Подсъзнанието може всичко 41 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 39 829
  • 710
  •   1
Отговори
# 90
така нареченото "учение на абрахам" май си е също вид контактьорство.
Аз смятам че е по-добре човек да пие от Извора - от Истинското Божествено Слово, дадено наистина от Истински Учители. Това не е нещо, с което е подходящо да се правят компромиси.
Според мен истинското Божествено Учение разрешава противоречията, а не ги създава.
Това разбира се може да раздразни всички, които смятат, че "диктовките" и "ченълингите" от Долна Диканя/(или от Долни Богров...n, n+1) са последна инстанция... генераторите на тези "кандидатстудентски бисери", разбира се,  си носят отговорността, но последствията са за приелите ги.(Свободната воля не значи освободеност от последствия)
Относно предопределеността и свободата - зависи от духовното ниво и хороскопа на човека - в някои случаи може да има и предопределеност и възможност за свободен избор, в някои случаи избора може да е толкова ограничен, че почти да го няма сякаш. Но има методи за кармична трансформация!

че за Тор не схванах, защо ми е небходим..., симпатяга е
- не занимавайте Космическите Герои с доставка на пица (или играчки за възрастни)  Thinking

А на Вокси пожелавам да си купи балон и книжка с картинки, да изяде един сладолед, да се омаже със захарен памук, че току-виж го отнесъл Тор, ако го вземе за прекалено загрижен.  
Това как да го разбирам?  Като: "Teacher leave them kids alone. Hey teacher leave them kids alone. "?

само за справка - в Англия карането на ролери през един площад може да струва глоба към 500 лири, а глобата за возене без билет май беше към 60-70 - не помня вече точно! Whistling

И целта на поръчението  до условния лиричен герой агент Мълдър не беше да прави просто ...смях... Crossing Arms

# 91

че за Тор не схванах, защо ми е небходим..., симпатяга е
- не занимавайте Космическите Герои с доставка на пица (или играчки за възрастни)  Thinking

А на Вокси пожелавам да си купи балон и книжка с картинки, да изяде един сладолед, да се омаже със захарен памук, че току-виж го отнесъл Тор, ако го вземе за прекалено загрижен.  
Това как да го разбирам?  Като: "Teacher leave them kids alone. Hey teacher leave them kids alone. "?

само за справка - в Англия карането на ролери през един площад може да струва глоба към 500 лири, а глобата за возене без билет май беше към 60-70 - не помня вече точно! Whistling

И целта на поръчението  до условния лиричен герой агент Мълдър не беше да прави просто ...смях... Crossing Arms

Аз имам нужда от "право куме в очи".  Grinning  От моето стъпалце погледнато....
За желанията няма да пиша вече, че хептен ще ви стресна. Mr. Green

# 92
  • София
така нареченото "учение на абрахам" май си е също вид контактьорство.
Аз смятам че е по-добре човек да пие от Извора - от Истинското Божествено Слово, дадено наистина от Истински Учители. Това не е нещо, с което е подходящо да се правят компромиси.
Според мен истинското Божествено Учение разрешава противоречията, а не ги създава.
Напълно съм съгласна.

КЛОНКА   И ЛС-тата ли са ти импулсни? Thinking Кажи ако има такава възможност. Готино е като вид надомна работа.

# 93
От няколко месеца се занимавам с препрограмиране,изчетох най-важните книги пътеводители,правя списъци,карта направих точно на новолуние в Овен,писах желания и май съм си на същото стъпало,а чета колко се хвалят със сбъднати желания. Къде бъркам? Иначе спор няма,по-различна съм,по-малко задържам в себе си лоши чувства,очаквам хубави неща с цялото си същество и все пак защо?

# 94
  • София
КЛОНКА   И ЛС-тата ли са ти импулсни? Thinking Кажи ако има такава възможност. Готино е като вид надомна работа.
Аз съм с връзки, Бояна, но ако се споразумеем за процент от твоите, мога да те открехна на далаверата.

# 95
  • София
Аз съм с връзки, Бояна, но ако се споразумеем за процент от твоите, мога да те открехна на далаверата.

Аз почти не получавам ЛС, но с удоволствие бих ти отделила процент. Просто любопитство ме подгони, знаеш как е.

sladurka Може и да прекаляваш, да пренатягаш системата, така да се каже. Ако много се фиксираш в нещо, то се отдалечава от теб. но аз не съм много по ритуалите. Разсъждавам от малко по- различна гледна точка.

# 96
  • София
Ех, Бояна, аз какви ЛС-та получавах някога...палави, закачливи, страстни...сега всички са за... Ставрева Mr. Green
Изчезнаха мъжете от форума. Или аз безнадеждно одъртях...

Споделям, че четох тук от един линк нещо, което изненадващо ме грабна. И ми даде някои отговори.
Споделям и че направих нещо, което изненада мен самата. Съпротивлявах се от страх. Сега някак си страхът е почнал за изчезва. Дадох малко тласък на храбростта си, така да се каже. Изправянето пред собствената ни неувереност и колебания, че нещо може да ни се изплъзне, е много ценен урок. Всъщност, не можем да задържим нищо изкуствено, пазейки го от другите. Така или иначе, нищо не е само наше. Разтоварването от това бреме е приятно.

# 97
  • В къщата на здравето, любовта и красотата!
Момичета много ми се иска да ви поздравя с това
http://www.youtube.com/watch?v=yUGwChcuE1s&NR=1

Благодаря, че ви има!

# 98
  • Шотландия
Хора, искам да задам въпрос..... вероятно една страна по темата няма, но ще се радвам ако някой има точно мнение....
Та стоя си аз на тераската, препичаща се като скаридка на скара, чета си  втора вече книга на Джереми и Естер Хикс - Закон за привличането и все по-често започвам да си задавам въпроса: Наистина ли човек сам си кове съдбата или на всеки си му е предопределено да му се случат еди какви си неща; сам ли човек взима решенията и насочва живота си или това е било предрешено да стане така.....?!  newsm78 Малко съм объркана, но това е защото разумът (който е доста ограничаваща опция за човешкото въображение) не може да приеме друго освен очевадните факти. Вие, които сте чели и сблъсквали с какви ли не философии..... какво мислите по тези въпроси?
Наистина ли е така както е учението Абрахам или въпреки всичко трябва да допускаме, че има друга страна на монетата?! Благодаря за вниманието  Hug

Анаксимандра, много хубав въпрос... фундаментален. Обаче всеки си взима решението по него сам...

За мен това, което се говори в тези книги, е 100%-тово вярно. Чела съм основните книги и през последните години слушам семинарите им (те обикалят из Щатите и не само и има записи в интернет). Разглеждала съм основните събития в живота си, пък и не толкова основните - и съм намерила обяснение защо така е станало, което не съм намерила никъде другаде. Всъщност, това си е Законът на привличането, де...

Не вярвам, че някой друг е предрешил какво да стане с живота ни, смятам, че ние сме си взели решенията, преди да слезем тук - но никой от нас не е казал - ще отида да живея на гнусно място и в безумни условия, за да видя какво е и да се чувствам нещастен. По-скоро е било нещо такова - избирам да сляза и да преживея "контраста" (това е техен термин, т.е. контрастът е това, което не ни харесва), защото така си изяснявам точно какво искам, съответно така създавам повече от това, което искам и мога да го постигна, материализирам в живота си. Т.е. се слиза на тази земя, за да се твори, а не да се страда. Всичко зависи от гледната точка.

Вокс, да, това е вид контактьорство, но не мисля, че трябва да се противопоставя на Божественото. Тъкмо обратното - обяснява го по-ясно от съвременна гледна точка. Все пак библията е писана преди 2000 години, с отчитане на тогавашния начин на мислене и възприемане на действителността, а и е доста метафорична.

# 99
  • Costa Rica

Дефинирай "истински". "Истински" по чии критерии?

