Тема Незабравима 204

• 36 552
  • 738
  •   1
Отговори
# 180
Акцентите:
-срещата Ямур, Еда и Харун.
-разстреляната е Назан, това е отмъщението на Бату заради предателството на Арас!
-Вързаният на кея е Бату. Но успява да се измъкне, като подхлъзва Арас и вкарва в ход сценарии за вината на Харун.
-Мелда-Харун.Най-голямата загадка! Мелда ранена, но защо е сама в гората и като че ли бяга от нещо! Защо Харун я изоставя и не я води в болницата!  И пак евала на сценаристите. Измислили са нещо! Категорична съм, че Мелда умира по-късно от раните си! Но това не става веднага пред очите на Харун, просто сценаристите се нуждаят от
малка отсрочка и затова удължават агонията на Мелда. Ако Мелда умираше на момента,
всички щяха да бъдат в шок и траур. А сценаристите искат да подарят на аудиторията малко щастливи моменти с Ямур, Еда и Харун! Защото знаят какво ни чака!
Това на пръв поглед!

# 181
# 182
За мен Еда не е лоша майка, но не е и добра майка.
Продължавам да държа на мнението си, че тя не намери верния подход към Ямур  последните серии.
Детето имаше нужда от нея, от успокоението й, подкрепата й.
Да не говорим, че тръгна да си слага край на живота.
Ако с Ямур се беше случило нещо при това бягство, отговорността изцяло би паднала върху Еда.

# 183
Акцентите:
-разстреляната е Назан, това е отмъщението на Бату заради предателството на Арас!
-Вързаният на кея е Бату. Но успява да се измъкне, като подхлъзва Арас и вкарва в ход сценарии за вината на Харун.
-Мелда-Харун.Най-голямата загадка! Мелда ранена, но защо е сама в гората и като че ли бяга от нещо! Защо Харун я изоставя и не я води в болницата!  И пак евала на сценаристите. Измислили са нещо! Категорична съм, че Мелда умира по-късно от раните си! Но това не става веднага пред очите на Харун, просто сценаристите се нуждаят от
малка отсрочка и затова удължават агонията на Мелда. Ако Мелда умираше на момента,
всички щяха да бъдат в шок и траур. А сценаристите искат да подарят на аудиторията малко щастливи моменти с Ямур, Еда и Харун! Защото знаят какво ни чака!
Това на пръв поглед!

Каламитси, мила, а аз съм толкова убедена, че няма да убият и Мелда.
Не стига ли Едже ?!

# 184
  • София
А аз останъх с печетлението че Мелда не е бременна . Но вярно че Бату и вярва в това най сигурно е като гледаме следващата серия  Grinning  От мене лека че компа се развали на сина ми и сега иска моя до утре Лека вечер на всички   love001
Мелда е бременна,дори и в миналата серия я даваха как си гали корема и говореше на бебето колко щели да бъдат тримата с Харун щастливи и всичко щяло да е толкова хубаво  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy
Рекси, а Мелда не си ли каза пред Харун ,че не са спали заедно?
Май тясе опита да му каже , но той не загря! newsm78 newsm78 newsm78
Меги,аз не чух подобно нещо newsm78 newsm78 Тези неща т ги говореше миналия път,когато бяха в болницата,но Харун нали спеше и не я чу.

# 185
А аз останъх с печетлението че Мелда не е бременна . Но вярно че Бату и вярва в това най сигурно е като гледаме следващата серия  Grinning  От мене лека че компа се развали на сина ми и сега иска моя до утре Лека вечер на всички   love001
Ха, интересна теория! Thinking Дали е възможно Мелда да не е бременна- да се е заблудила, да речем, не мисля, че си измисли тая бременност! Може да има лъжливи симптоми- и това се случва, не е невъзможно! Не е ходила на лекар, не си е правила тест за бременност, няма характерните признаци на ранната бременност, а тя е на години!  Thinking
Хм, наистина интересно, ако се окаже, че не е била бременна и това стане ясно на всички! #Crazy Изобщо не ми се мисли как ще реагира Бату- Мелда да я отпишем направо! ooooh!
Не ми се вярва , но като се замисля ,нея не са я давали/ като Еда/ ,да проявява симптоми на бременост- гадене , повръщане ,болки. Само едни разговори с нероденото бебе , които забелязвам ,че в турските сериали са много модерни. hahaha hahaha hahaha
Тези разговори специално при Мелда бяха доста неадекватни.Първо плачеше и се тръшкаше , колко много обичала баща му , после го убеждаваше как ще бъдат щастливи с Харун, като съвсем забрави за обичта си към "татито" и т.н........

# 186
Продължавам да държа на мнението си, че тя не намери верния подход към Ямур  последните серии.
Ако с Ямур се беше случило нещо при това бягство, отговорността изцяло би паднала върху Еда.

Реакцията на Ямур е достатъчно красноречива!

# 187
Офф,най-накрая да се включа,и изгледах фрагмана-
-най-хубавото е,че семейството-(Ямур,Еда,Харун)се намери,събра,и е радостно от това!
И тука искам да отворя една скоба,и да кажа колко дълновидно и като истинска майка постъпи Еда!-вместо да товари малката Ямур с нова мъка,тя пое всички негативи на детското поведение,прие Ямур да й се сърди на нея,но ето,че Харун се завърна,и детето е щастливо!
Освен Ямур,мисля,че всички,които я нападаха безпричинно,и "първосигнално",трябва да й се извинят!
Другите събития не са толкова ясни,и може и да са подвеждащи.Другото хубаво,е,че Харун не е убиец на Мелда-друга ще бъде съдбата й.
Доколкото видях,предполагам,че Бату уби една от майките на Арас-по-вероятно Назан.
Този,който се гърчеше под куршумите на Арас много прилича визуално на Бату,но няма да е той-има още епизоди да тормози всички....
А Бурак отново е забъркал някоя интрига-за да дойде Арас в дома им-дали случайно попадна на Харун,търсейки някой друг-......-ще видим ......

