Тема Незабравима 204

• 36 326
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
Любовта между Харун и Еда не е причина за злочестата съдба на някои от героите. Тя бе по-скоро повод или катализатор на неща, обусловени от други и по-дълбоки причини и фактори. Така си мисля аз, а относно финала вече не се наемам да гадая какво се върти в главата на продуцента и на сценаристите. Всичко е възможно в крайна сметка от позицията, в която сме в момента. Дали ще бъде логично, оправдано, смислено, обосновано, справедливо е съвсем друг въпрос. Какво пречи сега Бату да ги избие всичките или половината, което за нас е същото или пък Еда да се разболее или да лудне и т.н. Ами стават такива неща в живота, нали? Само че и да станат, аз лично не мога да го приема като цена или последица на любовта, понеже не е.

Дали обаче и сценаристите мислят така? Навремето Феяз не е искал да избие цялото семейство на съдружника си, ама така се получило и той плати с живота си и на жена си също за това. Харун сега продължава да плаща греха му, дори да приемем, че намеренията на Феяз не са били такива, а е станало, да го кажем, недоразумение някакво. Еда и Харун въобще нямаха намерение да предават Мелда и да провалят живота й, но така се получи в крайна сметка и от нейна гледна точка. Бату искаше "само" да си отмъсти, но действията му станаха причина за смъртта на сестра му. Мелда също много съгреши, водена уж от любовта си към Харун и вече си плаща цената. Да не би да искат да ни кажат, че грехът волен или неволен, си е грях и прошка за това няма?
Обобщаващ и много верен пост! Поздравления!

# 76
Поздравям  дълбоко уважавания ми спаринг партньор Незабравимка! Страхотен никнейм имаш!
 http://www.vbox7.com/play:ab64b5fc

Каламитси,благодаря ти-трогната съм! Hug
Аз много харесвам максимата на спортистите-на терена врагове,извън терена-приятели!
При мен няма "извън терена",затова не бих искала никой да приема "лично"споровете!
Различните мнения правят форума интересен,разбира се,държа и на добрия тон!
Като не можах да измисля навремето нищо по-интригуващо,се кръстих на филма.И съм сигурно единствената,която ще си остане без аватар и подпис,но не ми стигат чак до там уменията!
 txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves

До по-късно!
  bouquet  bouquet  bouquet

# 77
# 78
Арас става гадняр  #Crazy

# 79
Розовка, благодаря   bouquet
 Shocked Shocked Shocked
Харун и Ямур са си вкъщи, но какво го прихвана Арас  Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

# 80
Интересно Бату кой ли застреля...дали майката на Арас  Thinking Той изглежда доста западнал...с тази брада  ooooh! И Арас кой застреля така брутално...дали Бату  #Crazy #Crazy #Crazy
И естествено накрая Харун му виновен за всичко...А Мелда нищо чудно някое куче да я изяде  hahaha

Но хубавото е най-накрая срещата на Еда,Харун и Ямур  Party

# 81
Рано или късно всички изкукоригват в този филм  #Crazy #Crazy #Crazy

# 82
Розовка, благодаря   bouquet
 Shocked Shocked Shocked
Харун и Ямур са си вкъщи, но какво го прихвана Арас  Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

Само той оставаше да полудее , но ето никога не е късно  Mr. Green Сигурно Бату наистина е убил майка му и пак се почва това банално отмъщение  ooooh!

# 83

Огромно благодаря на: Мокси за страхотната тема, Слънчогледките за преводите и на Розовка за фрагмента.
Както си беше логично Мелда е почти здрава. Без гадняри не може, те винаги преобладават, сега и Арас  е в този отбор. Той само се правеше, че помага с цел лична облага, както и Мелда.  
До тук се стигна, защото голяма част от хората са лоши и егоисти. А добрите по правило са лековерни и не мислят много.
И нашите герои не правят изключение, а сценаристите още по-малко. Те отдавна са забравили циганката, която толкова често цитирате.
Те гледат да вържат поредния епизод, а не някаква дълбока концепция.

# 84
Съдейки по брадата на Арас , значи е минала поне една седмица от връщането на Харун преди той да се развилнее. Харун сигурно е разбрал за бебето  Heart Eyes

# 85
Но какво му е виновен Харун на Арас,че Бату е убил майка му та да ходи да се разправя с него.Явно е решил,че Харун е причината за бесовете на Бату...и явно съжалява,че е застанал на неговата страна,с което е предизвикал Бату.Пак ще стане еднаааа  ooooh!

Гложди ме човека,който Арас застреля.  Thinking С такава ярост,така безмилостно... е дано е Бату  Praynig

# 86
  • Русе
Ура, фрагмент! Бре, влязоха си в релси тези хора!
Убитият не е Бату, той беше със сива тениска. Брадите им са от тази седмица на из4акване. Убитият може да е този, който е освободил Бату и Арас да го наказва като предател.
Хубавото е ,4е Мелда е жива. Ку4етата ще я намерят, с полицаите са. Така и ще се спаси и тя.
Но защо Арас вдига пистолет на Харун, какво иска от него, това е загадка за мен. newsm78

# 87
Но какво му е виновен Харун на Арас,че Бату е убил майка му та да ходи да се разправя с него.Явно е решил,че Харун е причината за бесовете на Бату...и явно съжалява,че е застанал на неговата страна,с което е предизвикал Бату.Пак ще стане еднаааа  ooooh!

Гложди ме човека,който Арас застреля.  Thinking С такава ярост,така безмилостно... е дано е Бату  Praynig
Харун е виновен на Арас, че не може да е с Еда. То само Мелда не е психясала. И Арас е същия.
Стреля сигурно по Бату.

# 88
  • Русе
И дриго :
Защо Арас отново допира до  Бурак? ooooh!
Харун и Еда са в бащиния му дом и Бурак е свидетел...какво става там?! newsm78

# 89
Здравейте, сега съвсем случайно попаднах на тази тема. Мнохо харесвам сериала като го даваха по нова тв. Искам да ви попитам тези епизоди, които има дадени на 1-вата страница на темата, нови ли са? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт