Тема Незабравима 204

• 36 476
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
Ура, фрагмент! Бре, влязоха си в релси тези хора!
Убитият не е Бату, той беше със сива тениска. Брадите им са от тази седмица на из4акване. Убитият може да е този, който е освободил Бату и Арас да го наказва като предател.
Хубавото е ,4е Мелда е жива. Ку4етата ще я намерят, с полицаите са. Така и ще се спаси и тя.
Но защо Арас вдига пистолет на Харун, какво иска от него, това е загадка за мен. newsm78
Със сивата тениска е когато убива майката на Арас,това е вечерта...а случката е през деня.Въпреки че би било прекалено лесно и хубаво...Бату да си замине толкова скоро  Thinking
Мелда е жива...но нали щеше да напусне сериала в 87 епизод  newsm78 Нещо ще се случи  Thinking

# 91
И дриго :
Защо Арас отново допира до  Бурак? ooooh!
Харун и Еда са в бащиния му дом и Бурак е свидетел...какво става там?! newsm78
Подготовка за сватбата ,там градината е по-голяма и е по-подходяща smile3521

# 92
Но какво му е виновен Харун на Арас,че Бату е убил майка му та да ходи да се разправя с него.Явно е решил,че Харун е причината за бесовете на Бату...и явно съжалява,че е застанал на неговата страна,с което е предизвикал Бату.Пак ще стане еднаааа  ooooh!

Гложди ме човека,който Арас застреля.  Thinking С такава ярост,така безмилостно... е дано е Бату  Praynig
Харун е виновен на Арас, че не може да е с Еда. То само Мелда не е психясала. И Арас е същия.
Стреля сигурно по Бату.
Арас няма да тръгне да убива Харун заради Еда  Naughty Всичко е заради смъртта на майка му...  Peace

# 93
# 94
Мале ужас !!! Поне се срещат Еда и Харун Ямур е намерена и е щастлива

# 95
Но какво му е виновен Харун на Арас,че Бату е убил майка му та да ходи да се разправя с него.Явно е решил,че Харун е причината за бесовете на Бату...и явно съжалява,че е застанал на неговата страна,с което е предизвикал Бату.Пак ще стане еднаааа  ooooh!

Гложди ме човека,който Арас застреля.  Thinking С такава ярост,така безмилостно... е дано е Бату  Praynig
Харун е виновен на Арас, че не може да е с Еда. То само Мелда не е психясала. И Арас е същия.
Стреля сигурно по Бату.
Арас няма да тръгне да убива Харун заради Еда  Naughty Всичко е заради смъртта на майка му...  Peace
Това е подсъзнателна причина. Няма връзка с майка му. Напротив, Бату е враг на Харун, какво е виновен той, че убива майка му. Пък аз несъм и сигурна дали беше майка му или Мелда.

# 96
Здравейте, сега съвсем случайно попаднах на тази тема. Мнохо харесвам сериала като го даваха по нова тв. Искам да ви попитам тези епизоди, които има дадени на 1-вата страница на темата, нови ли са? Simple Smile

Здравей да това е трети сезон на сериала Незабравима ! И с  помоща на много мамета незабравимки имаме и преводи  
Нека да им Благодарим

# 97

Стреля сигурно по Бату.
Това е подсъзнателна причина. Няма връзка с майка му. Напротив, Бату е враг на Харун, какво е виновен той, че убива майка му. Пък аз несъм и сигурна дали беше майка му или Мелда.
От гледната точка на Арас...защо Бату ще застреля майка му(тя е,Мелда е мноого по-висока  Peace ) Защото Арас застана на страната на Харун,хвана Бату в плен...заради Харун.И Бату му отмъщава за това.И след Бату...Арас вижда вина и в Харун... малко шантава работа,но като на филм  Peace

# 98
А защо на мене ми се струва че е срещу Бурак а в този момент излиза Харун

# 99
  • София
Жената, по която стреля Бату, е със същата черна блуза с къс ръкав, с каквато е Мелда в гората. Ама не мога да позная коя е къщата, чиято врата отваря тази жена. И на мен по ми прилича на Мелда, отколкото на майката на Арас, но е не е сигурно. И дали въобще стреля или само насочва пистолета, а стрелбата да е вече от друг момент?

# 100
Наистина може и да е отишъл да се разправя нещо с Бурак  Thinking Той доста уплашено поглеждаше през пердето...А Харун да се намесва...все пак как ще идва да размахва пищаци в къщата му,пред децата там....

# 101
Наистина може и да е отишъл да се разправя нещо с Бурак  Thinking Той доста уплашено поглеждаше през пердето...А Харун да се намесва...все пак как ще идва да размахва пищаци в къщата му,пред децата там....

Това имах в предвит .

# 102
  • София
Тия вече почнаха и с оптически измами да ни цакат. Пистолета на Арас определено не е насочен към Харун, а някъде леко встрани от него. Но в предходния кадър изглежда, че се цели в Харун. По-вероятно е да е в Бурак, който може би в този момент излиза от къщшата, ама заради храстите не се вижда на първия кадър.

# 103
Привет ,момичета !!! Hug Hug Hug

Едно колажче от мен на вашите любимци ,в знак на БЛАГОДАРНОСТ  Heart Eyes към една ваша съфорумка - СЛЪНЧОГЛЕДКА ЯВАШ !!! smile3525 newsm20   love001

Hug Hug Hug Hug

Поздрав и за всички вас !!! wavey newsm51

# 104
абе хора някой знае ли кога ще започнат новите серии на филма Незабравима.Много харесвам този филм но не знам кога ще го пуснат по ножа пак няма да го пуснат а филма се върти по турския канал.Ако знае някой кога ще го пускат моля кажете ми искам да го гледам.Благодаря Grinning

Общи условия

Активация на акаунт