Нова църква на мястото на парк - да се радваме ли или не?

• 21 223
  • 385
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Аз съм повече от 2х20. Съгласна, да изберем друго място! Че съм с детето!

# 211
  • София
Е то нали идеята е децата да заведем - а горе е предимно трева...
Това не е сред приоритетите на СГО тази година, така че - репеленти...

# 212
  • София
Доколкото си спомням, тази година в градинката е пръскано, май беше през април, но не съм сигурна. При всички случаи, предпазни мерки няма да навредят  Simple Smile

# 213
Аз съм на Вие с фейсбук, но един господин е постнал нещо във темата там, което може ми направи добро впечатление и слава богу е лишено от радикализъм

"Но като се замисля можем да обединим усилията си храмът да бъде преместен от Младсот 3 в Младост 4, там където е описано по- долу в извадките от устройствения план. Така всички ще са доволни. Там сега има поляна и паркинг, а не детска площадка все пак. Има ли кой да каже на многоуважаемите бг мами, че това е най- правилното решение- съединението прави силата."

Господинът е Христо Казармов и като изказ и мнение не прилича на неориентирания господин, за който модераторите взеха необходимите мерки. Може би това е пътя, но не знам как за толкова кратко време може да се смени копката и да се направи на друго място  Laughing. Имам предположение че наистина църквата е била за друго място, но може би не толкоз централно и някой е излобирал в грешна посока с неясно какви цели.

# 214
  • София
Аз съм на Вие с фейсбук, но един господин е постнал нещо във темата там, което може ми направи добро впечатление и слава богу е лишено от радикализъм

"Но като се замисля можем да обединим усилията си храмът да бъде преместен от Младсот 3 в Младост 4, там където е описано по- долу в извадките от устройствения план. Така всички ще са доволни. Там сега има поляна и паркинг, а не детска площадка все пак. Има ли кой да каже на многоуважаемите бг мами, че това е най- правилното решение- съединението прави силата."

Господинът е Христо Казармов и като изказ и мнение не прилича на неориентирания господин, за който модераторите взеха необходимите мерки. Може би това е пътя, но не знам как за толкова кратко време може да се смени копката и да се направи на друго място  Laughing. Имам предположение че наистина църквата е била за друго място, но може би не толкоз централно и някой е излобирал в грешна посока с неясно какви цели.

Предполагам, че някой в Общината е получил, хм, подходящия стимул, така щото мястото, определено за църква и... не помня какво да се озове... ами, със сменена собственост...

# 215
  • София
Защо не вземете да пуснете няколко снимки тук на тази детска площадка, че тези, които не живеят в Младост, да видят и те за какво са всички вълнения?

# 216
И аз да се присъединя към възмутените Peace
Изчетох всички мнения и съм съгласна, че това не е мястото за църква. Кой предизборно прави "услуга" на ГЕРБ не разбирам, но СОС с решението си лишава жителите на квартала от малкото уредено, зелено място.
Единствената медия, която би отразила всичко, дори на живо, е може би Канал3 и Сашо Диков.

http://kanal3.bg/?page_id=52

# 217
Защо не вземете да пуснете няколко снимки тук на тази детска площадка, че тези, които не живеят в Младост, да видят и те за какво са всички вълнения?

Тя градинката не е осмото чудо на света, въпросът е, че в Младост ужасно липсват такива чудеса.

# 218

Не можах да увелича - това е от моя балкон - ет . 14

Когато купинме жилището дърветатата едва се виждаха , бяха около метър. Сега тъкмо прилича на парк...

И на двете снимки се вижда детската площадка посредата на парка , а дясно има още една площадка, аоще поо- в дясно е Патилаци... Мисля , че църквата ще е на ъгъла , където е кръстовището...

# 219
  • София

Човека, който е баннат в фейсбука се казва Alex Res

# 220
  • София
Това е едната площадка:

От двете страни на тази площадка са 2 училища

и другата

до паметника на загиналите и детски увеселителен парк "Патиланци"

# 221
  • с/у ОколоМръсТното
И от мен една фотка на мястото... изглежда прекрасно.

# 222
# 223
Е, добре де, ама в това огромно каре, точно на мястото на детската площадка ли ще цопнат църквата? Все гледам, гледам и си мисля, че има пространство достатъчно и за църква, и за детски площадки, че и за две-три нови блокчета /тип "затворен комплекс"/.
Проблемът го виждам не толкова в местоположението на новия строеж, а във вида на сградата, която ще се издига.
Не мога да разбера какво полудяха с тия божествени истории, от Европейския съюз ли се спусна някаква директива, от САЩ ли, не схващам.

# 224
На ъгълчето до кръстовището , но там има големи дървета.Едно да се отсече е грехота... Не си ги глеадала как растат?
Ааааааааа  даже за цял жилищен комплес има място , не само няколко блокчета!!!!!!!!!!!! Twisted Evil ooooh! Naughty

Общи условия

Активация на акаунт