Аз също не мисля ,че Еда не е лоша майка. Може би е възможно да допуска някои грешки , но това е защото няма опит и защото прекалено много се опитва да угоди на Ямур.Може би винаги се е страхувала от това , което наистина се случи- Ямур да се отрече от нея!!!

Еда се опитва да предпази Ямур от излишни тревоги,спестява й тежките моменти-как да обясниш на детето,всичко,което Бату прави,и всичко,което се случва.
Тя знае-детето ще й се посърди,и ще му мине-както и се случва на практика.Харун се завърна,и сръдните са забравени....

# 188
Акцентите:
Това на пръв поглед!

Каламитси, мила, а аз съм толкова убедена, че няма да убият и Мелда.
Не стига ли Едже ?!

Нали и във вестниците писаха, че излиза от сериала! Не виждам друг момент освен този!

# 189
  • София

Реакцията на Ямур е достатъчно красноречива!
ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! Вие двете за кой ли път се убеждавам че гледате друг филм,съвсем различен от останалите.Или по лошия вариант виждате само това,което ви се иска и ви се струва изгодно  Thinking Нарочно ли го правите  newsm78 newsm78 newsm78

# 190
В последната серия ми направи впечатление как Еда и Ниса дори не се прегърнаха.
И недоумявам защо наистина. И Еда и сестрите му трябваше да бъдат заедно при тази мъка и тревога за Харун, смятаха го за умрял.Ъшъл явно никога няма да приеме Еда, но Ниса ! Защо наистина не са по-близки ? Казвала съм го и друг път - толкова са сами Еда и Харун в този филм. Никакви приятели, далеч от близките им хора, съвсем сами.

# 191
-най-хубавото е,че семейството-(Ямур,Еда,Харун)се намери,събра,и е радостно от това!
И тука искам да отворя една скоба,и да кажа колко дълновидно и като истинска майка постъпи Еда!-вместо да товари малката Ямур с нова мъка,тя пое всички негативи на детското поведение,прие Ямур да й се сърди на нея,но ето,че Харун се завърна,и детето е щастливо!
Освен Ямур,мисля,че всички,които я нападаха безпричинно,и "първосигнално",трябва да й се извинят!
Другите събития не са толкова ясни,и може и да са подвеждащи.Другото хубаво,е,че Харун не е убиец на Мелда-друга ще бъде съдбата й.
Доколкото видях,предполагам,че Бату уби една от майките на Арас-по-вероятно Назан.
Този,който се гърчеше под куршумите на Арас много прилича визуално на Бату,но няма да е той-има още епизоди да тормози всички....
А Бурак отново е забъркал някоя интрига-за да дойде Арас в дома им-дали случайно попадна на Харун,търсейки някой друг-......-ще видим ......

Аз също не мисля ,че Еда не е лоша майка. Може би е възможно да допуска някои грешки , но това е защото няма опит и защото прекалено много се опитва да угоди на Ямур.Може би винаги се е страхувала от това , което наистина се случи- Ямур да се отрече от нея!!!

Еда се опитва да предпази Ямур от излишни тревоги,спестява й тежките моменти-как да обясниш на детето,всичко,което Бату прави,и всичко,което се случва.
Тя знае-детето ще й се посърди,и ще му мине-както и се случва на практика.Харун се завърна,и сръдните са забравени....

До следващия път , незабравимка ! Доверие не се гради така.

# 192
А аз останъх с печетлението че Мелда не е бременна . Но вярно че Бату и вярва в това най сигурно е като гледаме следващата серия  Grinning  От мене лека че компа се развали на сина ми и сега иска моя до утре Лека вечер на всички   love001
Мелда е бременна,дори и в миналата серия я даваха как си гали корема и говореше на бебето колко щели да бъдат тримата с Харун щастливи и всичко щяло да е толкова хубаво  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy
Май тясе опита да му каже , но той не загря! newsm78 newsm78 newsm78
Меги,аз не чух подобно нещо newsm78 newsm78 Тези неща т ги говореше миналия път,когато бяха в болницата,но Харун нали спеше и не я чу.
Струва ми се ,че преведе нещо от рода!
Харун каваше нещо че са били семейство , а тя вика ,че не са били . Харун пак - бяхме семейство и този път тя замъла.
А може и нещо да се бъркам!!!
Все пак след 86 епизода е възможно да съм малко newsm57 newsm57 newsm57 newsm57 newsm57 newsm57 newsm57

Последна редакция: пт, 03 юни 2011, 23:45 от migi_megi

# 193

Незабравимке, не е точно така! Еда просто остави всичко на автопилот!Не знаеше какво да прави! Не се намеси и затова инициативата беше в  Ямур.

# 194
  • София
Струва ми се ,че преведе нещо от рода!
Харун каваше нещо че са били семейство , а тя вика ,че не са били . Харун пак - бяхме семейство и този път тя замъла.
А може и нещо да се бъркам!!!
Все пак след 86 епизода е възможно да съм малко newsm57 newsm57 newsm57 newsm57 newsm57 newsm57 newsm57
Май тясе опита да му каже , но той не загря! newsm78 newsm78 newsm78 newsm57 newsm57 newsm57 newsm57
Меги говореше й че тя му е била съпруга,а Мелда каза не бях.Той й отговори беше и не заради подписа,а беше в сърцето ми.Но всичко това беше за да я убеди да го пусне.
Надявам се  да успея да преведа този момент беше интересен разговор,но утре че  страшно ме боли главата сега  smile3518

Общи условия

Активация на акаунт