Тема Незабравима 204

• 36 552
  • 738
  •   1
Отговори
# 195
Акцентите:
-срещата Ямур, Еда и Харун.
-разстреляната е Назан, това е отмъщението на Бату заради предателството на Арас!
-Вързаният на кея е Бату. Но успява да се измъкне, като подхлъзва Арас и вкарва в ход сценарии за вината на Харун.
-Мелда-Харун.Най-голямата загадка! Мелда ранена, но защо е сама в гората и като че ли бяга от нещо! Защо Харун я изоставя и не я води в болницата!  И пак евала на сценаристите. Измислили са нещо! Категорична съм, че Мелда умира по-късно от раните си! Но това не става веднага пред очите на Харун, просто сценаристите се нуждаят от
малка отсрочка и затова удължават агонията на Мелда. Ако Мелда умираше на момента,
всички щяха да бъдат в шок и траур. А сценаристите искат да подарят на аудиторията малко щастливи моменти с Ямур, Еда и Харун! Защото знаят какво ни чака!
Това на пръв поглед!

Каламитси, мила, а аз съм толкова убедена, че няма да убият и Мелда.
Не стига ли Едже ?!

Никога няма да им простя за Едже! Какво им пречеше да я изпратят в Лондон!

# 196
За мен Еда не е лоша майка, но не е и добра майка.
Продължавам да държа на мнението си, че тя не намери верния подход към Ямур  последните серии.
Детето имаше нужда от нея, от успокоението й, подкрепата й.
Да не говорим, че тръгна да си слага край на живота.
Ако с Ямур се беше случило нещо при това бягство, отговорността изцяло би паднала върху Еда.

Реакцията на Ямур е достатъчно красноречива!

Каламитси,стига сте се занасяли! Не може при всеки каприз,да ходиш  да  се молиш на детето да не ти се сърди-не преигравате ли малко?!Може би Еда трябваше да върже Ямур както Мелда Харун.Еда отиде на лекар-в къщата беше Нюлфер.А и това бягство е част от "филм да става"...

# 197
Струва ми се ,че преведе нещо от рода!
Харун каваше нещо че са били семейство , а тя вика ,че не са били . Харун пак - бяхме семейство и този път тя замъла.
А може и нещо да се бъркам!!!
Все пак след 86 епизода е възможно да съм малко newsm57 newsm57 newsm57 newsm57 newsm57 newsm57 newsm57
Рекси, а Мелда не си ли каза пред Харун ,че не са спали заедно?
Май тясе опита да му каже , но той не загря! newsm78 newsm78 newsm78 newsm57 newsm57 newsm57 newsm57
Меги говореше й че тя му е била съпруга,а Мелда каза не бях.Той й отговори беше и не заради подписа,а беше в сърцето ми.Но всичко това беше за да я убеди да го пусне.
Надявам се  да успея да преведа този момент беше интересен разговор,но утре че  страшно ме боли главата сега  smile3518
newsm10 newsm10 newsm10  love001  love001 newsm10 newsm10

# 198
За мен Еда не е лоша майка, но не е и добра майка.
Продължавам да държа на мнението си, че тя не намери верния подход към Ямур  последните серии.
Детето имаше нужда от нея, от успокоението й, подкрепата й.
Да не говорим, че тръгна да си слага край на живота.
Ако с Ямур се беше случило нещо при това бягство, отговорността изцяло би паднала върху Еда.

Реакцията на Ямур е достатъчно красноречива!

Каламитси,стига сте се занасяли! Не може при всеки каприз,да ходиш  да  се молиш на детето да не ти се сърди-не преигравате ли малко?!Може би Еда трябваше да върже Ямур както Мелда Харун.Еда отиде на лекар-в къщата беше Нюлфер.А и това бягство е част от "филм да става"...
ОК!  bouquet

# 199
# 200
Акцентите:
-разстреляната е Назан, това е отмъщението на Бату заради предателството на Арас!
-Вързаният на кея е Бату. Но успява да се измъкне, като подхлъзва Арас и вкарва в ход сценарии за вината на Харун.
-Мелда-Харун.Най-голямата загадка! Мелда ранена, но защо е сама в гората и като че ли бяга от нещо! Защо Харун я изоставя и не я води в болницата!  И пак евала на сценаристите. Измислили са нещо! Категорична съм, че Мелда умира по-късно от раните си! Но това не става веднага пред очите на Харун, просто сценаристите се нуждаят от
малка отсрочка и затова удължават агонията на Мелда. Ако Мелда умираше на момента,
всички щяха да бъдат в шок и траур. А сценаристите искат да подарят на аудиторията малко щастливи моменти с Ямур, Еда и Харун! Защото знаят какво ни чака!
Това на пръв поглед!

Не стига ли Едже ?!

Щеше да бъде по-логично и според мен,Едже да си замине!Ама пустият му Хубавелко,така ги пленява всички жени,че изперкват!
Може би сценаристите са хвърляли ези-тура,коя да бастисат най-напред-Едже или Мелда....

# 201
В последната серия ми направи впечатление как Еда и Ниса дори не се прегърнаха.
И недоумявам защо наистина. И Еда и сестрите му трябваше да бъдат заедно при тази мъка и тревога за Харун, смятаха го за умрял.Ъшъл явно никога няма да приеме Еда, но Ниса ! Защо наистина не са по-близки ? Казвала съм го и друг път - толкова са сами Еда и Харун в този филм. Никакви приятели, далеч от близките им хора, съвсем сами.

Да, бе! Харун стои вече по-близо до Гюлярови, отколкото до родните си сестри! Понеже и те много са
прокопсали!

# 202
Акцентите:
Това на пръв поглед!

Не стига ли Едже ?!

Щеше да бъде по-логично и според мен,Едже да си замине!Ама пустият му Хубавелко,така ги пленява всички жени,че изперкват!
Може би сценаристите са хвърляли ези-тура,коя да бастисат най-напред-Едже или Мелда....
А сега ще те помоля да не слагаш сол на раната и да не слагаш на едно Едже и Мелда!

# 203
Акцентите:
Това на пръв поглед!

Не стига ли Едже ?!

А сега ще те помоля да не слагаш сол на раната и да не слагаш на едно Едже и Мелда!

И без да ме молиш,не мога да ги сложа -Мелда няма равна!

# 204
Акцентите:
-Мелда-Харун.Най-голямата загадка! Мелда ранена, но защо е сама в гората и като че ли бяга от нещо! Защо Харун я изоставя и не я води в болницата!  И пак евала на сценаристите. Измислили са нещо! Категорична съм, че Мелда умира по-късно от раните си! Но това не става веднага пред очите на Харун, просто сценаристите се нуждаят от
Това на пръв поглед!

Не стига ли Едже ?!

Незабравимка,
Ези или тура няма значение , като видиш "монета" да дрънчи ,хич не се мъчи  -  изобщо не чети!!!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Hug

# 205
Дани и Боби , чудесни стихове!!!
 smile3525 smile3525 smile3525 newsm51 newsm51 smile3525 smile3525 newsm51

+1
постепенно наваксвам в четенето

# 206
Незабравимке, връщам ти жеста! Арас не е способен да убие някой, така че и Бату, и Харун ще отърват кожите!

# 207
Дани и Боби , чудесни стихове!!!
 smile3525 smile3525 smile3525 newsm51 newsm51 smile3525 smile3525 newsm51

+1
постепенно наваксвам в четенето
само мене ме следиш изкъсо!

# 208
В последната серия ми направи впечатление как Еда и Ниса дори не се прегърнаха.
И недоумявам защо наистина. И Еда и сестрите му трябваше да бъдат заедно при тази мъка и тревога за Харун, смятаха го за умрял.Ъшъл явно никога няма да приеме Еда, но Ниса ! Защо наистина не са по-близки ? Казвала съм го и друг път - толкова са сами Еда и Харун в този филм. Никакви приятели, далеч от близките им хора, съвсем сами.

Според мен Ашъл не приема Еда, защото е снобка и въпреки, че Харун я обича, смята, че не достойна за брат и. Ниса обичаше Бату, а може би все още го обича - най-големият враг на Харун и Еда, наранил ги толкова много и си мисля, че Ниса се чувства неловко и малко гузна в присъствието на Еда, защото те живеят в страх от нейният съпруг.

# 209
Светла Иванова, и ние си ценим Рекси! smile3521 Тя го знае!

Рекси,радвам се,че и други те оценяват-и сигурно има защо.
За нас(за мен) си неоценима с това,което правиш! smile3501 newsm51 txtloves

Общи условия

Активация на акаунт