Тема Незабравима 204

• 36 494
  • 738
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Рекси, благодаря ти за превода!  love001 newsm51 newsm51 newsm51

И в резултат на тези думи на Харун, "умната" Мелда отиде да върне халката на Еда и да й каже, 4е има претенции към Харун, а тя да си бие камшика с Яамур! О,Боже! ooooh! ooooh! ooooh!
Което е още по-лошо Мелда й каза ние сме щастливи с Харун,не ни пречете,забрави го,той не те иска  ooooh! ooooh! ooooh!

# 271
Рекси, благодаря ти за превода!  love001 newsm51 newsm51 newsm51

И в резултат на тези думи на Харун, "умната" Мелда отиде да върне халката на Еда и да й каже, 4е има претенции към Харун, а тя да си бие камшика с Яамур! О,Боже! ooooh! ooooh! ooooh!
Което е още по-лошо Мелда й каза ние сме щастливи с Харун,не ни пречете,забрави го,той не те иска  ooooh! ooooh! ooooh!
Taя абла много си е повярвала значи. Sick Sick Sick ooooh! ooooh! ooooh!

# 272
За мен Ямур изразява непосредствено моментните си емоции с думи, които не ги мисли сериозно. „Мразя те” към Еда  показва  тревожното й емоционално състояние. Не мисля, че винаги майката е най-добрият родител – тук във форума всички сме добри! Но има и много добри бащи и това си е късмет да имаш добри родители. Всички от нас обичат единия си родител малко повече от другия, така че и Ямурчето си предпочита повече баща си от майка си - така чувства нещата. Ако Еда беше отвлечената вместо Харун, може би Ямурчето щеше да има същите тревожни реакции към Харун.

За мен реакцията на Ямур спрямо Еда е разбираема, защото беше свидетел как Харун се изнесе от дома си след аборта на Еда, тъй като тя не искаше да живеят заедно. И е логично сега детето, след като не знае истината - защо баща и го няма, да направи някаква съпоставка с предишния случай и да си помисли, че нещо подобно се е случило и сега. Затова и се отнесе така грубо с майка си.

# 273
Рекси, благодаря ти за преводите и поясненията!   bouquet     bouquet      bouquet

# 274
  • Монтана
Добър ден,дружина!Нещо ободряващо,закачливо -за чудесния почивен ден!Така де,счужда пита и аз .....да се запиша в стиховете... Laughing Laughing Laughing

Как чудесно се успах!
Сладко и нарочно!
До кафето се добрах
в 11 точно.
Пих го дълго..., пих го с кеф,
още по пижама.
Дишам крепко и добре.
В офиса ме няма.
Няма ме във автобуса,
няма ме в таксито.
Даже може да закуся.
Кой за мене пита?
Малко съм като насън.
Боса на паркета
гледам – ръси дъжд навън,
чорлави врабчета...
Да, но не и тук при мен.
Чувствам се успяла.
Няма да се извиня!
И не се обаждам.
Само мой си е денят.
Само аз съм важна.
Мария Донева
   Ха така хубав да е денят ви!И вие да се чувствате така! Hug Hug Hug Hug   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet
Връщам се да ви чета

# 275
Ваи  bouquet, страхотно е стихотворението! Peace
И аз съм днес в този лежерен дух , като в стихчето! smile3521 smile3521 smile3521

# 276
  • Русе
Добър ден,дружина!Нещо ободряващо,закачливо -за чудесния почивен ден!Така де,счужда пита и аз .....да се запиша в стиховете... Laughing Laughing Laughing

Как чудесно се успах!
Сладко и нарочно!
До кафето се добрах
в 11 точно.
Пих го дълго..., пих го с кеф,
още по пижама.
Дишам крепко и добре.
В офиса ме няма.
Няма ме във автобуса,
няма ме в таксито.
Даже може да закуся.
Кой за мене пита?
Малко съм като насън.
Боса на паркета
гледам – ръси дъжд навън,
чорлави врабчета...
Да, но не и тук при мен.
Чувствам се успяла.
Няма да се извиня!
И не се обаждам.
Само мой си е денят.
Само аз съм важна.
Мария Донева
   Ха така хубав да е денят ви!И вие да се чувствате така! Hug Hug Hug Hug   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet
Връщам се да ви чета
Вай, 4е то е написано направо за мен! newsm62 smile3501 smile3501 smile3501 newsm51 newsm51 newsm51

# 277
  • София
За мен Ямур изразява непосредствено моментните си емоции с думи, които не ги мисли сериозно. „Мразя те” към Еда  показва  тревожното й емоционално състояние. Не мисля, че винаги майката е най-добрият родител – тук във форума всички сме добри! Но има и много добри бащи и това си е късмет да имаш добри родители. Всички от нас обичат единия си родител малко повече от другия, така че и Ямурчето си предпочита повече баща си от майка си - така чувства нещата. Ако Еда беше отвлечената вместо Харун, може би Ямурчето щеше да има същите тревожни реакции към Харун.
За мен реакцията на Ямур е разбираема ,но малко пресилена.Прекалената й привързаност към Харун е причината,но въпшреки всичко Еда й е майка и трябва малко да се съобразява.Не е толкова малка,за да не осъзнава постъпките си.Разбирам я,че се страхува неистово да не загуби баща си,но не значи че трябва да излее всички гняв върху майка си. Определено Ямурчето има предпочитания към баща си,но това е защото до преди няколко месеца е имала единствено и само него.Едва ли, не обича майка си,по-скоро дълбочината на тяхната обич тепърва предстои да се разгърне,та те все още се опознават една друга.Не вярвам Ямур да е забравила доскоро как копнееше да има майка,да я види поне веднъж,плачеше постоянно за нея  Cry Cry Cry Но и Еда й позволява доста волности и глезотийки,съгласява се почти за всичко с нея,опитвайки се да компенсира загубеното време,когато са били разделени.Харун е този,който трябва да наложи малко правила.Когато Харун крещя и дърпа Еда,а  Ямурчето стана свидетел как реагира спрямо него-каза че й се спи,да я оставел,а сега си позволява да гони майка си,да й казва че не я иска и я мрази.Но Еда понесе стоически и това,само и само малката да е доволна и добре.

# 278
Рекси, благодаря ти за преводите и разясненията.
Може ли да помоля за превод на разговора Еда-Арас? Какво толкова възмути Яамур?А и Еда какво му отговори освен,че не е баща на детето й?
Вай1 ,чудесна пита си ни поднесла.  bouquet
Бобче, страхотни са ти творбите.Свежи....Наситени с любов, а когато трябва и иронични... Grinning  bouquet
За лудостта на абла Мецана съм без думи. Sick
Ако и сега е псевдо или малко бременна, ще успее да ме слиса тотално. Shocked

# 279
  • Монтана
Дами,радвам се,че ви доставих малко удоволствие-отплата за гооооооооолямото удоволствие,когато чета във форума!неуморими,талантливи и много позитивни сте всички!За вас

Нещо позабравено,но много стойностно...Хубав ден!А аз имам много да чета!Връщам се-нямате прочитане ако човек някой ден не е бил тук.... smile3529

# 280
Да пожелая от сърце на варненската група и Мокси една незабравима среща!Весело изкарване , момичета! lovekiss lovekiss lovekiss

# 281
  • Монтана
Да пожелая от сърце на варненската група и Мокси една незабравима среща!Весело изкарване , момичета! lovekiss lovekiss lovekiss
И от мен! newsm26 coolcool  friendship  friendship  Hands Clap  Hands ClapИ да разказвате после!Жалко,че не можем и ние да се присъединим към вас!Но ...забавлявайте се и заради нас! Hug Hug Hug

# 282
Добър ден Незабравими  Hug
Влизам с нещо разхлаждащо и сладичко,че е адска жега навън  Laughing

Поздравления за Боб и Бганьо    bouquet     bouquet      bouquet
Рекси,благодаря ти за преводите и разясненията   newsm51 newsm51 newsm51

Весело изкарване на варненската група  Party   Party   Party

# 283
  • Русе

Към примамливото сладкиш4е на Диди88 добавям следобедно кафе!

# 284
Сладолед с кафе.... безценно  Laughing

Аз да ви кажа не си представям,че Мелда лъже и за тази бременност.Няма как да го е казала само заради Бату и намеренията й да го отдалечи...все пак тя зареди слова за бебето,когато мислеше,че той е умрял.Но пък и като се сетя каква радост беше тогава за него...тая е изперкала тотално!
Има жени,които си втълпяват бременност и си вярват до последно...но това си е крайна форма на лудост.Не че Мелда не страда от мозъчно затъмнение...но ми се струва прекалено  Peace

Общи условия

Активация на акаунт