Нова църква на мястото на парк - да се радваме ли или не?

• 21 228
  • 385
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Не знам къде изчезна поста на amenhotep, но да построят същата църква отсреща - до спирката. В България съм 12-та година - оттогава стои грозна разрушена постройка - да я облагородят с църквата. Аз съм ЗА църквата. Аз съм ПРОТИВ мястото!!!

Това би било перфектното решение - от всяка страна на кръстовището по нещо прилично или важно. В момента са поликлиниката, общината и градинката, и точно срещу тях се мъдри някакво полусрутено грозилище. Ако църквата се построи на това място, ще стане много симпатично.

# 196
Не знам къде изчезна поста на amenhotep, но да построят същата църква отсреща - до спирката. В България съм 12-та година - оттогава стои грозна разрушена постройка - да я облагородят с църквата. Аз съм ЗА църквата. Аз съм ПРОТИВ мястото!!!

Повечето трезвомислещи хора, пишещи в темата, май са на същото мнение.

Не знам. На такива събития предполагам има и засилено полицейско присъствие и отработени процедури за реакция така че да не се компрометира мероприятието. По-скоро ако успеете да привлечете вниманието на присъстващи журналисти и просто да покажете (доколкото е възможно) че някой някъде е взел поредното мъдро управленско решение.

# 197
  • София

Повечето трезвомислещи хора, пишещи в темата, май са на същото мнение.

Не знам. На такива събития предполагам има и засилено полицейско присъствие и отработени процедури за реакция така че да не се компрометира мероприятието. По-скоро ако успеете да привлечете вниманието на присъстващи журналисти и просто да покажете (доколкото е възможно) че някой някъде е взел поредното мъдро управленско решение.

Мислиш ли, че ще ни изритат с малки деца?

Последна редакция: пт, 03 юни 2011, 21:48 от luss

# 198
  • София
Мога да се възмутя..

Последна редакция: пт, 03 юни 2011, 20:25 от luss

# 199
  • София
Мога да се възмутя на руски, все едно, че не разбирам....

Joy

Ще си стоим двете и ще си говорим, все едно не сме от тук  Joy

Само дето трудно ще се правим на неразбиращи, като ни хванат под ръчичка и културно ни дадат тласък в правилната насока  Rolling Eyes

# 200
  • София
Мога да се възмутя на руски, все едно, че не разбирам....

Joy

Ще си стоим двете и ще си говорим, все едно не сме от тук  Joy

Само дето трудно ще се правим на неразбиращи, като ни хванат под ръчичка и културно ни дадат тласък в правилната насока  Rolling Eyes

newsm78

Последна редакция: пт, 03 юни 2011, 21:49 от luss

# 201
  • София
По темата и въпроса - независимо каква сграда са решили да строят, по-добре да оставят парка! И без това в София вече са все по-малко зелените пространства!!!!  Naughty

# 202
  • София
НЕ СИ ДАВАМ ПЪРЗАЛКАТАААА!

Биха казали всички деца от Младост 3.

Постойте 500 квадрата църква - в Младост има къде. Но не там.

Впрочем кмета не усеща как се осира тотално преди изборите!

И защо трябва да се търси място за нова църква?
Защо не се построи допълнителна сграда към манастира и просто да се преместят службите там?
Хем свещеник има, дето познава, общо взето, енориашите - или поне онази част от тях, които имат смелостта да стигнат до там - хем си има история - много по- дълга от тази на Младост! - хем има атмосфера, хем ще направят и парк наоколо, та стария манастир и новата църковна сграда да са с централно... ами, не в географски, но да речем в духовен някакъв - план... хем ще има къде да се разхождаме...

# 203
# 204
Никой не е против това да се построи църква, но не и на това място.

И Църква не се строи, като се отсичат живи дървета. Много моля, християнка съм. Голям грях е да се унищожава Живо дърво.

# 205
  • София
Наистина плюенето и злобното съскане започна, но в поста на господина "защитник". Не виждам как по този начин, който и да е може да защити каузата си. Само искам да кажа че не е хубаво да се спекулира с предназначението на сградата. Хората са склонни да правят компромиси с невероятно безумни управленски решения в резултат на това.

В Младост има фрапиращо безхаберие по отношение на управлението на общинската собственост. И това няма нищо общо с обекта, който предстои да бъде построен (евентуално), а и с други неща. Просто това е поредната черешка.

Пето, казвате "ще отсекат дръвчетата" ... ами ще засадим нови бе! Аз тази година съм засадил поне 10 дръвчета. Вие колко дръвчета засадихте?  

Това някака звучи .......... ще претрепем хора  ......... ами ще родим нови бе. Ново християнство може би.

...
Наистина никога нищо не може да замести изгубения другар. Не можеш по никакъв начин да си създадеш пак стари другари. Нищо не е толкова ценно, както общите спомени за сума лоши часове, изживени заедно, за сума скарвания, примирявания, сърдечни прояви. Ако посадите един дъб, напразно бихте чакали да се подслоните скоро под неговите листа.
...

# 206
  • София
Наистина плюенето и злобното съскане започна, но в поста на господина "защитник". Не виждам как по този начин, който и да е може да защити каузата си. Само искам да кажа че не е хубаво да се спекулира с предназначението на сградата. Хората са склонни да правят компромиси с невероятно безумни управленски решения в резултат на това.

В Младост има фрапиращо безхаберие по отношение на управлението на общинската собственост. И това няма нищо общо с обекта, който предстои да бъде построен (евентуално), а и с други неща. Просто това е поредната черешка.

Пето, казвате "ще отсекат дръвчетата" ... ами ще засадим нови бе! Аз тази година съм засадил поне 10 дръвчета. Вие колко дръвчета засадихте?  

Това някака звучи .......... ще претрепем хора  ......... ами ще родим нови бе. Ново християнство може би.

...
Наистина никога нищо не може да замести изгубения другар. Не можеш по никакъв начин да си създадеш пак стари другари. Нищо не е толкова ценно, както общите спомени за сума лоши часове, изживени заедно, за сума скарвания, примирявания, сърдечни прояви. Ако посадите един дъб, напразно бихте чакали да се подслоните скоро под неговите листа.
...

Така е, особено, ако не си на 20

# 207
  • София

Малко спам и "лично" лирично отклонение:
Бих искала да изразя специалната си БЛАГОДАРНОСТ към Reza за изключително компетентните, навременни - и своевременни! - и адекватни намеси, преди темата, която е важна за нас и нашите деца, да се окаже за ключ... БЛАГОДАРЯ, Reza!  Hug

# 208
  • София
Както и да е. На 05.06 от 10:30 ще съм в градината. Ще чакам в 11:00 до кортовете колко майки ще дойдат. Да се настаним на мястото на копката - нека да ни изритат! Ако сме 5-6 човека - язък за споровете! Да не стане - искахме най-доброто, а се получи както винаги (дано вярно съм го превела за да се разбере смисъла)

# 209
  • София

...
...

Така е, особено, ако не си на 20

За съжаление съм по- близо до 2X20...

Момичета, сериозно предупреждение - по отношение на идеята за среща край кортовете - вероятно не е пръскано за кърлежи!
Вземете мерки с репеленти...

Общи условия

Активация на акаунт