Къде в Пловдив???-22

• 56 780
  • 735
  •   1
Отговори
# 600
може и да не е за тази тема,ама да си питам Simple Smile някой да знае басейн около или в  Пловдив ,но да е спокойно и да няма лудница..Благодаря ви. Hug
Хубав басейн има в новия спа хотел преди с. Марково. Приятно е много. Единнствено цените в ресторанта не са особено приятни.
В село Червен, на около 20 км от Пловдив, в посока Кърджали - хотелски комплекс "Диана" - приятна комбинация на басейн и добра кухня. /не е задължителна консумацията в ресторанта, но аз я препоръчвам/
И на двата басейна  има условия за малки деца.

# 601
може и да не е за тази тема,ама да си питам Simple Smile някой да знае басейн около или в  Пловдив ,но да е спокойно и да няма лудница..Благодаря ви. Hug
Хубав басейн има в новия спа хотел преди с. Марково. Приятно е много. Единнствено цените в ресторанта не са особено приятни.
В село Червен, на около 20 км от Пловдив, в посока Кърджали - хотелски комплекс "Диана" - приятна комбинация на басейн и добра кухня. /не е задължителна консумацията в ресторанта, но аз я препоръчвам/
И на двата басейна  има условия за малки деца.
И хотелски комплекс Чифлика - Асеновград мога да препоръчам! Ново, чисто, приятно и спокойно  Peace

# 602
Здравейте, момичета някой знае ли къде продават тиранти и на какви цени горе долу? Дамски и детски предимно ме интересуват. Благодаря предварително за отговора.   bouquet

# 603
Пантофки, но по-отворени като за детска градина през лятото, къде да намеря? Или с каквото ходят децата лятото в градината.. Thinking

# 604
  • София
Пантофки, но по-отворени като за детска градина през лятото, къде да намеря? Или с каквото ходят децата лятото в градината.. Thinking
Но моето дете взех за градината отворени сандалки на Бифадо от магазин Илинор на Кап. Райчо. С лепенки са, обаче му направиха мазолче на едното краче и затова му слагам едни тънички чорапки за през деня в градината. Иначе виждам, че децата са обути и с крокс.

# 605

Жени,дъщеря ми лятото ходи на градината с кроксовете на Некст /знаеш ги/,супер удобни са и   Peace

# 606
Мерихме на бифадо, но от най-отворения модел са ни леко големички и няма по принцип по-малък.
miss_74 от този тип ли - http://www.nextdirect.com/bg/en/shopping/girls/youngergirls/60/2? Ние имаме едни подобни, с които влиза в банята, но са ни подарък. В кой магазин да търся подобни?

# 607
Мерихме на бифадо, но от най-отворения модел са ни леко големички и няма по принцип по-малък.
miss_74 от този тип ли - http://www.nextdirect.com/bg/en/shopping/girls/youngergirls/60/2? Ние имаме едни подобни, с които влиза в банята, но са ни подарък. В кой магазин да търся подобни?

JeniB,абсолютно същите са  Peace

# 608
Здравейте, момичета някой знае ли къде продават тиранти и на какви цени горе долу? Дамски и детски предимно ме интересуват. Благодаря предварително за отговора.   bouquet
Детски тиранти в "Квалитетно за деца" - 6 лв, дамси тиранти, аранжирани с обемни цветя - 29 лв в подлеза на аптека "Марица" Peace

# 609
Хубава официална рокля до коляното със задължително затворени рамене търся или шал към нея /не много лелчинска/
получих днес по пощата за намаленията на пийк енд клопенбърг и се чудя да се разхождам ли до софия, има ли хубави неща?
ако не - тук къде да търся

# 610
  • Пловдив
Хубава официална рокля до коляното със задължително затворени рамене търся или шал към нея /не много лелчинска/
получих днес по пощата за намаленията на пийк енд клопенбърг и се чудя да се разхождам ли до софия, има ли хубави неща?
Преди две-три седмици купихме хубава умерено официална черна рокля на смешна цена от едно магазинче, в което ако не бях с майка ми, никога не бих влязла. Магазинчето е на ул. Отец Паисий, като се тръгне от бар Фабрика в посоко Пощата първото или второто в ляво. А роклята е черна, до под коляното, с късо ръкавче и на закачалката не изглеждаше впечатляващо, та се наложи продавачката да се моли да я пробваме  Laughing Облечена обаче - страхотна кройка. Купихме и шал и цвете-брошка и стана супер тоалет. Та разходи се набързо и тук, може да попаднеш на нещо подходящо.

# 611
Здравейте, преди време до читалището до събота пазара имаше един магазин за бански знаете ли дали още го има .

# 612
Ако ще се разхождаш до София погледни и тук http://serdikacenter.bg/shops/karenmillen.aspx Моя приятелка си хареса черна рокля за кумуване,но я поръча от ибей на цена около 150 Money лева.Иначе тук в магазина беше 440 лева #Crazy и затова тук само я мери за да е сигурна за номера.

# 613
еми нормалната й е цена е между 200 и 700 лв зависи от модела...
аз нямам време да поръчвам, знаеш ли дали в момента има намаления там?

сетих се и още нещо - но съм ходила последно преди 10 години, имаше един бутик на Ева, накрая на Железарска, беше много нашумял, всички фолк певачки се обличаха от там, защото нямаше молове и интернет, май продаваха на някакъв италиански дизайнер Омар Пираджино. Дали има интересни неща и на какви цени са сега

# 614
Здравейте, преди време до читалището до събота пазара имаше един магазин за бански знаете ли дали още го има .
Ако говориш за един магазин за бельо и бански, който се пада срещу читалището и детска градина "8-ми март", - да, съществува си!

Общи условия

Активация на акаунт