Къде в Пловдив???-22

• 56 631
  • 735
  •   1
Отговори
# 75
Случайно някой да знае в коя аптека в района от Метро до "Капитан райчо" мога да си закупя този шампоан Благодаря ви   bouquet

# 76
прехвърлям си тук питането че ми е спешно   
препоръчайте ми заведение в центъра за среща на випуска

К2 -работи ли още   Peace
K - 2 работи и е един от малкото ресторанти, които държат ниво на обслужване и кухня вече доста години. Подходящ е за чествания разни, аз често организирам там малки и не толкова малки тържества. Собственикът е възприемчив, бизнес човек и е добър откъм идеи и с желания да остави клиентите си доволни, така че аз горещо препоръчвам Peace

# 77
Аз бих заложила на Мемори, Хемингуей или Четири Сезона на Новотела.
Разликата в цените не е драстична, но качеството и обстановката - да.
Хемингуей не става за подобни събирания, Мемори е по-добре, но там понякога не срещам нужната, или по скоро достатъчна отзивчивост от страна на персонала при подготовка на мероприятия, отегчени и вяли са някак, Четири сезона е ок, и е с отлична кухня, само там не ми харесват сепаретата и това, че ако си на по крайна маса си някак изолриран, и извън събитията, което понякога не е зле, но не винаги Laughing
Даяната и всичките Даяни, Джоани и подобни нямат нито кухня, нито обслужване, често се чудя как вървят, че даже, като гледам колко са пълни, и просперират явно, но всеки път, когато реша да им дам пореден шанс, са в издънка.
Ресторант "Леро" беше перфектното място за събирания до 50-60 човека - бутикова кухня, индивидуални менюта за всяко събитие, внимание и такт, там както сме прекарвали, няма къде, но го затвориха, за съжаление. явно подобни места не се корират много на днешно време и в нашия град.

# 78
  • Пловдив
Момичета, в Пловдив има ли някъде продукти на Джиев , интересуват ме пилешко и яйца?
И аз се включвам към питането.
Струва ми се, че мернах някъде магазин с надпис "Джиев", но нали съм си разсеяна... ooooh!

# 79
..K - 2 работи и е един от малкото ресторанти, които държат ниво на обслужване и кухня вече доста години. Подходящ е за чествания разни, аз често организирам там малки и не толкова малки тържества. Собственикът е възприемчив, бизнес човек и е добър откъм идеи и с желания да остави клиентите си доволни, така че аз горещо препоръчвам Peace
Радвам се,че е така.Ние там празнувахме сватбата си-70-тина човека.Собствениците бяха достатъчно гъвкави,да ни задоволят желанията.Обслужването е на ниво винаги,без да е натрапчиво.Храната беше прясна и вкусна.Но това беше преди 10 години. Peace

# 80
  • Пловдив
Миналата година випуска се събрахме в Малкия Бунаржик и сме много доволни.

# 81
Хемингуей не става за подобни събирания, Мемори е по-добре, но там понякога не срещам нужната, или по скоро достатъчна отзивчивост от страна на персонала при подготовка на мероприятия, отегчени и вяли са някак, Четири сезона е ок, и е с отлична кухня, само там не ми харесват сепаретата и това, че ако си на по крайна маса си някак изолриран, и извън събитията, което понякога не е зле, но не винаги Laughing

Радвам се, че мога да си поговоря с колега организатор!  Simple Smile
Хемингуей според мен става - залата от входа вдясно съм правила събития за до около 40 човека по спомен
Мемори - за организацията, понеже съм свикнала на всякакви екстремни ситуации на фона на доста други хард изпълнения, тези хора са ми доста сговорчиви. Simple Smile
Четири сезона при разместване на масите /което те позволяват/ се получават доста добри комбинации, стига да ме послушат. И е хубаво, че често няма никой друг.

Трябва просто да кажа за един наш проект /ще ме извините за рекламата/
От днес до 29 юни в Мол Галерия Стара Загора стартира международния проект Деца На Луната. Това е едно приключение за деца от 6 до 12 години в света на Космоса, облечени в скафандри, децата се запознават с основни факти за космоса и астронафтиката, а кулминация на обиколката им е посещението на Лунния модул, където се наподобява липсата на гравитация.
Екипът партньор от българска страна е Тон Бонбон. България е шестнадесетата страна за проекта.
Заслужава си дойдете до Стара Загора, тъкмо да видите и хубавата зоологическа градина.
Работното време е от 14 до 19 часа делнични дни, сесиите по 1 час /обиколката/ и започват на всеки кръгъл.
Уикенди от 11 до 19 часа
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=177328968988896&set=a … ype=1&theater

# 82

Радвам се, че мога да си поговоря с колега организатор!  Simple Smile
Хемингуей според мен става - залата от входа вдясно съм правила събития за до около 40 човека по спомен
Мемори - за организацията, понеже съм свикнала на всякакви екстремни ситуации на фона на доста други хард изпълнения, тези хора са ми доста сговорчиви. Simple Smile
Четири сезона при разместване на масите /което те позволяват/ се получават доста добри комбинации, стига да ме послушат. И е хубаво, че често няма никой друг.

Колега не съм, интресно и забавно ми е да организирам празненства за семейство и приятели и понякога малки служебни срещи, но съм далеч от твоя професионализъм, Ерин Б. Peace
Като добър за подобни срещи ресторант, да спомена и Плаза, на последния етаж на х-л Марица. Ако може да се преглътне натруфената обстановка и обзавеждане, стават чудни купони там, добри договорки за меню и много свестен персонал.

# 83
  • Пловдив
Момичета, в Пловдив има ли някъде продукти на Джиев , интересуват ме пилешко и яйца?

Фирмен магазин на Джиев има в Съдийския квартал. Точно, като минеш подлеза на бул. Санкт Петербург и насреща е магазина. Намира се в двора на къща. Зареждат го 2 пъти в седмицата. Има охладени и замразени продукти. Цената на пилето е около 4 лв. Аз лично съм доволна от техните продукти,

# 84
  • София

Фирмен магазин на Джиев има в Съдийския квартал. Точно, като минеш подлеза на бул. Санкт Петербург и насреща е магазина. Намира се в двора на къща. Зареждат го 2 пъти в седмицата. Има охладени и замразени продукти. Цената на пилето е около 4 лв. Аз лично съм доволна от техните продукти,
Е, сега ме убихте - къде е този магазин? Че и подлез на бул. Санкт Петербург???? Дайте повече подробности, моля!

# 85
  • Пловдив

Е, сега ме убихте - къде е този магазин? Че и подлез на бул. Санкт Петербург???? Дайте повече подробности, моля!

Новия надлез при сточна гара трябва да е...

# 86
  • Пловдив
Детски гумени сандалки само от бразилските ли има в града? Където съм погледнала, само това се предлага.  Rolling Eyes Нещо друго да сте срещали, на приемлива цена... с номерца 26-27, за девойки  Blush

# 87
Ако имаш път към София, Стара Загора или Варна - в Зара има много яки момичешки.

# 88
  • Пловдив
Взех гумени сандалки (розови, тип римски) - много хубави от Джъмбо, недостатък е, че отзад имат едно копче тик-так и не знам дали по-малко дете ще може да си ги закопчава само. Иначе са 6лв.

# 89
  • Пловдив

Ето защо не съм влизала, все минавам с кола... Mr. Green
Благодаря за подсещането! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт