Тема Незабравима 204

• 36 379
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте! Права е Ермелиана, че няма нито един образ или герой, изтъкан само от положителни качества. Но аз пак ще повторя, че и в живота е така. Няма съвършено, няма само добро или само лошо. Всичко си върви комплект. Въпросът сигурно е в пропорциите, в ситуациите, които вадят на показ едни или други качества, в трансформацията на положителното в отрицателно и обратното. Това във философски план може би. А пък аз лично ще запомня филма с невероятно пресъздадената любов  между Харун и Еда, която е чиста, първична, необуздана, понякога нежна, друг път избухлива и буреносна. Ше го запомня с живота, който тази любов вдъхна на двамата, които иначе щяха да прекарат остатъка от дните си в обичайното за съответната прослойка русло - Харун женен за жена от сой или в краен случай за нещо като Мелда, а Еда за някой от нейната махала, който след време щеше да почне да я бие, а при повече късмет за някой като Толга, примирявайки се със съдбата си по добре изпитаната рецепта на Тюркян. Не че от това биха настъпили някакви трагедии, но двама души нямаше да познаят какво всъщност е живота и истинското щастие и така щяха да си изтлеят, без да са разбрали. А пък си струва да го разбере, усети и изживее човек. Ще запомня и двамата герои с техните наистина чисти и добри сърца, заради които съм склонен да им простя всички кусури. Чистотата на душата и сърцето не са празни и красиви думи. Това е водораздела между добрия и лошия човек според мен. Можеш да направиш много грешки, можеш и грехове да извършиш, но когато си чист в душата си е едно, а когато душата ти е безвъзвратно замърсена и увредена е съвсем друго.
newsm10 newsm10 newsm10 smile3525
+1

# 586
Няма съвършено, няма само добро или само лошо. Всичко си върви комплект. Въпросът сигурно е в пропорциите, в ситуациите, които вадят на показ едни или други качества, в трансформацията на положителното в отрицателно и обратното. Това във философски план може би. А пък аз лично ще запомня филма с невероятно пресъздадената любов  между Харун и Еда, която е чиста, първична, необуздана, понякога нежна, друг път избухлива и буреносна. Ше го запомня с живота, който тази любов вдъхна на двамата, които иначе щяха да прекарат остатъка от дните си в обичайното за съответната прослойка русло - Харун женен за жена от сой или в краен случай за нещо като Мелда, а Еда за някой от нейната махала, който след време щеше да почне да я бие, а при повече късмет за някой като Толга, примирявайки се със съдбата си по добре изпитаната рецепта на Тюркян. Не че от това биха настъпили някакви трагедии, но двама души нямаше да познаят какво всъщност е живота и истинското щастие и така щяха да си изтлеят, без да са разбрали. А пък си струва да го разбере, усети и изживее човек. Ще запомня и двамата герои с техните наистина чисти и добри сърца, заради които съм склонен да им простя всички кусури. Чистотата на душата и сърцето не са празни и красиви думи. Това е водораздела между добрия и лошия човек според мен. Можеш да направиш много грешки, можеш и грехове да извършиш, но когато си чист в душата си е едно, а когато душата ти е безвъзвратно замърсена и увредена е съвсем друго.

Напълно съм съгласна с теб. Наистина е ценно да си с добро и чисто сърце, но само това не стига.
Ако не си с буден ум винаги ще има някой Бату, който ще ти съсипе живота или някой Керем, който ще ти лепне поне един шамар.  
Просто не си полезен за себе си .

# 587
Няма съвършено, няма само добро или само лошо. Всичко си върви комплект. Въпросът сигурно е в пропорциите, в ситуациите, които вадят на показ едни или други качества, в трансформацията на положителното в отрицателно и обратното. Това във философски план може би. А пък аз лично ще запомня филма с невероятно пресъздадената любов  между Харун и Еда, която е чиста, първична, необуздана, понякога нежна, друг път избухлива и буреносна. Ше го запомня с живота, който тази любов вдъхна на двамата, които иначе щяха да прекарат остатъка от дните си в обичайното за съответната прослойка русло - Харун женен за жена от сой или в краен случай за нещо като Мелда, а Еда за някой от нейната махала, който след време щеше да почне да я бие, а при повече късмет за някой като Толга, примирявайки се със съдбата си по добре изпитаната рецепта на Тюркян. Не че от това биха настъпили някакви трагедии, но двама души нямаше да познаят какво всъщност е живота и истинското щастие и така щяха да си изтлеят, без да са разбрали. А пък си струва да го разбере, усети и изживее човек. Ще запомня и двамата герои с техните наистина чисти и добри сърца, заради които съм склонен да им простя всички кусури. Чистотата на душата и сърцето не са празни и красиви думи. Това е водораздела между добрия и лошия човек според мен. Можеш да направиш много грешки, можеш и грехове да извършиш, но когато си чист в душата си е едно, а когато душата ти е безвъзвратно замърсена и увредена е съвсем друго.

Напълно съм съгласна с теб. Наистина е ценно да си с добро и чисто сърце, но само това не стига.
Ако не си с буден ум винаги ще има някой Бату, който ще ти съсипе живота или някой Керем, който ще ти лепне поне един шамар.  
Просто не си полезен за себе си .

Съгласен, но в края на краищата на кой каквото му е писано. Да си с буден ум в този контекст би следвало да значи, че си умерено мнителен, а пък ако не си, си плащаш. Нали виждаш, буден ум = мнителност, подозрителност и т.н. Това ми беше мисълта, че всичко е относително и медала винаги си има две страни.

# 588
И да споделя и аз впечатленията си от вчерашната среща на фенките на "Незабравима" Heart Eyes

Среща lalalala

Компания приятна,
емоция невероятна,
изживявания уникални,
чувства специални,
закачки пиперливи,
подмятания игриви,
смях на висок глас,
забавление на макс,
разговори и шеги
до ранни зори...
Сбирка неповторима,
среща незабравима!...
Дами от варненската група - фенки на „Незабравима” – страхотни сте на снимките!!!
Свръхмодерни и готови за среща  със  звездата „Серхан Яваш”  newsm10
Поздрав за вас и всички други фенки на омагьосващата любов от филма "Незабравима" у нас и по света!

# 589
Добър ден, компания...
Добро начало на новата седмица Ви желая, бъдете позитивни и не забравяйте да се усмихвате..

За всички таланти в този форум..

# 590
И да споделя и аз впечатленията си от вчерашната среща на фенките на "Незабравима" Heart Eyes

Среща lalalala

Компания приятна,
емоция невероятна,
изживявания уникални,
чувства специални,
закачки пиперливи,
подмятания игриви,
смях на висок глас,
забавление на макс,
разговори и шеги
до ранни зори...
Сбирка неповторима,
среща незабравима!...
Дами от варненската група - фенки на „Незабравима” – страхотни сте на снимките!!!
Свръхмодерни и готови за среща  със  звездата „Серхан Яваш”  newsm10
Поздрав за вас и всички други фенки на омагьосващата любов от филма "Незабравима" у нас и по света!

Исис, благодаря ти!  newsm51 newsm51 newsm51
Също толкова страхотно беше и изживяването...Няма как да се опише с думи докато не се случи на всеки, който го пожелае...

# 591
  • Русе
Привет, компания! wavey
Току-що изгледах снимките от сбирката на варненската група. Мога да кажа само едно :
Моми4ета, прекрасни сте! txtloves txtloves txtloves
Следващата сбирка - с още съфорумки!
Нямаме още нищо ново - резюме или фрагман. newsm12 Ей, ще ни мъ4ат до края! Rolling Eyes

# 592
Привет, компания! wavey
Току-що изгледах снимките от сбирката на варненската група. Мога да кажа само едно :
Нямаме още нищо ново - резюме или фрагман. newsm12 Ей, ще ни мъ4ат до края! Rolling Eyes
Нямат милост теЯ  Crossing Arms Mr. Green На мен ще ми е най-интересно как Еда ще съобщи на Харун,че е бременна и неговата реакция  Heart Eyes Е,дано сценаристите да не попречат това да се случи в този епизод,защото както се убедихме те си обичат само лошите новини  #Crazy

# 593
  • Русе
Привет, компания! wavey
Нямат милост теЯ  Crossing Arms Mr. Green На мен ще ми е най-интересно как Еда ще съобщи на Харун,че е бременна и неговата реакция  Heart Eyes Е,дано сценаристите да не попречат това да се случи в този епизод,защото както се убедихме те си обичат само лошите новини  #Crazy
Розовка, не знам как Еда ще поднесе сюрприза на Харун, но физиономията му ще е като на подписа ти - голяма и широка усмивка. Ина4е...ина4е запо4ваме отна4ало, а няма време за това. newsm53

# 594
Привет, компания! wavey
Розовка, не знам как Еда ще поднесе сюрприза на Харун, но физиономията му ще е като на подписа ти - голяма и широка усмивка. Ина4е...ина4е запо4ваме отна4ало, а няма време за това. newsm53
Peace Ама какви погледи само са метналии  Heart Eyes Абе,като се замисля не може,невъзможно е да не е имало нещо между тях..По принцип има пречки: в годините,в характерите,но пък какво толкова  Rolling Eyes Пък и тази раздяла на Йозлем и Берксан знам , че има още 1000 причини по които може да са се разделили , но няма как да не е повлиял сериала на това решение  Thinking Да ги видим един път ръка за ръка да ни изкарат кефа /със Серхан имам в предвид/   Mr. Green Май много съм се филмирала  #Crazy

# 595
  • Русе
Привет, компания! wavey
Peace Ама какви погледи само са метналии  Heart Eyes Абе,като се замисля не може,невъзможно е да не е имало нещо между тях..По принцип има пречки: в годините,в характерите,но пък какво толкова  Rolling Eyes Пък и тази раздяла на Йозлем и Берксан знам , че има още 1000 причини по които може да са се разделили , но няма как да не е повлиял сериала на това решение  Thinking Да ги видим един път ръка за ръка да ни изкарат кефа /със Серхан имам в предвид/   Mr. Green Май много съм се филмирала  #Crazy
Габи, снимането на един толкова дълъг сериал неминуемо поражда близки отношения. Дали са "толкова" близки, колкото предполагаш, можем само да гадаем! А и Йозлем си е любвеобвилно моми4е, слън4ице, мята се по колегите си, прегръща ги, смее се...Даже и да няма близост, споменът от съвместната им работа ще е траен. smile3521

# 596
Привет незабравима компания . Hug Heart Eyes След кратко отсъствие ми бяха необходими няколко часа за да ви догоня . newsm39 smile3529
На патерици поздравления за рожденните дни на синът на Дани и съпругът на Вай. newsm59 Да са ви живи и здрави и много много да ви радват.  bouquet

За незабравимата форумска сбирка във Варна  Heart Eyes Момичета страхотни сте . txtlovesЛичи си ,че сте си изскарали чудесно и тези мигове ще останат незабравими .  bigdance2

Поздравления на стихоплетците Бобо,Дани ,Диди ,Бганьо  smile3501 smile3501 smile3501

Росисан ,Сладурана -Роси прекрасни клипчета . Two Hearts lovekiss
Розичке признала съм те за царица на гифчетата . Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart

Рекси ,милена благодарности за превода. newsm51 newsm51 newsm51

Безкрайни благодарности към всички вас за хубавите клипчета и снимчици .Може чаршафите да се повтарят и потретват но това също допринася за хубавото настроение. Peace

# 597
87.Bölüm Özeti

Melda, dağ kulübesinde Harun'u tutsak etmiştir ve onsuz bir hayatı düşünemez.
Ama Harun'un artık buna tahammülü yoktur. Diğer taraftan kaybolan Yağmur'u arayan Eda büyük bir korku içindedir. Ne yapacağını bilmez bir haldeyken gelen bir telefon genç kadını son derece mutlu ederken, aynı zamanda da ona acı dolu anlar yaşatır.

Batu için intikam zamanı yeniden başlar. Bu sefer tek bir hedefi de yoktur. Harun, Eda'ya ve Yağmur'a kavuşmanın coşkusunu yaşarken, onları üzen tek şey Melda'nın başına gelenlerdir… Eda'nın hamileliği mutluluklarını daha da artırırken, mutsuzluğun pençesinde olan biri vardır..Melda.. Genç kadın için her şeye veda etme zamanı gelmiştir…

# 598
Весела благодаря ти за резюмето но с чичико Гугъл съм ето така  #Crazy #Crazy #Crazy

Незабравими - 87.Bölüm Резюме

Петър, Аарон, хижа е бил хванат и не се сещам за живот без него.
 Но Аарон не го търпи повече. Eda Yağmur търси друга страна, изгубени в голям страх. Haldeyken не знае какво да прави с едно телефонно обаждане от една много щастлива млада жена, като в същото време да го доведа в болезнени мигове.

Отмъщението навреме за началото на Бату. Този път има една цел. Аарон, са живели до Yağmur'a Eda'ya и ентусиазъм, а единственото нещо, което да ги разстрои ... Eda Melda'nın gelenlerdir на бременност увеличава допълнително щастие, нещастието е някой, който е в плен .. Петър .. Младата жена е време да кажа сбогом на всичко ...
 Източник: ATV
Сигурно наистина са решили да елиминират Мелда. newsm78

# 599
Unutulmaz - 87.Bölüm Özeti
Melda, dağ kulübesinde Harun'u tutsak etmiştir ve onsuz bir hayatı düşünemez.
Ama Harun'un artık buna tahammülü yoktur. Diğer taraftan kaybolan Yağmur'u arayan Eda büyük bir korku içindedir. Ne yapacağını bilmez bir haldeyken gelen bir telefon genç kadını son derece mutlu ederken, aynı zamanda da ona acı dolu ...anlar yaşatır. Batu için intikam zamanı yeniden başlar. Bu sefer tek bir hedefi de yoktur. Harun, Eda'ya ve Yağmur'a kavuşmanın coşkusunu yaşarken, onları üzen tek şey Melda'nın başına gelenlerdir… Eda'nın hamileliği mutluluklarını daha da artırırken, mutsuzluğun pençesinde olan biri vardır..Melda.. Genç kadın için her şeye veda etme zamanı gelmiştir…

Общи условия

Активация на акаунт