Каваците- мнения

• 56 280
  • 102
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Не съм Sauron, но мога да отговоря. Бунгалата на Захарен комбинат Пловдив са точно на плажа на Каваци, зад кея на плажа. Като тръгнете по улицата от централния път към плажа, първата база отляво са тези бунгала. Намират се срещу хотел Свети Никола. Отбивката е преди къмпинг Каваци, там където има подлез и кръстовище на главния път от Созопол.
Саурон, права си за изискванията и претенциите. Като чета тук в темата за бунгала на морето що са драми, що е чудо, та чак какви са матраците и има ли чаши за кафе. Заради такива с претенции застроиха цялото черноморие с хотели с климатик и кабелна, сега пък се сетиха, че искат същите условия, ама да са в бунгало, с екстри, ама и заграден двор, да си играят децата, ама да е тихо, че и евтино, да е на сянка и пр. Аман!

Последна редакция: пн, 02 юли 2012, 21:54 от missmarina

# 46
  • Пловдив
Ха сега ти го каза hahaha теб ще разпъват на кръст. Напълно съм съгласна с казаното от теб.

За резервация на място, поне ние сме така, пристигаме и питаме. Ако е същата жена която настанява търсете Иванка Власева.
А обяснението къде се намират е точно. Приятна почивка!  grinning039 travel

# 47
"Каваци" в момента е странна и неустойчива в перспектива смесица на мутроподобни елементи с нормални готини къмпингари.
Миналата седмица всеки ден бяхме там на плаж.
Нагледах се на какво ли не.  Simple Smile
Природата е страхотна, с желание от страна на "Русалка" там може да стане страхотно място за почивка за много хора. В момента бунгалата пустеят. И разбрах защо - вътре има непоносима воня на мухъл.
По прозорците няма елементарни мрежи против комари.
Леглата, които видях, бяха повече от гнусни.
Как няма да е така, като "Русалка" не отпуска пари за хигиенни материали - парцали, гъби, сапуни, т. хартия. Няма такова нещо като хигиена. Не е по вина на персонала.
Цената обаче е 70 лева на вечер за двустайно бунгало.
Имаше едни миниатюрни едностайни, в тях сякаш тази миризма я нямаше.

Бихме почивали само на бунгало, ако имаше условия, които за нас се свеждат до чистота, безопасност, нощна тишина.

# 48
  • Пловдив
Не говорим за къмпинга.

# 49
  • София
А, защо? Темата е за Каваци, а къмпинга е част от залива. Миналата година, когато видях темата бях много разочарована, че тя изобщо не е за кемпа, а за новопостроените хотели, които всъщност ни "изгониха" от там. Иначе да, последните постове не са за къмпинг "Каваци" Peace
Люлин, благодаря за информацията, аз сега пътувам за там. Знам за хигиената, но ние сме къмпингари, видяли сме какво ли не. Носим си всичко.

# 50
  • Пловдив
Да спокойно, за Каваците е. Ние с missmarina коментираме бунгала до каваците, а не самия къмпинг. Peace

# 51
  • България
Здравейте! Някакви отзиви за Свети Никола и Марина от тази година? Или пък друго хотелче на Каваци... Ще ми се да отскочим за няколко дни през септември.

# 52
smile3518 ооооо нееееее, такова райско местенце беше,на самия къмпинг не сме ходили,ходихме на бунгалата на захарния комбинат пловдив, беше посроено вече Аполония бийч (толкова ме дразни това БИЙЧ(   и от едната и страна е къмпинга, а от другата са тези бунгала,райско беше ,кристална вода,чист пясък,от бунгалото до морето беше 20м, имаше разкошен стол за който, ако искаш си взимаш купони, заведение си имаше в самата база,разкош беше за нас, ходихме 2006,2007,2009г. ,мислех да идем пак тази година

Издирвам телефон за връзка за бунгалата на захарна фабрика Пловдив- не мога да открия!!!
Ако имаш възможност да споделиш newsm51

# 53
Телефон за връска за каваците 0894776428-Иванка бунгалата са на захарна фабрика Пловдив ния ходим две години 

Ако имаш възможност да споделиш newsm51
[/quote]

# 54
може ли някакви снимки на бунгалата 'отвътре'?

# 55
  • Пловдив
Имам снимки, но са от преди 3-4г, надявам се да са подновени поне малко. Има и хубави бунгала, но те се резервират много рано. И не бъркайте тези бунгала с тези на къмпинг Каваци.

# 56
Промяна в бунгалата няма но е чисто и приятно Simple Smile

# 57
цени на легло или на бунгало?

# 58
  • при моите любими
Къмпинг Каваци

http://calisto.biz/%D0%BA%D1%8A%D0%BC%D0%BF%D0%B8%D0%BD%D0%B3-%D … 0%B8-2013-33.html

И непосредствено до къмпинг Каваци  е къмпинг Смокиня

http://calisto.biz/%D0%BA%D1%8A%D0%BC%D0%BF%D0%B8%D0%BD%D0%B3-%D … 0%B8-2013-33.html

# 59
не става въпрос за тези това е къмпинг каваци ние говорим за бунгалата на захарна фабрика пловдив плаща се на човек 21лв заедно с храна 3 на ден това беше миналата година Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт