Тема Незабравима 204

• 36 505
  • 738
  •   1
Отговори
# 255
# 256
За мен Харун стои по-убедително като баща, отколкото Еда като майка на моменти. Не че той не е имал кризи-адаптацията на Яамур, обясненията за брака му с Мелда, които Еда пое на свой гръб. Проблеми с Яамур се появяват, когато замазват някоя дългоопашата  лъжа.Детето е чувствително към лъжите/явно още не е свикнало с торбата с изненади на Тюркян/и има страх да не загуби дългомечтаното си семейство.
П.С.
Не разбирам нежеланието на някои да се коментират образите и действието във филма.
Мнението на никой не задължава другите за каквото и да е, когато се спазва добрия тон.Дори да се четат не е задължително.Същността на форума от римско време е обща дискусия за живота, вселената и всичко останало. Темата тук е Незабравима и е прекрасно, когато филмът поражда емоции, мисли и дори спорове. bowuu Свят широк и пъстър...Всеки има собствено светоусещане и цветоусещане...Форумът не е ли точното място да споделиш възприятието си от филма?
Пожелавам на всички приятен уикенд.

Добро утро и хубав ден ! Hug
Златна рибка, напълно подкрепям !
[/quote]
И за двата поста!  bouquet  bouquet  bouquet

# 257
  • София
....... Идеята ми е, че наистина прекалявате с коментарите на моменти..  Не го казвам с лошо!!! По=спокойно, не се палете толкова... филмът свършва този месец.....

На мен пък ми харесва да се запаля за нещо! В живота съм темпераментна, както и във форума!Обичам силните чувства! Има ли смисъл от това обаче според твоя пост! В края на краищата к'во ми пука!  Но не е точно така! Виждам нещата в друга светлина.
 Да бъдем чувствени или безчувствени, емоционални или непукисти,живи или сиви и еднообразни, будни или сдържани и дистанцирани!
Според мен емоциите изобщо  са цветът на живота, когато  са истински, а не фалшиви
И точно форумът е мястото, където да освободиш стисканата емоция. И това да контролираш чувствата си в един форум е абсолютно ненужно и безсмислено начинание!
И направо би било скука. Сега не смогваш да прочетеш всичко, но в другия случай обаче
изобщо няма да влизаш, а какво остава да пишеш!
Лишиш ли се от присъствието на тях.....на емоциите и чувствата ....загиваш.
Точно за това този форум е жив.Нужен на всяка една от нас.Всеки се завръща....дори и само като четец.Ако няма коментари.....се губи значението от съществуването на този форум.
И определено ,когато завесата падне.......малко или много ще тъгуваме  Sadименно за този океан от емоции .........За прекрасните хора с които си общувал  bouquet.Много време сме заедно .....свързани дори и телепатично hahaha

# 258
....... Идеята ми е, че наистина прекалявате с коментарите на моменти..  Не го казвам с лошо!!! По=спокойно, не се палете толкова... филмът свършва този месец.....

На мен пък ми харесва да се запаля за нещо! В живота съм темпераментна, както и във форума!Обичам силните чувства! Има ли смисъл от това обаче според твоя пост! В края на краищата к'во ми пука!  Но не е точно така! Виждам нещата в друга светлина.
 Да бъдем чувствени или безчувствени, емоционални или непукисти,живи или сиви и еднообразни, будни или сдържани и дистанцирани!
Според мен емоциите изобщо  са цветът на живота, когато  са истински, а не фалшиви
И точно форумът е мястото, където да освободиш стисканата емоция. И това да контролираш чувствата си в един форум е абсолютно ненужно и безсмислено начинание!
И направо би било скука. Сега не смогваш да прочетеш всичко, но в другия случай обаче
изобщо няма да влизаш, а какво остава да пишеш!
Лишиш ли се от присъствието на тях.....на емоциите и чувствата ....загиваш.
Точно за това този форум е жив.Нужен на всяка една от нас.Всеки се завръща....дори и само като четец.Ако няма коментари.....се губи значението от съществуването на този форум.
И определено ,когато завесата падне.......малко или много ще тъгуваме  Sadименно за този океан от емоции .........За прекрасните хора с които си общувал  bouquet.Много време сме заедно .....свързани дори и телепатично hahaha
Прекрасно обобщение!

# 259
  • София
Преведох само някои моменти от разговорите на Харун и Мелда,нямам нерви за всичко,че тези психоизцепки на аблата ми идват в повечко  #Cussing out

Х-Мислиш ли ,че никой няма да ме намери?Еда няма ли да ме потърси?От мен няма да се откаже.Какво ти е в ума?как може да си представяш такива абсурди.Какво искаш Мелда?

Х-Нашата любов е безкрайна(не може да  бъде спряна) ,незабравима е.

Х-Аз обичам една единствена жена.В живота ми е само тя.До последния ми дъх ще бъде само тя.Еда...сестра ти.

Харун увещава Мелда да го пусне
Х-Но и ти знаеш.Няма вероятност да бъдем отново заедно.Аз имам съпруга.
М-тя не ти е съпруга.
Х-Не,жена ми е.Нямаме подпис,но притежаваме  сърцата си вече Мелда.Никой не може да изтрие това.Моля те,разбери това.Помисли за Ямур,за дъщеря ми.Помисли какво й е да е разделена от майка си и баща си.Виж и ти ще станеш майка.От рожбата ти ще приемеш ли да си отделена?Имаш живот пред себе си.Заедно с бебето ти,започнете отначало

След седмицата в плен 
Харун-дори и да пукнеш не ми пука

Последна редакция: сб, 04 юни 2011, 12:02 от Слънчогледка Яваш

# 260
Рекси, Flowers Bouquet Flowers Bouquet Flowers Bouquet Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart благодаря ти!

# 261
  • София
Рекси мерси за превода  bouquet.Напълно те разбирам за липсата на нерви.....да преведеш лудите думи и намерения на Мелделинка.Когато ти е удобно......преразкажи какво си казаха Назан и майката на Арас.И да попитам......нали Назан го е отгледала ,а тази дама дето се появи в предната серия е родната му майка.И ако е така......на "новодошлата"ме хвана яд.Усетих ,че нещо я насмете Назан.

След седмицата в плен  Харун-дори и да пукнеш не ми пука
Рекси, а тези думи кой ги изрича...... newsm09 newsm09 newsm09

# 262
......След седмицата в плен  Харун-дори и да пукнеш не ми пука
[/quote]

Благодаря за превода!
Това  го разбирам, че я зарязва в къщата! И сама да се оправя!

# 263
  • София
Рекси мерси за превода  bouquet.Напълно те разбирам за липсата на нерви.....да преведеш лудите думи и намерения на Мелделинка.Когато ти е удобно......преразкажи какво си казаха Назан и майката на Арас.И да попитам......нали Назан го е отгледала ,а тази дама дето се появи в предната серия е родната му майка.И ако е така......на "новодошлата"ме хвана яд.Усетих ,че нещо я насмете Назан.
Не Боб,Назан е биологичната му майка,а другата го е осиновила и отгледала.Но реално Назан дори като прислужница цял живот се е грижила за Арас.Не си спомнян много от разговора,но новодошлата не може да понесе това,че Арас е приел Назан за своя майка и я обвини че едва ли не й е отнела сина.Назан у каза-аз ти дадох детето,за да те спася и винаги го гледах отстрани,но ти не го оцени.Нещо такова беше.другото което ме възмути е че се опита другата му майка да налага воля-Попита Арас каква работа има при жена с дете,т.е Еда е недостойна за него,но той и каза-повече да не съм го чул това,иначе....
Думи на Харун са това,защото Мелда го увещаваше колко са добре едва ли не заедно  #Crazy #Crazy #Crazy

# 264
Здравейте незабравими! Пожелавам на всички хубав ден!
Специално на  варненската група и Мокси – много весело прекарване.

Поздравления за  Светла Иванова за хубавите колажи, за талантите Боб 99, Дани, Диди, Вени, Бганьо, ........,  Рекси, Леман, Златна рибка,..........., Елия, valdes60  и  момичетата, които постват хубави снимки и ни зареждат с хубаво настроение.

За мен Ямур изразява непосредствено моментните си емоции с думи, които не ги мисли сериозно. „Мразя те” към Еда  показва  тревожното й емоционално състояние. Не мисля, че винаги майката е най-добрият родител – тук във форума всички сме добри! Но има и много добри бащи и това си е късмет да имаш добри родители. Всички от нас обичат единия си родител малко повече от другия, така че и Ямурчето си предпочита повече баща си от майка си - така чувства нещата. Ако Еда беше отвлечената вместо Харун, може би Ямурчето щеше да има същите тревожни реакции към Харун.

# 265
  • Русе

Oбратното е, Боб! Назан е рождената му майка, другата му е осиновителката, богаташката. Назан е приета в семейството като детегледа4ка, гувернантка...само и само да се грижи за сина си.

# 266
  • Русе
Рекси, благодаря ти за превода!  love001 newsm51 newsm51 newsm51

И в резултат на тези думи на Харун, "умната" Мелда отиде да върне халката на Еда и да й каже, 4е има претенции към Харун, а тя да си бие камшика с Яамур! О,Боже! ooooh! ooooh! ooooh!

# 267
  • София
Оооооо Рекси,мерси за пояснението.Погрешни мисли съм имала.И явно съм пропуснала някои преводи,около Арас . hahahaАма нали следя основната сюжетна линия Laughing Heart Eyes Laughing
Какви думи само произнася.....Хубавелко.Ама търчи после/в новия фрагман/ и той да я дири Мелда.
Не му прилича да е свиреп като Бату.

# 268
  • София

Oбратното е, Боб! Назан е рождената му майка, другата му е осиновителката, богаташката. Назан е приета в семейството като детегледа4ка, гувернантка...само и само да се грижи за сина си.
Вени  smile3521 smile3525 newsm03 явно съм отсъствала или не съм внимавала дстатъчно. Joy.........заплесната по newsm09

# 269

+1    bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт