ЯНУАРИ 2012 е далече, расти ти мъничко човече :) - тема 2

• 27 495
  • 745
  •   1
Отговори
# 180
На 4 Д аз ходих на коремен ехограф в 20г.с. да видим пола-и диск ми дадоха срещу 80лв.(нали е ФМ).Нашият тати миналият път не пропускаше преглед сега ще пропуска-ама аз ще заснема бебе и ще му го покажа.Не очаквайте кой знае какъв ентусиазъм от татковците при ехографа-мият мъж все викаше-абе той доктора обяснява-виждасе нещо там ама не мога да се ориентирам Grinning(пък тогава аз нищо не виждах от ехографа и го карах а ми обяснява).
 За сватбата-аз бях бременне-2 седмици преди сватбата решихме да си направим бебе и то взе,че стана-ама разбрахме за него 3 дни след нея Grinning.Пък аз се чудех защо не ми достига въздух на хорото и бях направила едни бузки мале-мале.Нашата сватба беше голяма 140 човека-ама беше страхотна-за парите колкото дадохме толкова и получихме,но поне почерпихме всички-беше незабравим ден.Даже като танцувахме с таткото и му казах,че може и да сме трима Grinning(това беше по-добрият вариант от това да цъфна точно тогава).
 За хапването хапвам на кг съм си все същите-ама сутрин взе да ми прималява от глад.

# 181
А татковците като пораснат коремите и бебето взема да рита ще се въодушевят най-много.Моят мъж и той искаше да присъства ама в болницата го отрязаха.

# 182
На моя пък това му е първо дете /като изключим  мисседа/ и сега е много притеснен и по-внимателен от преди. Тогава беше непокист, сега обаче иска да идва с мен на лекар, да чуе и той сърчице и иска да участва във всичко, освен в раждането. Аз само се моля да е тук в БГ защото пътува често и изобщо си нямам на идея какво мисли да прави, ама има дооооооооооста време, ще му мислим.Нямам търпение да се върне и да ходим при док. да чуем сърчицето

# 183
здравейте и от мен Simple Smile честито на всички бъдещи и настоящи мами,аз също чакам бебче около 3 януари и мисля да следя темата Simple Smile

# 184
Tака и аз за страницата:Казвам се Кати на 20г. съм,това ще ми е първа бременност и очакван термин 6.01.2012 Simple Smile
кати аз също съм на 20 и моя термин е около 3 януари Simple Smile от къде си Simple Smile
а за страницата,приятно  ми е казвам се Желана,всички ме наричат Жижи,на 19 г ся юли правя 20,първа бременост ми е

# 185
  • Западен парк
Благодаря ви за разнообразните справки за БХС и ФМ. Наистина ми спестихте разкарване до МД.
О-хо, още едно мамче. Добре дошла, jijito91.

# 186
Здравейте момичета, честито на всички нови мами леко бременеене на всички, честити сърчица на виделите много се радвам за вас и се моля всичко да е наред с всички нас и да родим най-хубавите и здрави януарски бебоци.
За протокола и аз да се запиша аз съм Ваня от Пловдив на 24г. първа бременност с термин 15.01.2012г.
И аз имам болки в корема, предимно в долната час на  и то следобед като се преуморя ,притеснявам се да не са някакви контракции днес дори ми пареше отдолу с пронизващи болки от двете страни (яйчниците).
иеееее ето някоой от Пловдив,съжалявам за реакцията просто все още не познавам млади майки или пъкимат големи дечица вече

# 187
Добре дошли на новите мамчета - множим се, супер  Party
Да ви разкажа за нашия татко - миналата седмица бяхме заедно на първи ехограф. Когато се чу сърчицето, стана и отиде да пипне екрана с умиление Laughing Беше супер развълнуван, и след прегледа му трябваха 10-на минути и 2 цигари, за да се освести  Laughing Представам си какво ще е като тръгна да раждам...
katito, честити сватбени емоции  married Ние още се чудим сега ли да подписваме, или след някоя друга година с нашето бъдещо шаферче  Heart Eyes fingerscrossed

# 188
Здравейте,

От няколко дни се каня и аз да пиша най-после.

Първо да честитя на всички бъдещи януарски мамчета и да ви пожелая леко бременеене!

Аз също очаквам бебенце  baby_neutral, живот и здраве около 27 Януари. С таткото сме много щастливи, но още свикваме с мисълта  Simple Smile

Исках да ви попитам, особено тези при които вече има регистрирана сърдечна дейност, на какъв видеозон се преглеждат. Аз имам запазен час за 10.06, но доколкото знам лекарят работи с обикновен видеозон, а съм чувала, че ако не е вагинален е много вероятно нищо да не чуе толкова рано. Вие какво мислите по въпроса?

Поздрави!
ами да ти кажа преди 2 седмици бях на контролен преглед и имахме вече съдечна дейност,тогава бях в 8 седмица и всичко се развиваше нормално ся др седмица ще трябва да ходя до личната лекарка да ми пусне кръвни изледвания и да ми даде направление за генеколог който да ми следи  цялата бременост

# 189
  • Sofia, Bulgaria
Здравейте и от мен момичта. Не съм писала от доста време, но просто не се случва нищо интересно около мен, освен обичайните бременни неразположения, които се надявам скоро да приключат  Praynig
Искам да пожелая на Невидимо дете кураж и много сили Hug Знам, че думите в такъв момент са излишни, но една прегръдка и подкрепа, макар Hug и виртуална, никога не са излишни....
Говорите си за сватби. Ние се оженихме миналата година, направихме голяма сватба по всички правила, с много приятели и с най-щастливия шафер. За синът ми това беше емоция, която съм сигурна, че ще запомни за цял живот. Всички много ни се чудеха, защо предприемаме тази крачка, тъй като с мъжът ми сме заедно от 13 години, имаме син тогава на почти 4. Направихме го, защото в този момент се почувствахме готови, и определено не съжаляваме. ЕЕЕЕ, прекалих с емоциите  hahaha
На преглед съм чак на 23.06, като преди това трябва да си пусна пакета с изследвания за първия триместър. Същия ден след прегледа ще отида и за БХС, макар за мен това да е излишно изследване, но моя доктор държи на него.
За раждане се ориентирам към Токуда, но съм в процес на проучване кой е най-добрия лекар за секцио, защото при мен поради медицински причини е задължително  Sad
Скачам от тема в тема, и май прекалих с писанията, но това е нормално за бременния ми мозък  Joy
Пожелавам ви слънчев и усмихнат ден   bouquet
П.С. Упсс, забравих... За списъка. Казвам се Десилава, от София, на 29год. , имам един син на почти пет години, една неуспешна бременност и тази ми е третата, надявам се успешна  Praynig

# 190
  • София
Добро утро бременеещи момичета. Да споделя за моя бъдещ татко – първоначално му беше странно и ме питаше „ама ти сигурна ли си, че си бременна, отивай на лекар”, и след като бях на първия преглед и док. потвърди за точката и ми даде витамини и ношпа всичко се промени. Започна всеки ден да ме засипва от грижи, дори готви няколко пъти...направо не мога да го позная. Сега напоследък само следи корема ми, защото преди ми беше точно залепнал за гърба, а сега вече започва да расте и той всяка вечер ми го оглежда колко е пораснал Simple Smile. Сега за втория преглед мисля да не го взимам още, на мен ще ми е по – спокойно. По натам и на 4D-то ще присъства. А за раждането живот и здраве абсурд – това не е за мъже!
Айде да се захващам за работа, че много задълбах.
Лек ден от мен.
  bouquet

# 191
  • Ботевград
Добро утро Simple Smile
За татковците...моя с първата ми бременност не е пропуснал нито един преглед и на изследванията беше с мен..Сега и двата пъти пак беше с мен,но за раждането..май тук няма такава опция пък и таткото май няма да издържи на емоциите Crazy Laughing

# 192
Като бях бременна с момчетата и моя мъж винаги идваше, но засега не е проявил желание. Не за друго, но вече тръпката не е като при първо дете. А и често трябва да гледа децата докато съм при доктора, та е по-различно. За раждане категорично отказа, страх го е, че няма да издържи.  hahaha Но знам, че за жените е по-добре, чувстват се по-спокойни, а в този момент това е важно.
Понеделник съм на преглед, да видим какво ще каже доктора, че предния път само ме наплаши.

katito0_yo, честито. Това са приятни емоции. Обичам чуждите сватби, винаги много съм се забавлявала, но на мен самата никак не ми се омъжваше. Е, като реших да имам дете минах и тази процедура, но не защото вярвам в брака, а заради детето.  Grinning

# 193
Момичет, англечетата ми на небето вече станаха 3.
Не искам да ви притеснявам, бъдете щастливи, надявам се да обрах негативнто от темата и при вас всичко да е наред. Не ме забравяйте, ще минавам да ви наглеждам от време на време  Hug
В четвъртък ми предстои кюртаж, после много, много изследвания, но вярвам, че ще разберем какъв е проблемът и, ако някога отново реша, ще родя здраво бебенце.
Прегръщам ви, не страдайте заради мен  Hug
много съжалявам Sad пожелавам ти за напред всичко да е наред и да си имаш след максимум година едно здраво ангелче

# 194
Добре дошли на новите, много се радвам, каква веселба ще е януари! Дано всичко е наред и по-малко притеснения.
Аз да се похваля след прегледа - 13мм и тупкащо сърце! 7 г.с. има цяла вечност още Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт