Къде в Пловдив???-22

• 56 747
  • 735
  •   1
Отговори
# 705
Аз искам само да кажа за тортите- в Пловдив няма хубави такива (които да отговарят на критерия вкусна, красива и добра цена). Трите неща са неразделни и за това ако искате вкусна и красива торта се пригответе да си платите цената и, но не и от сладкарница ширпотреба- поръчайте си най-добре торта от някоя сладкарница в София, която прави доставки до Пловдив.

да, и знаеш ли защо според мен няма - защото няма търсене, защото го няма клиентът с вкус и искане.
хората предлагат едни колкото могат, други колкото виждат, че хората са готови да платят, но общо взето навсякъде едно и също най-ниско ниво качество. на никой обаче не му пречи, така че проблем няма.

в една стара загора има две сладкарници, които вярно тортата е около 100ина лева, обаче забележка не можеш да имаш ни на вкус, нито на визия.

# 706
Продават ли някъде памперси на бройка ?  Rolling Eyes

# 707
Продават ли някъде памперси на бройка ?  Rolling Eyes
Дори и в аптеката онзи ден пред мен жена купи 4бр. памперси за 7кг....На много места също съм виждала,там където продават по сергии салфетки, превръзки и т.н.

# 708
и мои познати много го хвалят този ресторант, пък не е като да не са били в италия и да не са видяли разликата.... чак се чудя в същия ресторант ли съм ходила.
да, храната не е лоша, но чак пък уникална, хайде сега...
също зимата не ми харесва, че страшно много се задимява от цигари. избягвам да ходя там, освен ако с някой, който много държи да е точно там.

не съм пробвала отстрани на полиграфията има един пак се води италиански - буено. пак наскоро някой ми го хвалеше, дано ми остане време да отида да го проверя...
след толкова години и толкова ресторанти - моят любим си остава хеброс, но наистина не съм имала възможност да отида скоро
В най-лошият случай ще си останем удома и ще си направим каквото и както ни харесва за храна Wink
и мои познати много го хвалят този ресторант, пък не е като да не са били в италия и да не са видяли разликата.... чак се чудя в същия ресторант ли съм ходила.
да, храната не е лоша, но чак пък уникална, хайде сега...
също зимата не ми харесва, че страшно много се задимява от цигари. избягвам да ходя там, освен ако с някой, който много държи да е точно там.

не съм пробвала отстрани на полиграфията има един пак се води италиански - буено. пак наскоро някой ми го хвалеше, дано ми остане време да отида да го проверя...
след толкова години и толкова ресторанти - моят любим си остава хеброс, но наистина не съм имала възможност да отида скоро
Като любител на италианската кухня да се изкажа и аз по въпроса за ресторантите в нашия град. В този до Панаира не съм ходила, нямам мнение. Този срещу хотел България за мен е ок, хубава храна, нищо изключително, верно че е малко схлупено, но не е чак такъв проблем. Поко Локо -  някои от ястията им, с учудване установих, са полуфабрикати, като пилешките хапки, които синът ми яде навсякъде, пиците им обаче са изключителни, класически италиански пици, които можеш да ядеш там на нетуристически места, мексиканските манджи също са ок, като цяло обаче си е квартален ресторант за семейна вечеря, но за по-така събития, не става. Буено не се нуждае от коментар, само ще спомена, че там са най-любимите ми готвачи, млади момчета, които "следваме" от ресторант на ресторант вече много години, на различните места са правили за нас уникални вечери и за 5 и за 40-50 гости, определено си заслужава да се опита храната там.
И ние много обичаме италианската кухня и то нещата които по-трудничко бихме могли да си направим удома. Това за полуфабрикатите- могат да се закупят и от магазина...А за пиците, лично ние сме си правили домашна и бих казала, че са за предпочитане от всички направени по завдения. Simple Smile И ако не намерим нищо подходящо ще си останем удома...

