам на моменти как успявам да си преведа някой неща от турски сама  Crazy това зарибяване по филма и на турски ще ни научи Laughing

Ани, благодаря ти мила за насърчаването. Когато човек изпитва удоволствие от нещо е способен на неща които не е допускал за себе си.
Така и не научих чужд език (освен руски - беше задължителен по мое време) и това много ми пречи в професионален план. Смятах че съм изтървала времето да уча език, но затова пък детенце от първи клас съм го "впрегнала" в две направления - японски и английски.
 А сеге се оказва, че един невероятен филм е спосебен да провокира в мен желание и усилие, за нещо което съм мислила че не е във възможностите ми.

Така е, мила, с желание и постоянство всичко е възможно.  newsm10
като погледаш и през лятото сериите отново, туко виж си имаме преводачка от турски за втори сезон  smile3503

# 509
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Лелеле, Керим много плаче. Shocked Shocked Shocked
Ми той както я е подкарал с тия сълзи скоро ще прелее Босфора. ooooh!
Сонра...гражданска защита, национална гвардия, евакуация на населението... ooooh! ooooh! ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт