Знаете ли кого видях-18 тема

• 89 749
  • 738
  •   2
Отговори
# 690
В петък в Бесо "отчаяната" съпруга Вихра, която съвсем не изглеждаше тъжна след всичките писания по драмата им. Беше на рожден ден там.

Също и Асдис Ран и мъжа й. Неприятно впечатление ми направи тази мацка, само позираше и гледаше надуто. Да не кажа, че е и дебела. Мъжът й е сладур, само той се занимаваше с децата.

# 691
  • Stuck in a moment
Днес на Капиновския манастир Васко Кръпката седна на кръчма с компания. Хубава каравана си има. Може би са били в село Миндя на рок събор.

# 692
Асен Блатечки на Раковска. Снимаше новия филм, в който играе (http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=1007162).
Елена Петрова в Мак Доналдс с децата.  Wink

# 693
  • София
Асен Блатечки на Раковска. Снимаше новия филм, в който играе (http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=1007162).
Елена Петрова в Мак Доналдс с децата.  Wink

А. Блатечки приключи ли учатието си в "Стъклен дом"  newsm78 Аз много не следя инфото  newsm78

# 694

Също и Асдис Ран и мъжа й. Неприятно впечатление ми направи тази мацка, само позираше и гледаше надуто. Да не кажа, че е и дебела. Мъжът й е сладур, само той се занимаваше с децата.

В друга тема коментираха,че доста била понапълняла....

Доколкото разбрах в Резово имал заведение..

Да,това,което дадоха по новините,че било незаконно и искали да го събарят.

# 695
  • с/у ОколоМръсТното
Васко Кръпката на една бензиностания по пътя София - Търново. Щеше да ни пее... или ние да му пеем...

# 696
През уикенда в Созопол - Даниел Вълчев , бяхме в един хотел -  Каса дел маре, на улицата в Созопол - Плевнелиев,  на Каваците - Любо Чука, преди две седмици в кафето на Адмирал на Златните  - Гонзо, много готин.

# 697
През уикенда Боби Турбото на Паничище. Беше с една весела компания + малко кученце.

# 698
  • София
Юлиян Константинов-в едно от кафенетата в градинката до църквата "Св. Седмочисленици".

# 699
Василена Матакева в самолета за Париж - рядко проста и невъзпитана личност. Сякаш искаше целия самолет да разбере, че тя пътува в него . Седеше зад нас, говореше силно с накакъв невзрачен младеж и дори се опита да ми каже да не си отпускам седалката назад, но не позна с кого си има работа...

# 700
На летището в Париж - Юнал Лютфи - с едни странни обувки - може и от крокодилска кожа да бяха, знам ли, но никак не се връзваха със селското му костюмче. Говореше и той на висок глас по телефона си и питаше някаква жена какво да й донесе от париж. Накрая мъдро заключи, че тя всичко си имала и нямало смисъл да й купува каквото и да било.Ми тохава що й сеобаждаш на жената бих попитала аз, ама тъй като никой не ме пита... си трая. Гледаше ни все едно трябваше да му целунем ръка и да го разпознаем тутакси. Нептиятен мазен турчин.

# 701
  • Балчик
На летището в Париж - Юнал Лютфи - с едни странни обувки - може и от крокодилска кожа да бяха, знам ли, но никак не се връзваха със селското му костюмче. Говореше и той на висок глас по телефона си и питаше някаква жена какво да й донесе от париж. Накрая мъдро заключи, че тя всичко си имала и нямало смисъл да й купува каквото и да било.Ми тохава що й сеобаждаш на жената бих попитала аз, ама тъй като никой не ме пита... си трая. Гледаше ни все едно трябваше да му целунем ръка и да го разпознаем тутакси. Нептиятен мазен турчин.
amour2010 ако не беше Юнал Лютфи , а примерно бай Иван би ли казала неприятен мазен българин ?! Не е заяждане , Юнал Лютфи ми е крайно неприятна личност. Peace

# 702
Вчера Ивайло Колев в подлеза на Софийския - симпатичен, но с ужасно ярко жълти маратонки.

# 703
Веско Маринов - вчера пред Министерски съвет. Загорял (от слънцето имам предвид), решен в лила. Напълнял обаче.

# 704
Преди малко Коцето Калки близо до Бургаската гара.
С младо хубаво момиче и големи раници  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт