ЯНУАРИ 2012 е далече, расти ти мъничко човече :) - тема 2

• 27 480
  • 745
  •   1
Отговори
# 150
  • Страната на чудесата
Г-жа Монк,
ФМ при д-р Марков е 80 лв ...

Вчера се обаждах в клиниката за час за втора ФМ и ми казаха, че струва 100 лв.

Освен, да има разлика при първа и втора newsm78, защото и аз питах в клиниката, като се записах, и то за ФМ и диск!? Благодаря, все пак, ще подготвя 100, за всеки случай  33uu

# 151
Добро утро в не толкова страхотната буря днес. Момичета може ли да ми кажете в коя седмица ви назначиха ФМ и БХС, защото моя док още нищо не споменава за това, а в Понеделник съм на доктор и да питам затова.
Колкото до секса заради болките сигурно, но не смея още, въпреки, че вечееее даже сънища имам... Embarassed.
Колкото до гаденето, май го имам само когато пия лекарствата, за сметка на коремните болки, незнам кое е за предпочитане.

# 152
  • гр.София кв.Драгалевци
Добро утро момичета,аз не съм писала отдавна след малко ще кажа защо Simple Smile,а вие сте изписали тоолкова много.Първо Невидимо дете съжалявам за загубата ти,надявам се следващата ти бременност да дойде скоро(разбира се след като се възстановиш) и да завърши упешно.Много целувки и прегръдки.Успех мила!!!!  Hug

Та не ви пиша,защото ще се женя  married  loveuuu txtloves и подготвям сватба.Не съм стигнала до никъде почти,остава ми само 1 месец и малко на 17.07.2011 ще се състои събитието,а имам толкова много за организиране.ИиИ съм много щастлива.Незнам,но сигурно от вълнението покрай сватбата спрях да се притеснявам за бебо толкова и ми е по-лесно иначе преди това постоянно се притеснявах за нещо и се ''вкарвах в някакви филми''.

# 153
  • София
Всичко ще е наред, Биби! Ще стискаме палчета!  Peace
И на мен ми се гади от пастата ми зъби сутрин, ама няма начин.  Confused
Аз сама си назначих ФМ и БХС  Twisted Evil, докторката нищо не ми е казвала за тях, те нали не са по ЗК, добре че е форума!

# 154
Krisita, Kiara Tiara, аз също съм с инвитро.

katito0_yo, прекрасни емоции около теб! Благородно ти завиждам, като си спомня колко много се вълнувах и с какво желание подготвях нашата сватба!  Heart Eyes

# 155
Здравейте, аз вчера бях толкова злеееее, ужас  Sick смъкнах кръвно, пулса ми се ускори и ходих при личния, пък той ме зарадва, че било нормално и да не се притеснявам. Отслабнала съм 3 кг.  Shocked пък аз мислех, че съм надебеляла,щот имам корем като на бременна в 6-ти месец  Joy
Даде ми с триста зора направление за ЖК - не с полагало на бременни под 10 г.с. и му викам какво правят тия в по-малките седмици и той - ами плащат си. викам айде стига 4 години си плащах, сега малко да се възползвам от Зравната ни система, та ме писаха, че съм 10 г.с., за да могат да издадат. #Crazy луда работа е тая здравна каса.
Питаме и нали ми бил издавал вече, та го светнах, че ме кюртираха и така неможах тогава да се възползвам от направлнието. Днес ми е пак едно такова замаяно и лошо, пък ако стане по-зле се прибирам и това е....
Кати страхотно  Hug , аз като знам колко изнервена бях само по нашата сватба ужас , ама важе не резултата и на деня ми беше супер

Пренатален скрининг, женска консултация

БИБЛИОТЕКА Бременност >>

Последна редакция: чт, 09 юни 2011, 14:40 от bebo_sn

# 156
katito0_yo приятни емоции и от мен и леко с танците  Wink Аз като се сетя каква булка бях... бременна в седмия месец  Laughing .... спомени, спомени !

# 157
  • София
Привет мамчета. При мен все едно и също, сън ме гони, корема расте, килограмите са си намалени Embarassed, имам все по-малко гадене.
katito0_yo честито мила.
Ние с мъжо се чудим как да го направим - да вдигаме сватба с всичките му бабички и хора или да го направим скромно само с родителите и да идем после някаде на екзотична екскурзиика. И двамата сме в дилема, но тъй като още никои не знае за бебо не сме обсъждали и  женитбата.
Моята док. ми спомена за ФМ при Марков в 10-11 г.с. за ранен скрининг, но аз не съм запазила още час, дори май тя направо ще ми запазва, че са познати. Даде ми едни брошури за ранен скрининг на генетични заболявания в 10-11 г.с. и в 20-22 г.с. , но не съм ги чела подробно още. Нямам търпение за заветния понеделник за втория преглед вече  Embarassed.
Лек и слънчев ден от мен.

# 158
  • гр.Пловдив
ох и ние нямаме брак и вчера след прегледа казахме на моите родители и на сестра ми и право се започнаха въпросите.

Искам пак да помоля някой да ми обясни за лентичка, че нещо не мога да се справя - абе много съм.... копирала съм все вторият линк. Благодаря.

Последна редакция: чт, 09 юни 2011, 13:34 от smarfietka_

# 159
  • Габрово
Искам пак да помоля някой да ми обясни за лентичка, че нещо не мога да се справя

Изпълняваш стъпките и после сайта /май искаше от БГ-мамма/ ти я показва в готов вид и ти дава няколко варианта за код. Специално за лентите от БГ-мамма, копираш първия код и си го слагаш в подписа. Ако си го копирала правилно и целия ще се покаже лентичката.

# 160
ох и ние нямаме брак и вчера след прегледа казахме на моите родители и на сестра ми и право се започнаха въпросите.

# 161
Старото поколение винаги са били традиционалисти... аз сега като се замисля с парите, които похарчихме за сватбата на времето Simple Smile, можехме да си направим хубава почивчица. После като се появят децата, покрай всички грижи за тях почивката е последното нещо за което остава време... а и пари...  Thinking

# 162
  • Страната на чудесата
Ние правихме сватба, като бях 2в1 с дъщеря ни в 4 -я месец, но я направихме малка и само приятели-само родителите на булката и младоженеца и още 30-на приятели, разцепихме се от танци и още я помним-от 2 следобед до 3 след полунощ Joy

# 163
  • София
 Аз за това се запислям какво точно искам за сватба. Май клоня към скромната с родителите само и после добра почивка за парите които ще дадем за голяма сватба, и без това бременна булка...без алкохол без танци...само на гостите ще им е весело Laughing. Ще видим и мъжо какво ще измъдри  Laughing.

# 164
Аз за това се запислям какво точно искам за сватба. Май клоня към скромната с родителите само и после добра почивка за парите които ще дадем за голяма сватба, и без това бременна булка...без алкохол без танци...само на гостите ще им е весело Laughing. Ще видим и мъжо какво ще измъдри  Laughing.

Мъжете по принцип са по- практичната половина от човечеството и винаги ще гледат да спестят някой друг лев...  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт