Запазване на стволови клетки в МЦ Афродита?

• 7 286
  • 15
  •   1
Отговори
Момичета, моля, споделете дали някой е запазил стволови клетки в този медицински център, който явно е посредник на една английска банка Future Health?

# 1
Привет  и от мен, преди 9 месеца замразихме стволови клетки на сина ми в английската банка Future Healt, чрез официалния им представител за България - медицински център "Афродита". Доволна съм от избора си, защото по мои проучвания те са единствената банката , която взима кръв от майката  след раждането за изследване за сифилис, хепатит, спин и др.  До седмица изпращат резултатите от тестовете, а сертификата че стволовите клетки са крио съхранени  при мен пристигна на 26-тия ден след раждането.  Слава богу до момента не ми се е наложило да ги ползвам, дано никога не се налага.

# 2
Благодаря ти за отговора, Пламче Simple Smile  Май и аз така ще направя

# 3
И ние замразихме стволови клетки в същата банка дори се възползвахме от условията за разсрочено плащане. Още на 15-я ден след раждането получихме сертификата, че клетките за съхранени.

Дано никога не ни се наложи да ги ползваме, но това си е една застраховка за здраве.

# 4
здравейте момичета...Не ви препоръчвам да съхранявате проби в Future Health,банката може да е добра,но представителите МЦ "Афродита" са пълни мошенници.Пламена дошъл ти е толкова бързо сертификата,защото те си го принтират сами на цветния принтер.Сещаш се какви съчинения си пишат.....И е лъжа,че е единствената банка,която прави изследвания за сифилис,СПИН и хепатит.Освен това изпращат пробата след 72 час,когато вече тя е негодна...Аз лично там съм съхранила клетки за което много съжалявам....Щом има замесени гърци бягайте далече!!!!!

# 5
 И аз чух същите неща за МЦ Афродита,не само за съхранението на стволовите клетки,но и аз инвитрото.Аз миналата година съхраних стволови клетки в CRIO SAFE, И съм доволна.Те също ми направиха изследвания.

# 6
Здравейте, все още не съм взела решение в коя банка да съхраним ств. клетки. Дали в българска банка или в чужбина. Като чета за FUTURE HEALTH, май няма да е там. Имам приятелка, която ме убеждаваше за тази банка, защото и тя е съхранила клетки там, но като й видях  сертификата -наистина не е оригинален. Не знам кой е по- добрия вариант дали да  не се доверя на някоя Българска банка?

# 7
Доротея и Барби, ако имате съмнения за вас или за приятелки дали сертификатите са оригинални, свържете се с Future Health директно и разузнайте въпроса. Ние лично им звъняхме и разпитахме за въпросите, които ни интересуват (разбира се, това става на английски, но все някой роднина може да го направи).

Барби, преди да решиш каквото и да е, което е свързано с българско участие, прочети тази статия.

http://gataca.blog.bg/politika/2008/08/17/skandalyt-s-transplant … ovi-kletki.223731

Виж на какво са способни нашите сънародници????!!!!

# 8
Благодаря ти за информацията, явно ще трябва да се порвя по- сериозно в нета, преди да взема решение в коя банка да съхраним ств. клетки.

# 9
Направо не мога да повярвам какви безумни коментари може да се пишат. Преди два месеца запазих  стволови клетки в Future Health Защото: 1. Необходими са ми за трнсплантация на първото дете . 2. Със садействие на докторите от Александровска болница ,Изпълнителна Агенция по трансплантация направихме изследвания като Future Health предоставиха само необходимото количество , което докторите изискваха ,за тест за съвместимост.3. Със съдействието на Future Healht и Агенцията ще направм трансплантация на стволови клетки в Opsidale civile dello spirito santo- Peskara . Преди да правите коментари и изводи проверете колко живота е спасила тази банка.

# 10
и ние писахме на FUTURE HEALT да си получим оригинален сертификат,те отново ни препратиха към МЦ Афродита,защото са били техни представители,и отново на сертификата няма оригинален печат който трябва да има от банката.Дано да ти е успешна трансплантацията,и да не се окаже,че пробата ти е негодна!!!!!

# 11
Тук се написаха доста неща. Аз вярвам малко повече на постове, които НЕ СА на потребители, регистрирани в деня на написване на коментара си.

Благодаря все пак за споделеното.

Desi iv, пожелавам успех от все сърце.

# 12
за тези, които в бъдеще ще попаднат на темата искам да споделя, че ние все пак запазихме стволови клетки в Афродита, всичко мина горе долу гладко, получихме си сертификата и за да сме сигурни, звъннахме директно на Future Health в Англия. Оттам ни потвърдиха, че сертификатът е издаден от тях и е достоверен.

# 13
за тези, които в бъдеще ще попаднат на темата искам да споделя, че ние все пак запазихме стволови клетки в Афродита, всичко мина горе долу гладко, получихме си сертификата и за да сме сигурни, звъннахме директно на Future Health в Англия. Оттам ни потвърдиха, че сертификатът е издаден от тях и е достоверен.

И ние с мъжа ми решихме да се спрем на Афродита и Future Health за съхранението на стволови клетки. Каквото и да си говорим Англия е едно а България и тукашното следене за качество, контрол, отговорност и т.н. съвсем друго. Дано не ни се налага да ги използваме но процедурата по извличане и съхранение си мина съвсем нормално и според очакванията. Англичаните потвърдиха и ни увериха, че всичко е при тях и е на сигурно място. Ако питате мен, спрете да четете толкова много форуми и черен PR а просто посетете мястото лично, както направихме ние, и направете реална, човешка преценка за хората на които ще можете да се доверите Simple Smile

# 14

И ние с мъжа ми решихме да се спрем на Афродита и Future Health за съхранението на стволови клетки. Каквото и да си говорим Англия е едно а България и тукашното следене за качество, контрол, отговорност и т.н. съвсем друго. Дано не ни се налага да ги използваме но процедурата по извличане и съхранение си мина съвсем нормално и според очакванията. Англичаните потвърдиха и ни увериха, че всичко е при тях и е на сигурно място. Ако питате мен, спрете да четете толкова много форуми и черен PR а просто посетете мястото лично, както направихме ние, и направете реална, човешка преценка за хората на които ще можете да се доверите Simple Smile

Подкрепям с две ръце Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт