Тема Незабравима 204

• 36 404
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
Ома,Весе,Дани,Мая,Кесарче,Мокси радвам се че сте изкарали едно Незабравимо и приятно изживяване  Hug  Дай боже всекиму  newsm51

+1   Kissing Heart lovekiss Kissing Heart

# 496
  • Русе
http://www.facebook.com/video/video.php?v=168586519872432&oi … 3988&comments

Нова песен, в стила на Румънеца и Ен4ев. Пак ми стана смешно, Еда си седи под 4адъра, а Харун си го мокри дъжда! Rolling Eyes Grinning

Последна редакция: нд, 05 юни 2011, 21:51 от winona

# 497
  • Русе
Ивва-Леман, благодаря за превода! newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
Мелда е луда, луда! ooooh!

# 498
Ивва-Леман, благодаря за превода! newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
Мелда е луда, луда! ooooh!
+1
Мелда съвсем се е чалнала  ooooh! Еда била като цирей  hahaha По-голяма глупост не можа да измисли    smile3555 По-голям и гнусен цирей от нея няма,няма и да се роди...добре че се свършва с нейното присъствие  Rolling Eyes

# 499
Искам да попитам Каламитси, с какво Еда е посредствена? Thinking Надявам се да прочете поста ми и да ми отговори на въпроса  Peace И изобщо как преценява,че една жена е посредствена? newsm78 Според моите лични разбирания , Еда изобщо не е посредствена  Peace

Не влагам лош смисъл в определението – посредствена. Голяма част от хората са такива.
Имам в предвид – обикновеност, тривиалност, ограничени възможности,с нищо не блестиш,
точно в нормата си, вкарал си се в някаква матрица, без размах, без въображение, без полет на мисълта, предвидима, предсказуема, с нищо не може да те изненада!

Отново съм на линия,привет!
Скъпа Каламитси,не мога да подмина твой пост.Радвам се,че си отговорила на Ураганчето,защото с отговора си,потвърждаваш моето мнение за Еда!
Цитирам те:"Не влагам лош смисъл в определението – посредствена. Голяма част от хората са такива.
Имам в предвид – обикновеност, тривиалност, ограничени възможности,с нищо не блестиш,
точно в нормата си, вкарал си се в някаква матрица, без размах, без въображение
, без полет на мисълта, предвидима, предсказуема, с нищо не може да те изненада!"

Ако позволиш да те оборя:
-Еда е необикновена,от самото начало на филма-и затова Харун се влюби в нея
-нито е тривиална,нито с ограничени възможности-ако беше така,въпреки ходатайството на Бату,(в първи сезон),Хаят нямаше да я остави на работа-талантът и възможностите й са безспорни
-как с нищо да не блести-и с красота,и с доброта,и с талант
-за каква матрица говориш-да изброявам ли с какво точно тя не се вписва в матрицата за покорна турска жена?
-мисля,че изненада всички като не се яви на сватбата си-да останеш сама с дете,защото не си сигурна в любовта на любимия,защото искаш доверие и равноправие в отношенията-това предвидимо и предсказуемо ли е в държава като Турция?
-за полет на мисълта и въображение-дотук май с най-голямо въображение във филма е Бату-досега никой не е изпреварил ходовете му в отмъщението му....

# 500
За кратко,малко спам!(за което се извинявам)
Току-що завърши един голям мач,между двама големи спортисти,двама големи мъже-финалът на Ролан Гарос!
Позволявам си да го споделя,защото можем само да се учим на поведение,на отношение! Peace

# 501
Здравейте Незабравимки,

Отдавна не бях влизала във форума, поради липса на време. Виждам, че пак макар и лек спор се заражда за това, кой герой е добър, кой е лош. Моята истина е, че всеки един от героите притежава качества, които и ние притежаваме.
Еда - първо сигнална, първо действа, после мисли. Та повечето от жените сме такива. Аз не харесвам как е изграден нейния образ, но за съжаление в много случаи и аз съм постъпвала, като нея, след което съм съжалявала.
Мелда - не до там реално изграден образ. Много малко жени биха постъпили като нея. Но има и такива, които живеят в свой измислен свят.
Едже - не бих казала, че е толкова отрицателен герой, мечтаеше за Харун, но все пак съвестта й бе по силна от желанието. Не са малко жените, които като се влюбят постъпват като нея, без да се замислят, че ще наранят някой, или ще го направят нещастен. Без да се замислят, че ще наранят собствените си деца, камоли да мислят за децата ма мъжа.
Харун - силно обичащ мъж. И в живота този тип мъже са по уравновесени от жените.
Толга - най реалистично представения образ във филма.
Образите на бащите - реално изградени за обществото в Турция.
Образите на майките - жени, които винаги се опитват да балансират между съпруга си и децата си. Но винаги мъжа е на първо място. И сега е така в Турция, за разлика от при нас, където децата са на първо място.
Бату - типичен отмъстител, няма да намери покой докато не си отмъсти.

# 502
Благодаря на Ивва и Леман за превода!  bouquet  bouquet  bouquet

# 503
Здравейте, дами и господа Незабравими! Hug
Отдава не съм се включвала, но вие страхотно се забавлявате! Heart Eyes
За да не изпусна някой  за всички вас, БЛАГОДАРЯ, че ви има!
Моето скромно мнение, че  с филма  страхотно се забавлявахме, артистите се справиха превъзходно и ни направиха съпричастни на една истинска любов! Simple Smile Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 504
Здравей,Бгхелп,радвам се,че отново си намерила време за форума! Heart Eyes

Това,което предизвиква основните спорове и конфликти,е начинът на отстояване на дадена позиция.
Абсолютно съм наясно,че постъпка,която аз одобрявам,друг може да не одобрява.И всеки има право на гледна точка,и на мнение.
Форумът е интересен точно със споровете около различните мнения.Но за да бъде не само интересен,а и приятен,трябва да се спазва добрия тон.
Ще се радвам,ако се включваш в останалото малко време до финала! Hug

# 505
Току-що завърши един голям мач,между двама големи спортисти,двама големи мъже-финалът на Ролан Гарос!
Позволявам си да го споделя,защото можем само да се учим на поведение,на отношение! Peace

newsm10  Изключителен мач  smile3501  Да си призная, че стисках палци на  Федерер!

welcome  Бгхелп! Подкрепям поста ти - всеки един от героите притежава качества, които се притежават от реалните хора.

Последна редакция: нд, 05 юни 2011, 21:13 от Isis

# 506
# 507
Здравей,Бгхелп,радвам се,че отново си намерила време за форума! Heart Eyes

Това,което предизвиква основните спорове и конфликти,е начинът на отстояване на дадена позиция.
Абсолютно съм наясно,че постъпка,която аз одобрявам,друг може да не одобрява.И всеки има право на гледна точка,и на мнение.
Форумът е интересен точно със споровете около различните мнения.Но за да бъде не само интересен,а и приятен,трябва да се спазва добрия тон.
Ще се радвам,ако се включваш в останалото малко време до финала! Hug

Благодаря ти мила. Напълно те подкрепям. Ще се постарая да влизам по често.

# 508

newsm10  Изключителен мач  smile3501  Да си призная, че стисках палци на  Федерер!
+1

# 509

Незабравими моменти! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт