Тема Незабравима 204

• 36 447
  • 738
  •   1
Отговори
# 360
  • Русе
Абе тук на всички им е много лесно да съдят Еда, но никой не се поставя на нейно място.
Не знам , какво очаквате да направи, като е изпаднала в абсолютна безизходица. Харун е отвлечен от сестра й , не знае, какво се случва с него, а детето постоянно я пита. За да кажете,че е добра майка сигурно трябваше да обясни на Ямур,че баща й е отвлечен от леля й  Shocked
Не я упреквам за нищо, защото , когато с детето й станаха майка и дъщеря наистина то вече беше с изграден характер, възпитавано от бащата и разлигавено разбира се от него  Tired
И сега понеже компенсира изгубените години с нея , й позволява да й се катери по главата и да й говори така.
Лъжите, които Еда й е наговорила са били благородни за нейно добро, за да не страда толкова и да живее в тревоги за баща си. И все пак да има надежда,че ще се върне  Peace

Разбира се, 4е е така! Когато си родител, щадиш детето си. Дори понасяш нападките му то4но както прави Еда. Тя знае, 4е са при4инени от тревога.

# 361
  • Русе
Харесвах , обожавах Еда в началото.
Срещата им в нощта, когато се разбра, че Мелда е "бременна", тя с червеното палтенце, как вървеше и се обръщаше към Харун.... за мен беше кулминацията. Хиляди пъти съм го гледала.
Или прекрасният клип с песента на Къванч, след като Тюркян ги раздели.
Това за мен беше една друга Еда.
Както и да е.
Аз също искам щастлив финал, заради тази голяма любов,
която буквално ме завладя преди повече от година.
Не мисля, че вторият сезон е за любовта им.
Това е сезон за отмъщението на Бату. Смърт и жестокост.
Нелепи, объркващи ситуации, изпортени образи, много по-слаб сезон от първия.
Затова то няма смисъл даже и от коментари.
Да се чудиш с кого за какво да се заядеш  Wink

Да, Алисас. И на това, 4е любовта им може да устои дори на тях.

# 362
Бату помита всичко след себе си, изобщо не го интересуват майки- бащи.
Арас преди си е бил щастливец,че не е имал нещо общо с него, а сега му се стовариха такива неща на главата, та и той се побърка. Тъкмо разбра, коя е истинската му майка и Бату я  убива  Shocked
Бату си е психар и него интересува нищо  Tired Мелда и тя легна с него и полудя после  Shocked
Не знам изобщо как да коментирам нейното поведение. Тя се държи , като ненормална. Сцената, когато гледаха филм с Харун беше като от филм на ужасите  Close
Вързала Харун като животно за инвалиден стол и го храни с вилицата   Sick  и това  цяла седмица, как е издържал просто не знам  newsm78 Sick
Щом Еда насочи пистолет към нея и стреля , значи положението е тежко  Laughing
И как ни представят нещата минаха 2 седмици, а полицията не може да намери Харун  ooooh!
Мелда откакто преспа с Бату,освен че лудна като него,ами и стана неоткриваема като него... hahaha

# 363
Срещата им в нощта, когато се разбра, че Мелда е "бременна", тя с червеното палтенце, как вървеше и се обръщаше към Харун.... за мен беше кулминацията. Хиляди пъти съм го гледала.

Точно тази Еда, която описваш е слабата , безхарактерна и мислеща за всеки друг, но не и за себе си. Тогава тя остави собственото си дете без баща за да помисли отново за кака  Crossing Arms
Страшни сила и воля демонстрираше тогава.

Харесвам Еда, която заявава на Арас " Ти не си бащата на Ямур"
Харесвам Еда, която застава открито пред сестра си е готова да я помете
Харесвам Еда, която не се страхува от Бату
Харесвам Еда, която гледа толкова влюбено Харун
Харесвам Еда, която е готова на всичко за щастието на детето си.
Харесвам Еда, която е готова да умре за любимият си
Харесвам Еда, която знае , кое е семейството й (Харун и Ямур)

# 364
  • Русе
..В същото време основният двубой Харун-Бату, като че ли е все още е във фаза спаринг среща-всеки гледа да запази другия./ Златна рибка/

Златна рибке, не е съвсем така. Бату искаше да взриви Харун на яхтата още в 1 сезон, сега го подпали в сиропиталището. Друг е въпросът - сега, ако му падне, дали Харун не би му теглил куршума, макар 4е не е убиец. smile3506 Аз, ли4но, се съмнявам да го остави жив.

# 365
Както и да е.
Аз също искам щастлив финал, заради тази голяма любов,
която буквално ме завладя преди повече от година.
Не мисля, че вторият сезон е за любовта им.
Това е сезон за отмъщението на Бату. Смърт и жестокост.
Нелепи, объркващи ситуации, изпортени образи, много по-слаб сезон от първия.
Затова то няма смисъл даже и от коментари.
Да се чудиш с кого за какво да се заядеш  Wink

Да, Алисас. И на това, 4е любовта им може да устои дори на тях.

Би ми се искало да е така !
И това би трябвало да е смисълът на филма.
Но не знам как ще е.
Толкова съм разочарована от последните серии, че ако спретнат смислен финал "аферим" да им кажа ...

# 366
....
Мелда откакто преспа с Бату,освен че лудна като него,ами и стана неоткриваема като него... hahaha
С какъвто се събереш, такъв ставаш.  hahaha
Харун като я отлюспи още в първи сезон, не успя да събуди доброто в нея .Остави я на Бату да я обрабатва. Joy А тя като отлична ученичка взе, че задмина учителя си по лошотия  и дивотия...

# 367
  • Русе
Бату помита всичко след себе си, изобщо не го интересуват майки- бащи.
Арас преди си е бил щастливец,че не е имал нещо общо с него, а сега му се стовариха такива неща на главата, та и той се побърка. Тъкмо разбра, коя е истинската му майка и Бату я  убива  Shocked
Бату си е психар и него интересува нищо  Tired Мелда и тя легна с него и полудя после  Shocked
Не знам изобщо как да коментирам нейното поведение. Тя се държи , като ненормална. Сцената, когато гледаха филм с Харун беше като от филм на ужасите  Close
Вързала Харун като животно за инвалиден стол и го храни с вилицата   Sick  и това  цяла седмица, как е издържал просто не знам  newsm78 Sick
Щом Еда насочи пистолет към нея и стреля , значи положението е тежко  Laughing
И как ни представят нещата минаха 2 седмици, а полицията не може да намери Харун  ooooh!
newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62
Е,така излиза на практика!

# 368
Абе тук на всички им е много лесно да съдят Еда, но никой не се поставя на нейно място.
Не знам , какво очаквате да направи, като е изпаднала в абсолютна безизходица. Харун е отвлечен от сестра й , не знае, какво се случва с него, а детето постоянно я пита. За да кажете,че е добра майка сигурно трябваше да обясни на Ямур,че баща й е отвлечен от леля й  Shocked
Не я упреквам за нищо, защото , когато с детето й станаха майка и дъщеря наистина то вече беше с изграден характер, възпитавано от бащата и разлигавено разбира се от него  Tired
И сега понеже компенсира изгубените години с нея , й позволява да й се катери по главата и да й говори така.
Лъжите, които Еда й е наговорила са били благородни за нейно добро, за да не страда толкова и да живее в тревоги за баща си. И все пак да има надежда,че ще се върне  Peace

Разбира се, 4е е така! Когато си родител, щадиш детето си. Дори понасяш нападките му то4но както прави Еда. Тя знае, 4е са при4инени от тревога.

newsm10 newsm10 newsm10

Добър вечер,компания Незабравима! Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 369
  • Русе

Харесвам Еда, която заявава на Арас " Ти не си бащата на Ямур"
Харесвам Еда, която застава открито пред сестра си е готова да я помете
Харесвам Еда, която не се страхува от Бату
Харесвам Еда, която гледа толкова влюбено Харун
Харесвам Еда, която е готова на всичко за щастието на детето си.
Харесвам Еда, която е готова да умре за любимият си
Харесвам Еда, която знае , кое е семейството й (Харун и Ямур)

newsm10 newsm10 newsm10 smile3521 smile3521 smile3521 smile3521 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 370
Искам да попитам Каламитси, с какво Еда е посредствена? Thinking Надявам се да прочете поста ми и да ми отговори на въпроса  Peace И изобщо как преценява,че една жена е посредствена? newsm78 Според моите лични разбирания , Еда изобщо не е посредствена  Peace

# 371
  • Русе
Незабравимке, хош гелдим! Hug
Хайде, поемай щафетата, а аз да кажа "Лека нощ, дами! До утре." newsm03

# 372
  • Русе
Искам да попитам Каламитси, с какво Еда е посредствена? Thinking Надявам се да прочете поста ми и да ми отговори на въпроса  Peace И изобщо как преценява,че една жена е посредствена? newsm78 Според моите лични разбирания , Еда изобщо не е посредствена  Peace
Не  се надявай на отговор! Тя 4ете и отговаря избирателно.

# 373
Привет, много рядко пиша, но сега немога да се въздържа. Мили момичета, този форум е толкова приятен и разтоварващ за почти всички и това го поддържа жив независимо, от гадостите, които ни спретнаха сценаристите. Да всеки има право на мнение, но защо ли от време на време някой се прави на съдник? И в библията има такъв случай с най-логичния отговор "Нека хвърли първи камък този, който е безгрешен". Чудя се от къде ли тази злоба и самоувереност, дали ако всеки застане с истинската си самоличност тези хора отново биха се държали по същия начин и безпочвено нагрубявали останалите. Кому е нужна таз война, какво ли доказваме? Останаха няколко серии до финала и много се надявам добрият тон във форума да се запази.
Извинете ме, но нали всеки има право?

# 374
  • Монтана
Балкона се понарои....Добре дошли на всички!Дискусията е в разгара си!Мармалон,слез при нас-отдавна не си писала! Praynig PraynigА със сигурност имаш какво! Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт