Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръките за използване на витамини по време на бременност?
Как да облекча болките и подуването в краката по време на бременност?
Какви са препоръките за къпане в басейн по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръките за използване на витамини по време на бременност?
-
Как да облекча болките и подуването в краката по време на бременност?
-
Какви са препоръките за къпане в басейн по време на бременност?
-
Какви методи за защита от слънцето на плажа използвате?
-
Какво е мнението на лекарите за слънчевите и морските бани по време на бременност?
Много готина срещичка беше вчера
.
Ама, нашия тати си е решил дървено, хубаво 
В Пловдив или в София ще го правиш?
)Принципно няма нищо страшно,леко възпаление на пикоч.пътища.10-12 беше седимента в урината и ми изписа Неоринал 3 пъти по 1 до 04.07. когато съм на консултация.Добре,че нямаше хора и всичко стана супер бързо.Каза ми да не ходя с равни обувки и при възможност да си повдигам краката.Относно изтръпването било нормално имало вариант и да не изчезне след бременността.Това били рисковете на майчиството.Луда работа ей!Много се радвам,че има доста почитатели на преносимите кошари.Голямо удобство са.Даже мен ме посъветваха да не купувам матрак,че общо взето нямало нужда(по съвет на мами от форума,тя и сестра ми не ползва матрак за племенницата ми).Ще се радвам ако успея да се класирам на следващата среща.