Искам да помоля, ако някой знае къде продават изрусител Елеа, нека пише.   bouquet

# 709
  • Пловдив
Момичета, бяхте коментирали наскоро басейн Нептун. Някой ходи ли? Как е събота и неделя там, спокойно ли е или претъпкано както по другите? Търся по-спокоен басейн за прекарване на почивните дни... Без деца ще съм Simple Smile

# 710
Здравейте, имам нужда от малко количество бял гипс- сатенен, който след като изсъхне става бял на цвят! Ако някой има и може да ми продаде ще съм много благодарна, защото в магазините продават разфасовка от 25 килограма които няма какво да правя Sad Спешно ми трябва, много Ви моля за помощ.

# 711
  • Пловдив
Момичета, бяхте коментирали наскоро басейн Нептун. Някой ходи ли? Как е събота и неделя там, спокойно ли е или претъпкано както по другите? Търся по-спокоен басейн за прекарване на почивните дни... Без деца ще съм Simple Smile

фраш е като всички други през почивните дни
сутринта до 10.30-11 е по-спокойно

# 712
Помощ , в офиса ми е пълно с мухи,сложих едни ленти лепящи, нито една залепена муха няма.В ХЕИ дали има някаква отрова да си взема.

# 713
  • Пловдив
Здравейте, имам нужда от малко количество бял гипс- сатенен, който след като изсъхне става бял на цвят! Ако някой има и може да ми продаде ще съм много благодарна, защото в магазините продават разфасовка от 25 килограма които няма какво да правя Sad Спешно ми трябва, много Ви моля за помощ.
Какво количество ти трябва? Ако не си намериш от някъде, пиши ми на лични, може да помогна.

# 714
Eрин, благодаря  bouquet! Ще помисля върху този момент, защото преобладаващата част от гостите ще са дребосъчета, но ще има и 3 по-големи деца и за тях са ми притесненията.

За тортите, че и на мен ми е болна тема. В последно време усилено дегустирам асортимента на 100 гр сладки- нищо особено. Долче мела за сега държат ниво, но в петифурите се спряха на 3-4 вида и това е. А и в началото , при дегустациите, имаше два невероятни вкуса, които спряха да правят и всеки път ме убеждават, че такива торти не са съществували Laughing.

# 715
  • Пловдив

Гипсовата шпакловка, която се продава в разфасовки от 5 и 15 кг е точно бял сатен (дори и майсторът да твърди че не е така) - бавно съхне, за да се изшлайфа добре и е снежно бяло, и я има навсякъде! Ако случайно не откриваш и те устройва количество от 5 или 15 кг заповядай при мен ги има.

# 716
Помощ , в офиса ми е пълно с мухи,сложих едни ленти лепящи, нито една залепена муха няма.В ХЕИ дали има някаква отрова да си взема.

Здравей! В Баумакс продават едни машинки - вкл. се в контакт - против дребни гризачи, комари и мухи, и други подобни твари, цената е 10 лева и смея да кажа, че върши работа.

Благодаря ви за мненията за тортите! Моята дилема се саморазреши преди малко - оказва се, че хич няма да сме в града на РД на детето... Sad

# 717
Разни спрейове от рода на РАЙД ( които са хепато-токсични,особено за деца).
Ако са дребни черни закръглени мушички-провери да не се въдят от канал някъде Peace

# 718

Гипсовата шпакловка, която се продава в разфасовки от 5 и 15 кг е точно бял сатен (дори и майсторът да твърди че не е така) - бавно съхне, за да се изшлайфа добре и е снежно бяло, и я има навсякъде! Ако случайно не откриваш и те устройва количество от 5 или 15 кг заповядай при мен ги има.
Благодаря ходихме до Бриколаж, но не ни трябват килограми трябва ни за едно малко петънце откъртено около 5-6 см не мога да преценя с точност! Няма какво да правим по-голямо количество, а и ще го правим на ръка а не с машина. Но не ни трябват килограми, затова и се обърнах за помощ към вас.

# 719
  • Пловдив
Щом е така ще питам колегите ако имат отворен сатен - ще ти отсипя малко и ще ти дам. Но затова мога да кажа утре. Ще ти пиша на лични Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт