Къде в Пловдив???-22

• 57 349
  • 735
  •   1
Отговори
# 345
  • Пловдив
...
А дали имат по-големи номера с твърд форд, тъй като в сайта им големите номера /от 28 нагоре/ са с отворена пета.
Иначе фирмения им магазин е в МОЛ Пловдив.
Това е аутлет и съответно цените са аутлетски... Wink
Има и големи номера с твърд форд и полупета, специално правени за деца, които трябва да носят такива.
На сина ми му взехме 35 номер, а имаше и 40, май.. Grinning

За магазина в Тракия ли става въпрос, че е аутлет?

# 346
  • Пловдив
Не, за Мечо Пух в Кичука, за който досега се писа...
Не знаех, че имат аутлет и в Тракия...

# 347
  • Пловдив
Не, за Мечо Пух в Кичука, за който досега се писа...
Не знаех, че имат аутлет и в Тракия...

Извинявай, моя грешка - нещо се заблудих в кварталите. За кичука имах предвид Simple Smile

Благодаря за инфото, ще отидем да видим. Дано намерим нещо добро.

# 348
Знаете ли колко е входа за басейн Нептун и дали има някакви промоции за плуване в ненатоварените часове?И Имат ли сайт или телефон,защото аз не мога  да намеря?

# 349
Благодаря за обяснението  bouquet

За басейна - имам спомени от миналата година, сега надали е по-различно - по-евтино е след 6 вечерта, иначе билет за басейн+шезлонг струваше 6лв., ако не се лъжа, само за басейн - 4лв.
Нека все пак пише някой, който е ходил тази година, или има по-пресни спомени от моите Blush

# 350
Благодаря за обяснението  bouquet

За басейна - имам спомени от миналата година, сега надали е по-различно - по-евтино е след 6 вечерта, иначе билет за басейн+шезлонг струваше 6лв., ако не се лъжа, само за басейн - 4лв.
Нека все пак пише някой, който е ходил тази година, или има по-пресни спомени от моите Blush

Аз също се интересувам, особено за деца как е. Помня, че имаше нещо като детски сектор в един от басейните, но сега ми е важно. Също доколко е "здравословно" за малки деца, как мислите?

# 351
  • Пловдив
*vera,Нептуна нямат детски сектор за съжаление.Всичките им три басейна са дълбоки за малки деца.Малките се пличкат на стълбите с плувки на ръцете или пояс
Не мога да дам таз годишно инфо на цените

# 352
  • Пловдив
Абе, изобщо не е здравословно за малки деца /а и за по- големи/ с всичката хлор и дезинфектанти, които слагат във водата... Confused

# 353
За мъничета няма обособено басейнче, виждала съм само отбори по плуване да тренират там - дечицата бяха към 6-7 годишни и нагоре.
Иначе, за Нептун имам информация, че е изкл. поддържан басейн. Миналата година водих моето дете, но само на стълбичките го държах, имахме и едно малко поясче, беше голям купон.
За системна употреба от малко дете може би не е много разумно, но пък е такъв кеф, поне веднъж да се заведе - радост и за него, радост и за околните Laughing ...Помня как след дълго плацикане, малкия се отряза в количката, спа 4 часа, на хубава сянка и лек ветрец (там има големи зелени площи) под дърветата Crazy

# 354
Благодаря ви ,но мен  ме интересуваше дали няма някаква оферта например от 8 до 10 часа или 6-9 вечер на още по-тънка  цена  с идеята да плувам

# 355
Благодаря ви ,но мен  ме интересуваше дали няма някаква оферта например от 8 до 10 часа или 6-9 вечер на още по-тънка  цена  с идеята да плувам

И мен такива оферти ме интересуват.Мин. година имало нещо подобно на гребната за вечер,но подробности не знам.

# 356
Да де, нали и аз това писах - след 6 часа цената е ниска. Мисля, че само за плуване беше 2лв., но тук вече не съм много сигурна, може да не помня много добре. Интересувах се тогава, защото мъжът ми е плувец запален и искаше след работа да ходи да плува някъде - та там му беше идеално.

# 357
Здравейте момичета, някаква идея от къде да си купя класическо черно сако на нормална цена и с добър вид? Както и къде се продават дрехи подходящи за офис, като една пола не е 120...

Мерси мерси:)

# 358
  • Москва
Здравейте момичета, някаква идея от къде да си купя класическо черно сако на нормална цена и с добър вид? Както и къде се продават дрехи подходящи за офис, като една пола не е 120...

Мерси мерси:)

В подлеза на площад Съединение имаше едно магазинче. От там имам ризка, черна права пола и бял сатенен панталон,а приятелка си беше купила много симпатични сака. Не бяха скъпи. Също на Илианци провери. Майка ми има много хубави панталони,а аз и ризи от там. Фирмата е Денис Simple Smile

# 359
Azazel, златна си, благодаря:)

Общи условия

Активация на акаунт