Тема Незабравима 204

• 36 484
  • 738
  •   1
Отговори
# 285
Благодаря за почерпката Диди88  bouquet и за кафето , Вени  bouquet!Тъкмо и реално си го пия , отново телепатия. hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 286
Да пожелая от сърце на варненската група и Мокси една незабравима среща!Весело изкарване , момичета! lovekiss lovekiss lovekiss
И от мен! newsm26 coolcool  friendship  friendship  Hands Clap  Hands ClapИ да разказвате после!Жалко,че не можем и ние да се присъединим към вас!Но ...забавлявайте се и заради нас! Hug Hug Hug

+1    Kissing Heart lovekiss Kissing Heart

# 287
  • Монтана
 След дълго четене на изпуснатото, у мен се затвърди мнението,че измислиците, небивалиците на сценаристите и безплодните им напъни да увеличат броя на сериите внася смут и разногласия тук...Сериалът отдавна е далеч,много далеч от реалността;изгуби своето очарование дори връзката Еда-Харун-трудно се поддържа с нелогични спомени и сънища,пришивани в действието като червена кръпка на бяла рокля!Почти нищо такова,да не кажа съвсем нищо не се случва в реалния живот,особено в тяхната действителност...Да не коментираме дали Еда е добра или лоша майка-сериалът ни предлага толкова нереален и противоречив образ на една млада жена...че дори не ми се коментира!На моменти толкова силна,на моменти наивна и разколебана като малко дете-то май Харун се чудеше коя от двете с Ямур е детето и коя е майката...Ако продължа с всички образи в сериала-цяла страница няма да ми стигне,но ....втория сезон на филма аз смятам за много слаб,нелогичен и съсипващ всички образи!Дори вече страхотната игра на актьорите не ме впечатлява-тя не може да спаси удавника...Жалко,но за мен емоцията "Незабравима" свърши в момента,в който сериалът се изпълни с насилствени,кошмарни сцени и се превърна във филм на ужасите! Tired Tired Tired
 Не ме стреляйте,позволих си да изкажа своето мнение и защо спрях да коментирам събитията в поредната серия!Ще догледам сериала от живото любопитство до какъв финал ще докарат сценаристите,но от сега изказвам мнение,че той ще бъде щастлив,защото най-верните фенове ще им издерат очите,а Байрамчо не може да си позволи това-кой ще гледа следващия му проект????И пак се опира до рейтиг и пари...За жалост... Tired Tired Tired

# 288
  • София
Рекси, благодаря ти за преводите и разясненията.
Може ли да помоля за превод на разговора Еда-Арас? Какво толкова възмути Яамур?А и Еда какво му отговори освен,че не е баща на детето й?
Не е буквален превод ,че нямама време сега,но това е смисъла-Еда му каза че няма нужда да им помага,не се нуждаят,едва ли не нека не се залъгват.Арас й отговори-не те залъгвам(не говорим празни приказки),аз не съм баща на Ямур,но искам тя да се чувства  добре,бях честен с теб като ти признах че съм влюбен в теб и ако ти смяташ така за мен изобщо не си ме опознала .

Последна редакция: сб, 04 юни 2011, 14:45 от Слънчогледка Яваш

# 289
Ето го и подробния превод:

Разговора между Арас и Еда , когато ги чува Яамур

Е:Добре дошъл.
А:Притесних се за теб ,как си?
Е:Нищо не се е променило , зле съм.
А:Как е Яамур?
Е:Сърдита. Ядосана е на мен и на баща си.Мисли , че сме се разделили и че баща й ни е напуснал.
А:Не й е лесно и всичко не можеш да й разкажеш.
Е:Мога ли да й кажа , че леля й е отвлякла баща й? Такова нещо може ли да се обясни на малко дете?
А:Искаш ли утре заедно да направим нещо - ти , аз и Яамур?
Е:Няма нужда.
А:От доста време не е излизала , ще й се отрази добре една разходка навън.И ако я заведим на местата ,които обича...
Е:Виж , тя иска баща си , а ти не си й баща.
А:Разбра ме погрешно, не искам да заема мястото на баща й.
Е:Това , че ни помагаш , не означава , че си близък с нас.
А:Аз само...
Е:Даже да се опитваш да го скриеш , знам какви са ти намеренията.
А:Не се опитвам нищо да скрия.Казах ти достойно , че съм влюбен в теб , и все още те обичам.Но , ако си мислиш  ,че ще се възползвам от ситуацията , в която се намираш, значи ти до сега не си успяла да ме опознаеш...

Превод - Леман

# 290
Ивва  bouquet , Леман  bouquet, благодаря за превода!
Ваи , не мисля че безумията на сценаристите са причина за смут и разногласия тук .Всичко опира до елементарно възпитание.Права е Сарони тук не е бойно поле. Peace

# 291
  • Русе
Ивва-Леман, благодаря за превода! Hug Hug Hug newsm51 newsm51 newsm51

# 292
Ивва и Леман, благодаря ви за превода. newsm51
Рекси, благодаря ти за отзивчивостта. Винаги си насреща. newsm51

# 293
Ваи , не мисля че безумията на сценаристите са причина за смут и разногласия тук .Всичко опира до елементарно възпитание.Права е Сарони тук не е бойно поле. Peace
newsm78 newsm78 newsm78

# 294
  • Русе
Относно сценаристките безумия, сигурна съм, 4е са имали и други сюжетни линии. Не е възможно 4 4овека да мислят едно и също, нали? Но...това е било одобрено, това и са заснели!
Вярно е, 4е и аз мрънкам и бръм4а срещу тях! И все пак...който поръ4ва музиката, той плаща!

Магията от на4алото из4езна, да! Но нека си представим как проти4а една голяма любов : от безумния на4ален трепет,през изгарящото 4увство да си винаги до любимия 4овек, до най-трайния по-слаб, но равномерен огън - да  споделяш вси4ко с него - и добро, и зло. Това гледаме в момента.
Мое мнение.

Последна редакция: сб, 04 юни 2011, 15:32 от winona

# 295
След дълго четене на изпуснатото, у мен се затвърди мнението,че измислиците, небивалиците на сценаристите и безплодните им напъни да увеличат броя на сериите внася смут и разногласия тук...Сериалът отдавна е далеч,много далеч от реалността;изгуби своето очарование дори връзката Еда-Харун-трудно се поддържа с нелогични спомени и сънища,пришивани в действието като червена кръпка на бяла рокля!Почти нищо такова,да не кажа съвсем нищо не се случва в реалния живот,особено в тяхната действителност...Да не коментираме дали Еда е добра или лоша майка-сериалът ни предлага толкова нереален и противоречив образ на една млада жена...че дори не ми се коментира!На моменти толкова силна,на моменти наивна и разколебана като малко дете-то май Харун се чудеше коя от двете с Ямур е детето и коя е майката...Ако продължа с всички образи в сериала-цяла страница няма да ми стигне,но ....втория сезон на филма аз смятам за много слаб,нелогичен и съсипващ всички образи!Дори вече страхотната игра на актьорите не ме впечатлява-тя не може да спаси удавника...Жалко,но за мен емоцията "Незабравима" свърши в момента,в който сериалът се изпълни с насилствени,кошмарни сцени и се превърна във филм на ужасите! Tired Tired Tired
 Не ме стреляйте,позволих си да изкажа своето мнение и защо спрях да коментирам събитията в поредната серия!Ще догледам сериала от живото любопитство до какъв финал ще докарат сценаристите,но от сега изказвам мнение,че той ще бъде щастлив,защото най-верните фенове ще им издерат очите,а Байрамчо не може да си позволи това-кой ще гледа следващия му проект????И пак се опира до рейтиг и пари...За жалост... Tired Tired Tired
Много точен коментар.
За мен очарованието на двойката Еда-Харун е обновено с включването на Яамур. Ситуациите с нея са нови и свеж полъх във филма.
Дали ще видим Яамур с лилава коса до края на филма? Поне с един лилав кичур? Wink

Последна редакция: сб, 04 юни 2011, 15:35 от Златна рибка

# 296
  • Русе
За 3-ти път пускат същия фрагмент, с разли4на музика. Само затова не я постнах тук! smile3515

# 297
Относно сценаристките безумия, сигурна съм, 4е са имали и други сюжетни линии. Не е възможно 4 4овека да мислят едно и също, нали? Но...това е било одобрено, това и са заснели!
Вярно е, 4е и аз мрънкам и бръм4а срещу тях! И все пак...който поръ4ва музиката, той плаща! Магията от на4алото из4езна, да! Но нека си представим как проти4а една голяма любов : от безумния на4ален трепет,през изгарящото 4увство да си винаги до любимия 4овек, до най-трайния по-слаб, но равномерен огън - да  споделяш вси4ко с него - и добро, и зло. Това гледаме в момента.
Мое мнение.
Дано видим и това , защото втория сезон ни пържат  и актьорите/буквално/, и публиката на бавен огън.

# 298
newsm78 newsm78 newsm78
Бях го написала не го постнах ,но ето какво имам в пред вид .Тази седмица на няколко пъти около 3 часа през ноща четях темата и като страничен наблюдател ето какво видях:В неделя снимки на най-страстните целувки на нашите любимци постнати от Ради, страхотни гифчета от Рекси и Розичка , шеги,  смях, чудесно място за релакс.В понеделник вече все едно съм в друга тема .Ядни и злобни постове срещу Еда, пълна дисекция на мозъка и. Все едно в мишена се е превърнала . Sick Sick Sick ooooh! ooooh! ooooh!А самия Харун го каза в 54 епизод още , че тя е човека с най-чистото сърце! Peace

# 299
Вярно е, 4е и аз мрънкам и бръм4а срещу тях! И все пак...който поръ4ва музиката, той плаща!
Магията от на4алото из4езна, да! Но нека си представим как проти4а една голяма любов : от безумния на4ален трепет,през изгарящото 4увство да си винаги до любимия 4овек, до най-трайния по-слаб, но равномерен огън - да  споделяш вси4ко с него - и добро, и зло. Това гледаме в момента.
Мое мнение.

newsm10 newsm10 newsm10 smile3521 smile3521 smile3521

Общи условия

Активация на акаунт