Тема Незабравима 204

• 36 439
  • 738
  •   1
Отговори
# 405
# 406
Аз пък в момента гледам само два - ''Незабравима'' и ''Забраненият плод''. По принцип обичам да гледам много сериали,но не и едновременно.Искам като гледам нещо,което харесвам да съсредоточа вниманието си само върху него...

Весела,благодаря за новите стари снимки на Серхан...   bouquet Не съм ги виждала... Crazy

# 407
Весе,тези снимки на Харунски за Лека нощ ли ни ги пускаш hahaha hahaha hahaha

# 408
Ама и Серхан как се концентрира за да влезе в роля, а веднъж влязал...не му се излиза. hahaha

# 409
Аз пък в момента гледам само два - ''Незабравима'' и ''Забраненият плод''. По принцип обичам да гледам много сериали,но не и едновременно.Искам като гледам нещо,което харесвам да съсредоточа вниманието си само върху него...

Весела,благодаря за новите стари снимки на Серхан...   bouquet Не съм ги виждала... Crazy

Като гледам съсредоточената физиономия на Серхан,може да са и извън кадър-от летището,когато заминаваха с Ямур и Едже на края на първия сезон-нали не бъркам?

# 410
# 411

Като гледам съсредоточената физиономия на Серхан,може да са и извън кадър-от летището,когато заминаваха с Ямур и Едже на края на първия сезон-нали не бъркам?
Точно от там са снимките! Peace

# 412

Много е чаровна,и умело пресъздава различни състояния,на мен ми харесва !

# 413
Колкото и да не ми се иска да се разделяме,,се налага да ви кажа Лека нощ!
Пожелавам ви една хубава и слънчева неделя! Heart Eyes
 smile3524

# 414
Лека нощ и от мен! Hug Hug Hug

# 415
За лека нощ или добро утро - между звездите и слънцето.

UNUTULMAZ - Biz aşkı meleklerden çaldık - Burcu Güneş - bg sub
НЕЗАБРАВИМА - От ангелите любовта откраднахме - Бурджу Гюнеш - превод

http://www.youtube.com/user/rosisan22#p/u/6/xv58EFQazGE

Желая ви красива неделя!

# 416
  • София
Добро утро  Hug

Какъв купон пропуснах тази вечер  Crazy Crazy Crazy ,доживяхме да ни категоризират като животни  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! Каламитси,в ролята на каква се изживяваш,преди време ни прави психоанализ,сега категоризираш съфорумките,я вземи да се поспреш малко  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! Няма друг съфорумец с толкова нетолерантно отношение като твоето-когато не ти изнася започваш да обиждаш наред,раздаваш квалификации наляво и надясно,вземи да излезех от тоя филм ,в който си се вкарала и се дръж нормално,а не си избивай комплексите в темата  Tired
Алисас,никой не те спира да си изкажеш мнението,но айде ако обичаш без обиди към героите или съфорумците,вашата работа е гузен негонен бяга  Thinking
Още преди няколко дена припомних цитата от библията,който и Магистра е споменала тази вечер "който е най-невинен нека първи хвърли камъка"
Живота е толкова кратък,защо не му се радвате,а само се критикува постоянно нещо,от това недоволни,от онова недоволни,чудя се изобщо нещо радва ли ви   newsm78 newsm78
Съжалявам че трябваше да пиша толкова гневен пост в 4 сутринта,но не се сдържах и си разсъждавам съвсем трезво над ситуацията,въпреки среднощния час  Peace  

Роси,невероятно е клипчето  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 Аз също бих откраднала такава любов от ангелите  Heart Eyes

# 417
  • Русе

Добро утро, Незабравими приятели!
Желая ви прекрасна неделя и слън4ево настроение! smile3525

Роси164, благодаря ти за 4удесното 2-ро клип4е с целувки и снимките! newsm10 smile3501 newsm51 newsm51 newsm51
Росисан, направила си отново шедьовър!Кой не би ме4тал за открадната ангелска любов?! Hug Hug Hug newsm51 newsm51 newsm51
Вай, 4естит рожден ден на твоя Харунски! Да ти е жив и здрав, и да празнувате поне още 25 години заедно! Наздраве! newsm67 newsm24

Последна редакция: нд, 05 юни 2011, 07:54 от winona

# 418
  • Монтана
Добро утро,мили дами и господа!От все сърце желая един прекрасен юнски почивен ден!Приемете моите най-сърдечни благодарности за пожеланията,които ми отправяте и ми позволете да ви почерпя с традиционните торта и бонбони!

Позволих си да публикувам само тази скромна почерпка,за да не спамя,но всеки от вас е добре дошъл в Монтана,у нас,на същинска почерпка!Отдавна чувствам форума много близък и като свое ново семейство,където всеки споделя и своите радости в живота!По повод Рождения ден на моя съпруг,ми се ще да пожелая на всички,които още не са намерили спътника в живота си,да бъде поне толкова добър,спокоен и обичащ мъж като моя!Благодаря на съдбата си и всевишния,че са подбрали точно него!Когато минете покрай Монтана,елате ни на гости! Hug Hug Hug

# 419
  • Монтана
Извинете-ето тортата!Хапнете си-да ви е сладко!

Общи условия

Активация на акаунт