И ако доведем последното ти изречение до логичното му заключение, то нито, ама нито едничко от хилядите учения не е "истинско". Справка - историята на почти всичко.

Анаксимандра - за мен отговорът на въпроса ти е в подписа ми. Вдъхновен от случващите се напоследък събития Mr. Green

# 100
  • София
Делфина, мислила съм по въпроса за страданието. Днес някой постна линк и там имаше нещо по темата. Обикновено не изчитам всичко, но този път се зачетох. И ето сега какво ми хрумва. Не Бог праща страданието на хората. И идеята на страданието не е да ни Го прати, че да идем при Него. Благодарността трябва да иде от факта/предполагам/, че когато човек се отчая тотално, когато изгуби всяка надежда и вяра в собствените си сили и възможностите на земята се изчерпят, тогава той се обръща към Бог истински, Той му остава едничката надежда. И в това страдание, вярата му му помага молитвата да бъде чута и Бог прави за него чудото. А когато се докоснеш до чудото, ти получаваш най-висшето благо - вярата, че не си сам, че наистина има Бог.
Аз така ги усещам нещата. Или така ми се ще да е.

# 101
  • Costa Rica
Хм... Склонна съм да се съглася.

Ама това чудо много се бави, да му се не знае Twisted Evil

# 102
  • София
Аз явно съм катил, понеже чат-пат се налага да ме изправят пред ръба на пропастта. Аха-аха да падна и се разминава. Обаче докато ми пепериже под лъжичката и взема, та осъзная някой азбучни истини. Такива, които може да са ми седели под носа с години, ама аз си седя сляпа и глуха и даже не ги регистрирам, че съществуват, камо ли да ги приема за моя истина.  Crazy
Та аз лично съм благодарна за всеки такъв урок. И ги помня до един, ама много здраво, вероятно ще ги помня и животи напред даже.  Mr. Green
Ако не бях такова магаре, вероятно нямаше да имам нужда от такива уроци.

# 103
Хм... Склонна съм да се съглася.

Ама това чудо много се бави, да му се не знае Twisted Evil
... значи който го чака, не е изчерпал собствените си възможности... не е прозрял, не се е променил за да промени и обстоятелствата.

Анаксимандра, разумът не е ограничаващ, ние самите го му слагаме граници, рамки, всяко нещо набутваме в кутийка, която ни е позната като форма, за да го възпримем. Всичко, що не се намества в приготвената от нас кутийка и не ни е понятно, не съществува и хоп. Леснотия, която в един момент ни вкарва в противоречия. ...
Не ви ли се е случвало в даден момент да реагирате правилно не с разума си, или по-точно не с присадените, наковани в нас рамки, кутийки и прочие условности? И в следващия миг да надделее точно "разумното". Е, кое е било "правилното" за вас решение?
Според мен нищо не е противоречиво в моя живот, а логично. Като се обърна назад, дори и в най-независещите от мен обстоятелства, аз съм била основният фактор, определящ битието си. И се радвам, че съм заобиколена от обстоятелства, че инак скука.
И аз бих искала да прочета, кои според Вокс са истинските учители?

# 104
Делфина, мислила съм по въпроса за страданието. Днес някой постна линк и там имаше нещо по темата. Обикновено не изчитам всичко, но този път се зачетох. И ето сега какво ми хрумва. Не Бог праща страданието на хората. И идеята на страданието не е да ни Го прати, че да идем при Него. Благодарността трябва да иде от факта/предполагам/, че когато човек се отчая тотално, когато изгуби всяка надежда и вяра в собствените си сили и възможностите на земята се изчерпят, тогава той се обръща към Бог истински, Той му остава едничката надежда. И в това страдание, вярата му му помага молитвата да бъде чута и Бог прави за него чудото. А когато се докоснеш до чудото, ти получаваш най-висшето благо - вярата, че не си сам, че наистина има Бог.
Аз така ги усещам нещата. Или така ми се ще да е.

и на мен така ми ще да е  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт