ЯНУАРИ 2012 е далече, расти ти мъничко човече :) - тема 2

• 27 531
  • 745
  •   1
Отговори
# 195
Dzhodzha, chestito syrchice Simple Smile
Edna mama beshe pitala za ehografite- pri nas syrchice se chu i vidia v 8 sedm. i 4 dni s koremen.

# 196
Добре дошли на новите, много се радвам, каква веселба ще е януари! Дано всичко е наред и по-малко притеснения.
Аз да се похваля след прегледа - 13мм и тупкащо сърце! 7 г.с. има цяла вечност още Simple Smile

dzhodzha Честито за  Heart много се радвам,  bouquet  моят преглед все още предстои ... в 17.00 ч. и аз забравих да попитам док. дали ще е коремен или вагинален... че съм подбрала и таткото   Wink  Embarassed

# 197
  • Страната на чудесата
r m e, спокойно! Първо ще те види с коремен, и едва ако не успее да види  с него сърчице, може да покани таткото да напусне и да те види и с вагинален(поне при мен беше така)
А иначе, при мен се видя сърце в 7г.с с вагинален ехограф.

# 198
r m e , dzhodzha ,  и аз утре съм на преглед Simple Smile пожелавам ви всичко да е ок!

таткото още умува какво точно ще видим утре  Grinning

На всички мамчета, които вече са чули сърчица - Честито!

Очаквам включване и от irchony ... дано всичко е ок и да чуят хубаво  Heart  Laughing

# 199
r m e, спокойно! Първо ще те види с коремен, и едва ако не успее да види  с него сърчице, може да покани таткото да напусне и да те види и с вагинален(поне при мен беше така)
А иначе, при мен се видя сърце в 7г.с с вагинален ехограф.

Благодаря Lucky Plam,  по време на прегледите ми е едно притеснено и забравям да питам за каквото и да било .... после естествено се сещам за хиляди неща.... ей сега да взема да нахвърлям един списък ...  Wink  Laughing

# 200
Привет мамчета. При мен все едно и също, сън ме гони, корема расте, килограмите са си намалени Embarassed, имам все по-малко гадене.
katito0_yo честито мила.
Ние с мъжо се чудим как да го направим - да вдигаме сватба с всичките му бабички и хора или да го направим скромно само с родителите и да идем после някаде на екзотична екскурзиика. И двамата сме в дилема, но тъй като още никои не знае за бебо не сме обсъждали и  женитбата.
Моята док. ми спомена за ФМ при Марков в 10-11 г.с. за ранен скрининг, но аз не съм запазила още час, дори май тя направо ще ми запазва, че са познати. Даде ми едни брошури за ранен скрининг на генетични заболявания в 10-11 г.с. и в 20-22 г.с. , но не съм ги чела подробно още. Нямам търпение за заветния понеделник за втория преглед вече  Embarassed.
Лек и слънчев ден от мен.
здравей,p2424 ние също сме пред тази дилема,дали самода подпишем или да си вдигнем сватба,но май май повече клоним и 2 само към подписване и мислим да е някъде средата/края на юли Simple Smile

# 201
Искам пак да помоля някой да ми обясни за лентичка, че нещо не мога да се справя

Изпълняваш стъпките и после сайта /май искаше от БГ-мамма/ ти я показва в готов вид и ти дава няколко варианта за код. Специално за лентите от БГ-мамма, копираш първия код и си го слагаш в подписа. Ако си го копирала правилно и целия ще се покаже лентичката.
аз съм все още малко неграмотна,неука,тва ми е 1ва бременост,не съм много запозната,но за какви лентички става въпрос акко не е тайна,ако може някой да ми обясни може и на лични,да не занимаваме др мами с мойте глупави въпроси,извинявам се още веднъж с глупавите въпроси

# 202
Честито и от мен на всички маминки със сърчица!  Heart Eyes
За протокола - при мен сърчицето се видя в нач. на 7 г.с., директно с вагинален. Другия петък ми предстои нов преглед, тогава вече ще съм в 10 г.с. и съм адски нетърпелива Crazy . С бебо не сме се "виждали" вече цели 3 седмици  Mr. Green
Хубав уикенд на всички и до скоро!

# 203
Здравейте и от мен!

Dzhodzha - честито сърчице!
r m e - успех в пет!

Моят преглед мина добре. Видяхме малкото ембрионче. За съжаление не се чу сърчице. Оказа се , че още съм в началото на 6та седмица (понеже имам късан овулация). След 2 сед пак ще ходя и се надявам тогава и аз да се похваля със  сърчице. Терминът ми е на 29.01 Simple Smile Иначе днес ми е много щастлив ден, още се вълнувам от прегледа и таткото много се радваше  Heart Eyes

Относно БХС, на мен лекарят ми каза, че не е необходимо да си права с оглед на възрастта ми (25 години) и на това, че нямаме наличие на генетични заболявания в рода. Препоръча ми ранна ФМ около 11 сед. Аз още се чудя дали да не направя и правя и двете  newsm78 . По принцип мислех да правя БХС към 11седмица и по - късна ФМ към 19-22 седмица, ама сега ще си помисля. Може пък  и БХС да направя и двете ФМ и аз не знам.

Пожелавам ви един много позитивен и усмихнат ден!   bouquet

# 204
  • София
Здравейте и от мен!
Как сте? Да ви питам, вие ще ходите ли на моренце тази година? На нас единствената възможност ни е в началото на юли, когато ще съм 12 г.с. и мъжо много се притеснява да неми станело нещо от пътуването? Вие как мислите?  Rolling Eyes
И аз се чудех за БХС, още не съм решила, засега имам час за ранна ФМ, но тогава ще решим за БХС.

# 205
Дидка-бандитка, не мисля, че има повод за притеснения. Ние с таткото ходихме до Испания и то на един голям тур (в моята 7 г.с.) - една седмица пътешествия с коли и няколко полета, а не просто почивка, преди това аз самата шофирах на доста дълго разстояние. Като изключим това, че адски ми се спи, нямше нещо, което да ме притеснява. Последният ми преглед беше точно преди заминаването ни, за това и сега съм нетърпелива за следващия, че да не се окаче, че сме се озорили не само ние с пътя, а и бебо.
Моят съвет - възползвай се от лятото! Ние сме късметлийки, че по жегите все още имаме съвсем малки коремчета  Mr. Green

# 206
  • София
Абе то и аз така мисля, даже му казах, че съм бременна, а не болна, ама той не, та не, страх го е...  Joy мъжка му работа...

# 207
  • София
Здравейте, мили мами! Аз съм Ива на 32 г. от София, термин 08,01,2012.  Simple Smile Аз още в 6 г.с. чух  сърчице с вагинален ултразвук. Много се радваме всички, а най-вече сина, който отдавна искаше братче или сестриче. Simple Smile Аз на 24 юни ще правя БХС, а ФМ още незнам кога.
Освен сутрешното гадене  Sick /едвам си измивам зъбите сутрин  Laughing/ и главоболието не мога да се оплача от друго засега Simple Smile
Хубав петъчен следобед ви желая! Simple Smile

# 208
Здравейте и от мен!Аз съм Ива на 23г., с термин 12,01,2012г.При мен сърдечен ритъм се видя в 8 г.с. с коремен ехограф. LaughingОсвен, че сутрешното гадене се превърна в целодневно всичко при мен е ок. Успех на всички Hug

# 209
  • София
Здравейте момичета, моят преглед е в понеделник и вече нямам търпение. Аз също се чувствам добре, ако изключим едни много странни болки в корема, които ме събудиха тази нощ в 3:00. Не съм много сигурна, но май по-скоро нещо съм си разтеглила. Сутринта като се събудих бях ОК. На някои да му се е случвало подобно нещо. Много се колебая дали да отида на лекар, но сега се чувствам много добре а и корема ме болеше високо горе. Как мислите има ли за какво да се притеснявам? Другото за което се чудя е, ако ме заболи корема през уикенда, къде следва да отида на лекар? newsm78 Аз имам направление за ЖК, но още не съм се записала и направлението остана при лекарката ми, но тя не работи събота и неделя.  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт