Знаете ли кого видях-18 тема

• 89 755
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
Боби Турбото в мола на Сердика преди малко  Sunglasses

# 676
  • с/у ОколоМръсТното
25 мин си лафих с Мими Иванова преди малко. Страхотна  Hug

# 677
Днес,около обяд във Варна на "Севастопол'-целия екип с голям автобус на "Комиците'. Руслан се опита да си купи кафе,ама трудно му се отдаде  Mr. Green Доста желаещи да се снимат с него имаше. Търпелив човека,с всички се снима,усмихнат...и най-накрая си купи кафе Simple Smile
Миналата седмица ги гледах в Несебър, в едно заведение имаха програма. Всички са големи сладури, но Ернестина Шинова ме изненада- много висока и много слаба. Хареса ми повече, отколкото на екрана.

# 678
  • софия
Ернестина на мен и на екран ми харесва. В лице ми изглежда леко подпухнала, но какво тяло и какви крака има тази жена  Crazy

# 679
  • На земята, която е всъщност звезда.
В магазин за хранителни стоки Коко Каменаров и Весела Лечева /поотделно, подчертавам за жълтурите, поотделно/. Не обичам да публикувам негативно инфо, но Весела ще порицая: явно не беше в настроение, силно нацупена, но когато касиерката й каза довиждане, замълча като пукел. Върна рестото в чинийката, но не си направи труда да отговори. Доста просташко ми се видя.

# 680
  • София
Вероятно самата Весела в момента си е имала своите грижи и проблеми. Възможно е дори въобще да не е чула продавачката и любезният и поздрав. Аз колко пъти от мисли в главата си съм нацупена, че дори неадекватна  Peace СТряскала съм познати, подминавайки ги с празен поглед.

На мен лично тя винаги ми е правила добро впечатление, срещала съч я.

# 681
  • София
В Бургас суша, въпреки сезона...никой интересен не се мярка.. Crossing Arms  ама поне да ви следя...  Flutter

# 682
  • Viena
Ани Владимирова,много добре изглежда на живо,по тв.е много различна.

# 683
Ани Владимирова,много добре изглежда на живо,по тв.е много различна.

Истина е. На живо е много по-хубава, цветна и женствена.
Освен това е стройна.

# 684
Теди Москов и Мая Новоселска, във вторник. Бяха в болница "Св.Анна".

# 685
Веселин Маринов миналата седмица на концерт в центъра на Приморско.  Laughing

# 686
Днес по обед на Раковска - Юлиан Вергов.

# 687
Веселин Маринов, Юлиан Вергов и Ники Кънчев на Каваци... преди седмица

# 688
  • Stuck in a moment
Андрей от "Островът на изкушението" , четвъртък, в Резово. Още ли са заедно с Кики, видях статия от 2009г., че се разделили?

# 689
Доколкото разбрах в Резово имал заведение..

Общи условия

Активация на акаунт