През Септември сладкото тумбаче ще е малко пеленаче!

• 28 615
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
БЕЙБИ мисля,че сте добре,аз на 03,05, когато ходих беше около 420г.,а сега на 03,06, 700-710г.Аз си мисля,че от сега нататък ще започнат да наддават стремглаво.

# 76
  • София
Момичета да Ви се похваля. Днес спечелих от игра на Нова Тв два билета за Кунг Фу Панда 2  Mr. Green Не че е нещо кой знае кво, ама ми стана едно ведро настроението....и така сега отивам да взимам бъдещият батко от градина, който ми се струва ще е най-щастлив от наградата  Laughing.

isita Китен е нашата дестинация  Peace

# 77
Ехе, мишчица, че супер си е наградата Simple SmileSimple Smile Приятно гледане

Добре дошла на новата мама, мисля че размерът на бебчето си е наред, макар че за главичката нищо незнам.. Embarassed Embarassed

# 78
Благодаря ви мами , и аз мисля , че всичко е наред , просто исках да сравня със някого. През изминалите месеци качвах доста кг и мислех че това ще се отрази и на него по някакъв начин , но като гледам не се е отразило . Сега за мое щастие съм качила само един кг за месецa , а преди качвах по 4 кг. Embarassed

# 79
Здравейте майчета. И аз се прибирам днес от ЖК. Лекарката малко се изненада, че главичката на бебето отговаря на 27гс и 5 дни, а аз съм в 26гс. Крайниците са си в норма. Малко се притесних да ви кажа, но тя каза че нямало място за притеснение за момента. Дано да е така. Гледам да не го мисля много и дано другият път да си е добре.
Качила съм 9кг от началото на бременността, надявам се да забавя темпото, че трудно свалям после.

mishchitzata, честити ти билети. Дано да ви хареса филмчето.

Q-T, радвам се че се появи. Като залипсва някой и почваме да се притесняваме  Wink

# 80
  • Варна
isita, mimes, благодаря ви момичета!  Hug Hug  bouquet  bouquet Много сте мили! Аз съм добре засега - стискам кълки и зачерквам дните един по един.  Grinning Ще се включвам по-активно вече!

# 81
Q-T ти присъедини ли се към нас във фейсЪТ? Как се казваш там?

И СЕГА ИМАМ ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ ЗА ВСИЧКИ - МОЛЯ ВИ АКО СТЕ НАДДАЛИ ПОД 10 КИЛА ИЛИ ОЩЕ ПОВЕЧЕ АКО СТЕ ОТСЛАБНАЛИ (!!)ИЛИ ПЪК МОЖЕТЕ ДА МИНАВАТЕ ВСЕ ОЩЕ СПОКОЙНО ПРЕЗ ВРАТИТЕ ПРОСТО СПРЕТЕ ДА СЕ ОПЛАКВАТЕ ЗАЩОТО НАПРАВО МЕ СЪСИПВАТЕ  Joy Joy

# 82
На новата мама  Baby BaBy добре дошла  bouquetА за бебчо не се тревожи много си е добре .В 29-30 г.с вече са по 1.400  Laughing
Мишчице,честита печалба дано не е последна Mr. GreenАз преди години спечелих кош за пране от Персил и толкова се радвах като се обадиха ,само къде не си ударих дупето в тавана от щастие  Laughing

Гери,няма да се жалвам от днес съм на ударно ядене ,че нещо бях измършавяла трябват ми килца, дай насам Mr. Green Joy Laughing

# 83
  • Варна
Q-T ти присъедини ли се към нас във фейсЪТ? Как се казваш там?

И СЕГА ИМАМ ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ ЗА ВСИЧКИ - МОЛЯ ВИ АКО СТЕ НАДДАЛИ ПОД 10 КИЛА ИЛИ ОЩЕ ПОВЕЧЕ АКО СТЕ ОТСЛАБНАЛИ (!!)ИЛИ ПЪК МОЖЕТЕ ДА МИНАВАТЕ ВСЕ ОЩЕ СПОКОЙНО ПРЕЗ ВРАТИТЕ ПРОСТО СПРЕТЕ ДА СЕ ОПЛАКВАТЕ ЗАЩОТО НАПРАВО МЕ СЪСИПВАТЕ  Joy Joy

ГЕРИТО, не съм във фейсбука, че нещо не съм му фен. А за килограмите - последните няколко дни съм качила 2 кила  Shocked  и вече гоня десятката, тъй, че не се тревожи. Hug

# 84
Мами набързо да ви пиша,че аз съм със зверски киселини ,та чак седнала спя.Не го казвам за да ви се оплача, само че през деня за тях ми помага дъвченето на дъвка.Ако някоя мама страда от тях да пробва,дано да й помогне.На мен нищо друго не ми помага така.
А за количка сякаш се спрях на Hauck malibu duo.Някоя от вас ползвала ли ги е?Попитах тук две три мами,които бутат такива и чух добри отзиви и цената ми е достъпна.Мамите от Варна знаете ли в кой магазин мога да разгледам такива колички?
Отивам да работя,днес пак е чудесен ден.Обичам лятото.Целувки от мен. Hug  bouquet

# 85
Здравейте и от мен Simple Smile
Завърнах се от Барселона, където бях за 3 дни и още не мога да се осъзная къде съм. Много ми хареса, много впечатления натрупах, разходих малката къде ли не, изтощих я (а и тя мен), но нищо не можа да ни развали разходката Simple Smile Тези дни дано ми остане време да кача снимки във фейсбук.
Вчера бях на лекар, вече е 1кг 350гр, застанала е в някаква невероятна поза, но поне главата й е почти надолу... Докторът иска да почваме да се виждаме през две седмици, и вярно аз вече съм 7 месец... Много бързо мина това време. Дано да продължава да минава все така бързо, защото много ми писна от работа вече... Взех да се изморявам, а и само ядове и нерви.
Сега ви оставям, че дългът ме зове. Хубав ден на всички!

# 86
Добро утро,

И азпочвам да намалявам темпото в работата...дупето ми има форма на офис-стол..и от това стоене започна да ме боли опашката Sad

galabinatankova, мисля че ХАУК има в магазин Биберон ( първата пресечка след севастопол където е "мазата" за цигарите"

jaded, какво не бих дала и аз а една почивчица в Барселона, блазя ти ! Беба многое  пораснала-браво на вас Simple Smile

ГЕРИТО,
аз съм вече +11 кг, така че вече се търкалям..на моя ръст 165 и вече 63 кг си е направо страшно Sad

Ванче, събирай морски тен от Гърция, после д ами го покажеш Simple Smile

Аз днес съм на ЖК, ама чак вечерта, така че ще пиша след това

# 87
Добро утро на всички шкембести мамета Hug
изчетох ви по диагонал-нямам време,защото в тия дни е доста натоварено при нас...
Добре дошла на новата мама/видях,че май е само една,а?/  bouquet
Гледам,че за витамини,килограмчета и вируси говорите...както и за кексове разни Mr. Green
Относно витамините да отбележа само,че аз не пия нищо като за бременилки,освен Магнерот.Започнах да получавам конвулсии в прасците и реших,че е от липсата на калций,но специалист ме посъветва да вземам магнезиев препарат 3 пъти на ден по 1 таблетка.Калцият дори не се препоръчвал много-много по време на бременност-нещо за главичката на бебето ставаше дума...Магнезият бил много полезен за матката,както и за много други неща.Аз бях свалила доста кг преди да забременея и магнезиевият дефицит май се е породил именно от липсата на достатъчно балансирано хранене.Не съм била на диета,просто така се получи вследствие много стрес...Иначе освен Магнерот пия бирена мая,от тази немската,на Сома.Ползвам я от над 10 години и съм изключително доволна от ефекта й.Що касае килограмите,вчера се теглих и бях с 4+ от началото на цялата бременност.не знам дали е добре или зле.
Мамчета,вирусът,който вилнее,е наистина гаден SickПазете се много!!!
Абе на вас кексове...правят ли ви се много? EmbarassedАз май имам повишен афинитет към тях от началтоо на бременността Thinking
Чао засега.Ще гледам да ви следя и да съм в крак със събитията тук Hug
Хубав и усмихнат ден на всичкииииииии Hug

# 88
  • София
Добър ден  Hug

jaded Стана ми интересто защо те вика докторът на 2 седмици  newsm78 И аз съм в 7-ми месец, но доколкото знам консултациите продължават да са веднъж месечно.....в 9-тия месец са 2 пъти месечно, и след датата на термина всеки ден.....но може и да бъркам. Сподели моля те, ако има нещо ново да го ръчкам и моя доктор за повече внимание  Mr. Green

# 89
Здравейте мами,
аз от петък не съм чела и се озорих ама горе долу влезох в час.
Галче честит рожден ден на твойта хубавица със закъснение.
Аз пия витамините на Хип и мисля, че дават отражение на км-ите но все пак ги пия защото искам с бебчо всичко да е наред. Ще слабея като родя сега няма какво да се тормозя с това, единствената ми грижа е бебка да е здравичка.
Иначе за морето аз в петък заминавам на тийм билдинг  и се връщам в неделя на Слънчев бряг. Вече споделих във фейс буук. Мился, че като се чувства човек добре няма място за притеснение.
Басейните наистина не се препоръчват за морето не виждам какъв е проблема. Всичко е много индивидуално.
Добре дошли на всички нови мами.
Аз в петък съм на предродилна консултация и след това паля гумите за морето.
Приятен ден на всички Hug
П.С.Jaded и аз се изненадвам, че ще ходиш на две седмици и аз съм в 7-ми месец ама не ми казаха да ходя през две седмици. Друг е въпроса, че с тази предродилна консултация стават на две седмици. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт