Тема Незабравима 204

• 36 477
  • 738
  •   1
Отговори
# 300
Нови размисли за фрагмента:
1.Този на кея е Бату! И е разстрелян от Арас! Само убиецът на Назан може да предизвика тази безумна ярост, която в момента излъчва Арас . Не вярвам да е такъв заради обикновен предател сред бодигардовете! И ще разстреля бодигарда на място, а не на кея.И вече знае за смъртта на Назан и едва ли ще се занимава с бодигардовете, а ще търси директния извършител.
Бурак предава Бату. Много мазна и лукава физиономия имаше при срещата с Бату!
2.Арас-Харун. Интригата е дело на Бурак! Затова се криеше зад пердето. Очакваше появата на Арас.Не знам  обаче каква може да бъде интригата.
3.Харун-Мелда.Какво става в къщата? Харун се обажда на Бърза помощ /или полицията/ и оставя Мелда сама.
От страх тя  бяга, Харун я зарязва и се прибира при Еда и Ямур.Полицията претърсва района, но според мен безуспешно. И Мелда умира от раните си! Върви и след това пада, защото силите свършват!

# 301
Привет отново!
Благодаря за преводите на Рекси,Ивва и Леман  love001 newsm51 newsm51 newsm51
Благодаря на Диди за сладоледа и на Вени за следобедното кафенце  bouquet  bouquet
Къщата на Бату всъщност е къщата в която живееха Метин,Толга и Еда.

Харун ,не е оставил Мелда и да се е прибрал при Ямур и Еда,а се е включил в търсенето

А тук Еда вдига лентата с която обикновенно полицията загражда място на местопрестъпление,т.е тя отива сама  в къщата където Мелда държеше Харун вързан.Явно или полицията или Харун са и се обадили.,а не Харун да си отива в къщи.

# 302
Ивва  bouquet , Леман  bouquet, благодаря за превода!
Ваи , не мисля че безумията на сценаристите са причина за смут и разногласия тук .Всичко опира до елементарно възпитание.Права е Сарони тук не е бойно поле. Peace
newsm78 newsm78 newsm78
Бях го написала не го постнах ,но ето какво имам в пред вид .Тази седмица на няколко пъти около 3 часа през ноща четях темата и като страничен наблюдател ето какво видях:В неделя снимки на най-страстните целувки на нашите любимци постнати от Ради, страхотни гифчета от Рекси и Розичка , шеги,  смях, чудесно място за релакс.В понеделник вече все едно съм в друга тема .Ядни и злобни постове срещу Еда, пълна дисекция на мозъка и. Все едно в мишена се е превърнала . Sick Sick Sick ooooh! ooooh! ooooh!А самия Харун го каза в 54 епизод още , че тя е човека с най-чистото сърце! Peace
Тия неща ти се привиждат, защото 3 часа през нощта е време за сън, а не за статистики!

# 303
Къщата на Бату всъщност е къщата в която живееха Метин,Толга и Еда.

И аз мисля, че това е къщата , в която живееха Метин,Толга и Еда. Освен ако къщата на Бату има същия вид.  smile3525

# 304
  • Русе

Макар краткия откъс от сцената, възможно ли е това да е именно Бату?! newsm78

# 305
Ивва  bouquet , Леман  bouquet, благодаря за превода!
Ваи , не мисля че безумията на сценаристите са причина за смут и разногласия тук .Всичко опира до елементарно възпитание.Права е Сарони тук не е бойно поле. Peace
newsm78 newsm78 newsm78
Бях го написала не го постнах ,но ето какво имам в пред вид .Тази седмица на няколко пъти около 3 часа през ноща четях темата и като страничен наблюдател ето какво видях:В неделя снимки на най-страстните целувки на нашите любимци постнати от Ради, страхотни гифчета от Рекси и Розичка , шеги,  смях, чудесно място за релакс.В понеделник вече все едно съм в друга тема .Ядни и злобни постове срещу Еда, пълна дисекция на мозъка и. Все едно в мишена се е превърнала . Sick Sick Sick ooooh! ooooh! ooooh!А самия Харун го каза в 54 епизод още , че тя е човека с най-чистото сърце! Peace
Човекът е имал в предвид сърцето й, не главата й. Wink
Има цяла професия кинокритик.Не вярвам някой тук да се изживява като такъв, но нямам нищо против критичен анализ на каквото и да е и на който и да е от тук пребиваващите, стига да е обосновано и да е по темата Незабравима. Нали не забравяш, че става дума за измислени образи и всеки има право да сподели какво харесва и не харесва в една творба. Обичам и да гледам същите тези страстни снимки , които са ти харесали и на теб. Допадат ми всички клипчета по темата, направени с не по-малко любов от любовта на Еда и Харун. Чета със същия кеф, с който и ти, поезията на всички съфорумци. Уважавам мнението на всеки един от форума по отношение на филма. Толерантна съм и към адмирациите, и към отлюспванията на персонажите, когато изказването е подкрепено с доводи. Слава богу, че са измислени тези герои, но ги намирам за много жизнени именно заради мненията и полемиките, които събуждат.
Постижима ли е целта да забраниш на някой да има мнение, различно от твоето? И то в обществен форум? Възможно ли е всички да са с еднакви настроения и емоции във всеки момент? Мисля, че отговорът е ясен... Wink

# 306
# 307

Макар краткия откъс от сцената, възможно ли е това да е именно Бату?! newsm78
Вени, във фрагмента Бату е облечен в тъмна блуза - едва ли е имал възможност да се преоблича. Мисля, че не е той

# 308
# 309
Тия неща ти се привиждат, защото 3 часа през нощта е време за сън, а не за статистики!
И в 3 през ноща и в 16, 30 през деня ефекта върху мен е един и същ, съжалявам за което. Peace

# 310
Златна рибке, не разбирам защо се оправдаваш и обясняваш. Проблемът не е твой!
Но този пост ми даде една идея! Занапред ще чета много внимателно Надежда 76, за да видя нейните постове към коя група се отнасят:
-забавни и релаксиращи
-злобни и натоварващи
-сериозни и аналитични
-безлични и нищо неказващи
-откровени глупости
-поздрави за добро утро, лека нощ и поезията на форумките
-кафе паузи
-подкрепа на чуждо мнение
До момента нямам впечатления, за което съжалявам! Но не си струва да се връщам назад в темите по този повод!

# 311
1.Този на кея е Бату! И е разстрелян от Арас! Само убиецът на Назан може да предизвика тази безумна ярост, която в момента излъчва Арас . Не вярвам да е такъв заради обикновен предател сред бодигардовете! И ще разстреля бодигарда на място, а не на кея.И вече знае за смъртта на Назан и едва ли ще се занимава с бодигардовете, а ще търси директния извършител.
2.Арас-Харун. Интригата е дело на Бурак! Затова се криеше зад пердето. Очакваше появата на Арас.Не знам  обаче каква може да бъде интригата.
3.Харун-Мелда.Какво става в къщата? Харун се обажда на Бърза помощ /или полицията/ и оставя Мелда сама.
От страх тя  бяга, Харун я зарязва и се прибира при Еда и Ямур.Полицията претърсва района, но според мен безуспешно. И Мелда умира от раните си! Върви и след това пада, защото силите свършват!

Каламитси, след твоя пост, изгледах още 3 пъти фрагмента. Наистина такава ярост у Арас е показана... логично е да застрелва именно Бату. Вярно , Бату е със синя фланелка а после с бяла риза, може пък Бурак, да му я е дал да стане по-добра мишена Wink защото и аз мисля, че той го е предал на Арас. Не знам какво е предизвикало гнева на Арас спрямо Харун, със сигурност пак дело на Бату.
Но за Мелда не знам наистина. До последно не ми се вярва да я убият /чрез Харун/ ,това би им тежало, на Харун и Еда  цял живот. Sad

# 312

Палава ръчичка има Серхан. hahaha

# 313

Каламитси, след твоя пост, изгледах още 3 пъти фрагмента. Наистина такава ярост у Арас е показана... логично е да застрелва именно Бату. Вярно , Бату е със синя фланелка а после с бяла риза, може пък Бурак, да му я е дал да стане по-добра мишена Wink защото и аз мисля, че той го е предал на Арас. Не знам какво е предизвикало гнева на Арас спрямо Харун, със сигурност пак дело на Бату.
Но за Мелда не знам наистина. До последно не ми се вярва да я убият /чрез Харун/ ,това би им тежало, на Харун и Еда  цял живот. Sad
И облеклото. С разкопчана риза  .В последните серии все го дават неглиже!

# 314
  • Монтана
Златна рибке, не разбирам защо се оправдаваш и обясняваш. Проблемът не е твой!
Но този пост ми даде една идея! Занапред ще чета много внимателно Надежда 76, за да видя нейните постове към коя група се отнасят:
-забавни и релаксиращи
-злобни и натоварващи
-сериозни и аналитични
-безлични и нищо неказващи
-откровени глупости
-поздрави за добро утро, лека нощ и поезията на форумките
-кафе паузи
-подкрепа на чуждо мнение
До момента нямам впечатления, за което съжалявам! Но не си струва да се връщам назад в темите по този повод!
Ето пост,потвърждаващ,че искаш да превърнеш форума в бойно поле!За кой ли път?И....защо?И коя си ти,че да даваш оценка на всеки,пишещ тук?В ролята на каква се изживяваш?Не ми отговаряй!Не мърси с обидите си и мнението си форума!Не продължавай да плюеш де кого свариш ,а превъзнасяй любимката си Едже-там си особено добра!Дори това е по-приемливо!Но с мен не се захапвай!Няма да ти отговарям-нека другите те преценят!Толерантността и приемането на чуждото мнение са неща толкова далечни за теб,колкото близка е комплексарщината ти...
На всички други се извинявам,но на лични на тази госпожа е невъзможно да се пише,а и опитът ми отпреди показва,че ефект НЯМА!Жалко,много жалко!

Общи условия

Активация на акаунт