ЯНУАРИ 2012 е далече, расти ти мъничко човече :) - тема 2

• 27 489
  • 745
  •   1
Отговори
# 165
ох и ние нямаме брак и вчера след прегледа казахме на моите родители и на сестра ми и право се започнаха въпросите.

Искам пак да помоля някой да ми обясни за лентичка, че нещо не мога да се справя - абе много съм.... копирала съм все вторият линк. Благодаря.
Браво smarfietka за лентичката успяла си.
За брака не се впрягай всички родители са така, ние също не сме подписвали с моето момче, но за момента нямаме и намерение, понеже живеем заедно от 5 години вече минахме през това с брака. Въпреки след като казахме на нашите, на другата сутрин миличкия ми каза, че сънувал как нашите ни карат да се женим и явно са ме убедили и аз му искам личната карта, а той не я давал.... посмяхме се добре.
искам само да кажа, че ако го чувствате, че трябва го направете, но не за да угодите на вашите.

# 166
Здравейте бременилки  Hug

Аз вчера бях на преглед и най-после видях мъничето, както и че има пулс. Отговаря си на седмиците, а доки много ми хареса как се зарадва, че сме се решили на трето. Ще се записвам на ЖК на 29ти юни, тогава ще ми кажат и термин изчислен от тях. Дотогава ...

За списъка: гр. Варна, трета бременност, 30 г, 15.01.2011 г. , Майчин дом

Да споделя за сватбата в събота - беше страхотна, а моите малки шаферчета бяха просто прекрасни  Heart Eyes Скоро като имам снимки ще се похваля!

Хубав ден на всички, макар че софийските бури дойдоха и във Варна  Tired

# 167
Утре съм на лекар и вече нямам търпение. Добре че имам доста работа и меко казано - доста неразположения, та не ми стига времето да си пълня главата с притеснения и черни мисли, както много добре умея Simple Smile

# 168
Утре съм на лекар и вече нямам търпение. Добре че имам доста работа и меко казано - доста неразположения, та не ми стига времето да си пълня главата с притеснения и черни мисли, както много добре умея Simple Smile

Какво съвпадение  Wink аз също утре съм на лекар за установяване на пулс .... Мисля да взема и таткото, че някак все още не възприема сериозно нещата, понеже още не ми личи по нищо. Но друго си е да видиш малкото " нещо " на монитора....  Wink

# 169
БРАВО r_m_e и аз си мислех същото, не че моя не се изплаши като искаха да ме вкарат в болница миналата седмица, ама все пак някак май не го усещат още много много. Ще взема и аз да го заведа Wink

# 170
Дано всичко е наред!
Нашият татко с миналата бременност не пропусна ни преглед, ни изследване, навсякъде с мен, та и сега си знае..

# 171
  • Страната на чудесата
Водете ги, момичета-така наистина по-лесно се подготвят психически Laughing
Нашия татко го питах дали и този път ще раждаме заедно-обезателно, беше отговора Laughing
Стискам палци за предстоящите прегледи! fingerscrossed

# 172
Нашия татко го питах дали и този път ще раждаме заедно-обезателно, беше отговора Laughing

Малко татковци са готови на това да присъстват на раждане, повечето са глезльовци  Laughing, включително и моя  Thinking само като го попитах и беше почти припаднал... Адмирации за вашите смели татковци  smile3501 smile3501

# 173

Леле Lucky адмирации на любимия ти, не смея и да спомена такова нещо на моя, той като види кръв и припада, ще се чудя него ли да спасявам или да раждам, не мерси, но за прегледите няма да му се размине Wink))), а и той има желание ужжкем Wink

# 174
Zdraveite na vs9ichki,nadqvam se i nashiq tatko da doide s nas v rodilnoto  #2gunfire

# 175
  • Страната на чудесата
Смелчага е той Wink, щом е решил мен да вземе за жена hahaha
Първия път аз не исках да присъства, но той настояваше.Добре ми беше, обаче, защото се съсредоточих върху моята задача, и бях сигурна,че той ми засича контракциите и бди над мен. Лекаря всъщност си решаваше ръстословица, докато не дойде момента на изгонването Grinning Като цяло, бях много по-спокойна, че не съм сама, а оттам и бебето-не повиши пулса си над 120 удара в минута, помня че лекаря направи коментар"Гледай го,бе-слънчице!" Heart Eyes

# 176
Смелчага е той Wink, щом е решил мен да вземе за жена hahaha
Първия път аз не исках да присъства, но той настояваше.Добре ми беше, обаче, защото се съсредоточих върху моята задача, и бях сигурна,че той ми засича контракциите и бди над мен. Лекаря всъщност си решаваше ръстословица, докато не дойде момента на изгонването Grinning Като цяло, бях много по-спокойна, че не съм сама, а оттам и бебето-не повиши пулса си над 120 удара в минута, помня че лекаря направи коментар"Гледай го,бе-слънчице!" Heart Eyes

newsm10 за смелчагата  Laughing
а при мен ще е ... " и сам воинът е воин "

# 177
r m e , dzhodzha ,  и аз утре съм на преглед Simple Smile пожелавам ви всичко да е ок!

таткото още умува какво точно ще видим утре  Grinning

На всички мамчета, които вече са чули сърчица - Честито!

# 178
  • София
 Shocked Ама те татковците ... може ли да идват на прегледите ...  аз поне не съм засичала татковци по кабинетите. Пък и с вагиналния ехограф ми е малко ... неудобно  Crazy Следващия път сме към 12 гс, към края на месеца, на 4Д. Извинявам се за тъпия въпрос, ама той вагинален ли е или през корема? Или трябва да питам докторката Simple Smile
На последния преглед видях 10 пръстчета на ръцете, в поза ала Титаник, и две кръстосани крачета  Grinning Високи сме 2,5 см.  Grinning Много спеше обаче, бучкахме го с ехографа мам нъцки, кръстоса краката и продължи да спи, не можахме да видим дали сме с 10 пръста и на краката  Laughing

А нашият татко като че ли и той не осъзнава точно какво му се пече ... един е такъв нехаен .. ама като му разказах за 10-те пръста и якия сън като на майка си перманентно, тогава като че ли започна да осъзнава. Та и на мен ми се ще да види ехографа ... различно е  Mr. Green

# 179
  • Габрово
Успех на всички, на които утре предстоят прегледи.

Моят мъж с първата бременност не е идвал ни на преглед с мен, ни на пазар за бебешки нещица, ни е присъствал на раждането  Whistling. Е, на изписването се появи  Mr. Green. Ама, не му се сърдя такъв си ми е той, пък и аз не съм настоявала. Сега май му е интересно да види как става прегледа на ехографа и може да го заведа някой път  Mr. Green.

dobrata_lamia_spaska, коремен е 4Д ехографа

Общи условия

Активация на акаунт