Тема Незабравима 204

• 36 439
  • 738
  •   1
Отговори
# 375
Искам да попитам Каламитси, с какво Еда е посредствена? Thinking Надявам се да прочете поста ми и да ми отговори на въпроса  Peace И изобщо как преценява,че една жена е посредствена? newsm78 Според моите лични разбирания , Еда изобщо не е посредствена  Peace
Не  се надявай на отговор! Тя 4ете и отговаря избирателно.
Защо бе Вени? На мен ми е направило впечатление,че за всяка реплика има дуплика  Joy Joy

# 376
Харесвах , обожавах Еда в началото.
Срещата им в нощта, когато се разбра, че Мелда е "бременна", тя с червеното палтенце, как вървеше и се обръщаше към Харун.... за мен беше кулминацията. Хиляди пъти съм го гледала.
Или прекрасният клип с песента на Къванч, след като Тюркян ги раздели.
Това за мен беше една друга Еда.

Точно тази Еда, която описваш е слабата , безхарактерна и мислеща за всеки друг, но не и за себе си. Тогава тя остави собственото си дете без баща за да помисли отново за кака  Crossing Arms
Страшни сила и воля демонстрираше тогава.

Харесвам Еда, която заявава на Арас " Ти не си бащата на Ямур"
Харесвам Еда, която застава открито пред сестра си е готова да я помете
Харесвам Еда, която не се страхува от Бату
Харесвам Еда, която гледа толкова влюбено Харун
Харесвам Еда, която е готова на всичко за щастието на детето си.
Харесвам Еда, която е готова да умре за любимият си
Харесвам Еда, която знае , кое е семейството й (Харун и Ямур)

Ураганче, не искам да споря с теб.
Приемам мнението ти като другата гледна точка, при това приемлива за повечето форумци.
Всичко съм казвала, просто не искам да се повтарям.

Мернах те в една друга тема Peace
Виж там наистина е прекрасен, очарователен женски образ.
Оставам без думи просто като я гледам.
Как могат съседите ни да правят и такива филми.

Лека нощ на всички Hug

# 377
  • Монтана
Привет, много рядко пиша, но сега немнога да се въздържа. Мили момичета, този форум е толкова приятен и разтоварващ за почти всички и това го поддържа жив независимо от гадостите, които ни спретнаха сценаристите. Да всеки има право на мнение, но защо ли от време на време някой се прави на съдник? И в библията има такъв случай с най-логичния отговор "Нека хвърли първи камък този, който е безгрешен". Чудя се от къде ли тази злоба и самоувереност, дали ако всеки застане с истинската си самоличност тези хора отново биха се държали по същия начин и безпочвено нагрубявали останалите. Кому е нужна таз война, какво ли доказваме? Останаха няколко серии до финала и много се надявам добрият тон във форума да се запази.
Извинете ме, но нали всеки има право?
newsm10 newsm10 newsm10Не е важно колко пишеш,мила,а какво!Включвай се по-често! Hug Hug

# 378

Харесвам Еда, която заявава на Арас " Ти не си бащата на Ямур"
Харесвам Еда, която застава открито пред сестра си е готова да я помете
Харесвам Еда, която не се страхува от Бату
Харесвам Еда, която гледа толкова влюбено Харун
Харесвам Еда, която е готова на всичко за щастието на детето си.
Харесвам Еда, която е готова да умре за любимият си
Харесвам Еда, която знае , кое е семейството й (Харун и Ямур)

newsm10 newsm10 newsm10 smile3521 smile3521 smile3521 smile3521 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Еда порастна-Образът на Еда се разви,и винаги ще споря с тези,които го отричат!
Един хубав,много истински и силен женски образ!-за мен.

# 379
  • Монтана
Искам да попитам Каламитси, с какво Еда е посредствена? Thinking Надявам се да прочете поста ми и да ми отговори на въпроса  Peace И изобщо как преценява,че една жена е посредствена? newsm78 Според моите лични разбирания , Еда изобщо не е посредствена  Peace
Не  се надявай на отговор! Тя 4ете и отговаря избирателно.
newsm10

# 380
Здравейте   bouquet

ето още едно клипче с целувките на Еда и Харун от 2-рия сезон ... наще любимци имат много целувки бе  hahaha hahaha немога да ги събера в едно клипче затова ще се наложи да ги правя в 2-3 ..  smile3521 smile3521 smile3521 smile3521

http://vbox7.com/play:72f68108

# 381
За фрагмана, сигурно този път полицаите ще си свършат работата, Харун не вижда Мелда скрита в храстите. Според мен Арас стреля по Бату, косата ми изглежда като неговата, ситно къдрава.
Бурак отново с някоя гадост се е забъркал, но според мен Харун и Арас вече са от един отбор и ще се разберат, даже ми се стори, че мярнах Арас при срещата на Еда и Харун, може би той я е довел

# 382
Привет, много рядко пиша, но сега немнога да се въздържа. Мили момичета, този форум е толкова приятен и разтоварващ за почти всички и това го поддържа жив независимо от гадостите, които ни спретнаха сценаристите. Да всеки има право на мнение, но защо ли от време на време някой се прави на съдник? И в библията има такъв случай с най-логичния отговор "Нека хвърли първи камък този, който е безгрешен". Чудя се от къде ли тази злоба и самоувереност, дали ако всеки застане с истинската си самоличност тези хора отново биха се държали по същия начин и безпочвено нагрубявали останалите. Кому е нужна таз война, какво ли доказваме? Останаха няколко серии до финала и много се надявам добрият тон във форума да се запази.
newsm10 newsm10 newsm10Не е важно колко пишеш,мила,а какво!Включвай се по-често! Hug Hug

Много е просто-трябва всички да се научим да бъдем по-толерантни!

# 383
Здравейте   bouquet

ето още едно клипче с целувките на Еда и Харун от 2-рия сезон ... наще любимци имат много целувки бе  hahaha hahaha немога да ги събера в едно клипче затова ще се наложи да ги правя в 2-3 ..  smile3521 smile3521 smile3521 smile3521

http://vbox7.com/play:72f68108
Има ощеееееееееееее  Heart Eyes Mr. Green

# 384
Привет, много рядко пиша, но сега немога да се въздържа. Мили момичета, този форум е толкова приятен и разтоварващ за почти всички и това го поддържа жив независимо, от гадостите, които ни спретнаха сценаристите. Да всеки има право на мнение, но защо ли от време на време някой се прави на съдник? И в библията има такъв случай с най-логичния отговор "Нека хвърли първи камък този, който е безгрешен". Чудя се от къде ли тази злоба и самоувереност, дали ако всеки застане с истинската си самоличност тези хора отново биха се държали по същия начин и безпочвено нагрубявали останалите. Кому е нужна таз война, какво ли доказваме? Останаха няколко серии до финала и много се надявам добрият тон във форума да се запази.

Извинявай , казах лека нощ, но ми се иска да ти отговоря.
Не мога да разбера защо някои момичета приемат различното мнение за образите във филма, като нападка лично към тях !!!  Rolling Eyes
Ами ние сме толкова различни , можем ли еднакво да мислим ???
Усетих, че не харесвам Еда, когато започна да ме дразни с поведението си...
Дори не съм и задълбавала чак толкова.
Ако кажа, че Еда е посредствена като образ/ до голяма степен и аз го мисля/ , значи ли, че обиждам Урганчето, Дори и пр. форумки, които я харесват.
Ами не , разбира се.
Напротив, много ще се радвам, ако ме убедят в противното.
Това е.
Лека нощ, момичета  Hug

И малко спам.Равен мач с Черна гора не е толкова зле. Wink

# 385
Направи и 2 снимчици за двете клипчета с целувки ..  smile3503 smile3503

# 386
  • Монтана
Роси 164,благодаря!Много целувки,много нещо,но и любовта при двамата е много силна и истинска-това никой не може да го отрече!Заради нея всички ние сме тук!
 На всички,които се оттеглят-лека нощ!Аз също се каня да ви напускам-вече съм уморена,а утре имам повод да почерпя-спътникът ми в живота вече 25 години,моятХарун hahaha има рожден ден!Трябва да го изненадам,но и вас ще почерпя!Няма да забравя!Ще се представим достойно-и в празнуването,и в черпенето...Извинете за спама,но нали споделяме всичко хубаво тук...
 Оставям ви и желая лека и спокойна нощ! Hug Hug HugДо утре,незабравими!
 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 387
..В същото време основният двубой Харун-Бату, като че ли е все още е във фаза спаринг среща-всеки гледа да запази другия./ Златна рибка/

Златна рибке, не е съвсем така. Бату искаше да взриви Харун на яхтата още в 1 сезон, сега го подпали в сиропиталището. Друг е въпросът - сега, ако му падне, дали Харун не би му теглил куршума, макар 4е не е убиец. smile3506 Аз, ли4но, се съмнявам да го остави жив.

Бату е посветил целия си живот на отмъщението.Сега,от дистанцията на времето,се вижда,че още от първия сезон,всичките му постъпки са обмислени и планирани.Аз мисля,че и Харун се промени в тази "война".И макар да е добър,и да не е убиец,за него вече това е битка на живот и смърт,и се касае не само за неговия,но и за живота на семейството му.

# 388
Алисас, не съм твърдяла,че си ме обидила, не съм чак толкова ненормална да се обиждам , когато говорят за герой от филм Joy
Просто понякога имам чувството,че вие с Каламитси гледате друг филм. Но както казваш ти имаш си мнение. За посредствеността попитах Каламитси, защото видях,че тя е писала ,че Еда е посредствена и ми стана интересно, защо е решила така Peace

# 389
Роси 164,благодаря!Много целувки,много нещо,но и любовта при двамата е много силна и истинска-това никой не може да го отрече!Заради нея всички ние сме тук!
 На всички,които се оттеглят-лека нощ!Аз също се каня да ви напускам-вече съм уморена,а утре имам повод да почерпя-спътникът ми в живота вече 25 години,моятХарун hahaha има рожден ден!Трябва да го изненадам,но и вас ще почерпя!Няма да забравя!Ще се представим достойно-и в празнуването,и в черпенето...Извинете за спама,но нали споделяме всичко хубаво тук...
 Оставям ви и желая лека и спокойна нощ! Hug Hug HugДо утре,незабравими!
 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
Вай, да е жив и здрав и много щастлив с теб , разбира се  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт