Каваците- мнения

• 56 283
  • 102
  •   1
Отговори
# 30
Скоро прочетох това
"Плажовете в много добро състояние са 12 и сред тях са „Албена”, „Златни пясъци”, „Слънчев бряг – централен”, „Ривиера”, „Силистар”, „Равда” – Олимпийски надежди и Академия, „Смокиня – юг”, „Китен – юг”, „Дюни” и „Елените”.

Peace

# 31
Някои може ли да ми даде актуален телефон на Каваци,че стана 2 дни се опитвам да се свържа на телефона които имам от години и все ми дава грешка при свързване.Ако някои има нещо различно от 055022261 моля нека ми го даде!

# 32
Ние миналата година бяхмае за 5 дни ето тук
http://bultourism.com/%D0%B2%D0%B8%D0%BB%D0%BD%D0%B8-%D1%81%D0%B … D0%B8-0-4150.html
Намира се точно от другата страна на самия път.Имат паркинг за колите,също и ресторант.

# 33
  • София
Еими, разкажи нещо повече за Мапи. Какви са цените, ресторантът добър ли е, шумно ли е, басейнът топъл ли е? Въобще дай малко повече подробности за обстановката.   bouquet

# 34
Ние бяхме средата на август,цената беше 70 лв за тройна стая.
Нашата стая беше малко малка,но нашите приятели  бяха в тройна,но доста по голяма.Като чистота може да се желае доста повече.Стайте са с климатици.
Басейна беше винаги чист и топъл. Има си шезлонги и чадъри. За ресторанта предлагаха и обедно меню.Имаше супи и разни готвени ястия.Сутрин отваряше рано та от там си взимахме кафе.Не е шумно защото ресторанта работи мисля до 12 часа вечерта.
Плажа е на 2 мин.места винаги има.Всичко добре, но има една отсечка от 10-15 метра до плажа,която е ползват за тоалетна.
И на обед е някакъв ужас,вуни ужасно.

# 35
Аз се свързах на този: +35929624215 - ТУРИСТИЧЕСКИ ХОЛДИНГ РУСАЛКА ХОЛИДЕЙЗ, телефона е на офиса им в София, дано да ти свърши работа.

# 36
vobiavi   bouquet  bouquet  bouquet благодаря ти много!

# 37
Здравейте, кажете още мнения за Каваци и за хотели, в които сте били  Hug

Например нещо за този-  http://www.sozopolapartment.bg/index.php  Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 25 юни 2012, 00:44 от Пеперудчица

# 38
в момента сме на него - има сватба и в ресторанта не може да се вечеря - шумно е, но гледат да вземат $ на сватбарите а останалите гости на хотела - кучета ги  яли - отдалечено е и от къмпингите и от плажа. - над пътя е І пропускат да го споменат на сайтса си. Няма други заведения и магазини наблизо. До Смокиня са  към 500 м. Което, ако не е жега или не вали не е проблем. Снощи имаше моминско и ергенско парти - рестранта пак не работеше за нас. А тази вечер за капак и шума трябва да търпим. На всичкото отгоре и ТВ -то ту го има ту го няма.
Не идвайте тук!

# 39
  • Пловдив
Ние за това ще отидем в къмпинга или другите бунгала които са на 10м от водата, макар старички, тихо,спокойно. Само шума на вълните, легло и топла вода. smile3502
Приятна почивка на всички.

# 40
в момента сме на него - има сватба и в ресторанта не може да се вечеря - шумно е, но гледат да вземат $ на сватбарите а останалите гости на хотела - кучета ги  яли - отдалечено е и от къмпингите и от плажа. - над пътя е І пропускат да го споменат на сайтса си. Няма други заведения и магазини наблизо. До Смокиня са  към 500 м. Което, ако не е жега или не вали не е проблем. Снощи имаше моминско и ергенско парти - рестранта пак не работеше за нас. А тази вечер за капак и шума трябва да търпим. На всичкото отгоре и ТВ -то ту го има ту го няма.
Не идвайте тук!

Много ти благодаря, отказах се...  Hug

Ние за това ще отидем в къмпинга или другите бунгала които са на 10м от водата, макар старички, тихо,спокойно. Само шума на вълните, легло и топла вода. smile3502
Приятна почивка на всички.

Имаш ли някакъв линк да погледна   Wink

# 41
  • Пловдив
Не няма ги никъде в нета.  Първия път бяхме ето тук, прохладна стая с хладилник и маса, отвън също ,тя се вижда. По важното е, че морето е буквално на 20м за нас. Плажа чист и плитък.
http://prikachi.com/images/152/4968152w.jpg
За съжаление нямам снимка на бунгалата, но те са обикновени със и без санитарен възел. Не е за хора с претенции.

# 42
  • София
Това на Захарния комбинат бунгалата ли са? Там на място може ли да се заемат? Ние утре заминаваме за Каваци, мислехме на къмпинга, на бунгалата без баня или там каквото има. От много години ходим на Смокиня, но нещо не ни се разпъва тази година катуна и решихме на бунгало.

# 43
  • Пловдив
missmarina   Да там на място може да се наеме стига да има свободни. На първия ред имам разкошни, но ние за там няма как де се вредим, защото все в последния момент тръгваме. На втория също са хубави и със сан. възел и там все е заето, но знае ли се може да изкараме късмет към 15 юли. Имаше разкошен стол със страхотна кухня, тази година не знам дали ще работи. По принцип е със купони, сега не знам. Пиши отзиви, ако сте там или минете от там и питате. Приятна почивка.
Още един като нас без много изисквания, супер. Лукса си го имаме и в къщи, нали така. newsm10

# 44
  • Пловдив
Sauron,може ли малко инфо къде точно се намират?
да накарам мъжа ми да минем тази година да погледнем.
И как се резервира предварително? телефон или на място?

Общи условия

Активация на акаунт