Ангиоедем, има ли някой с такава диагноза :(

• 8 663
  • 20
  •   1
Отговори
# 15
Като дадох мейла имах предвид да ми пращате снимки на него

# 16
Като дадох мейла имах предвид да ми пращате снимки на него

# 17
  • Варна
Вижте на какво попаднах :
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=605389.0

# 18
Ако ще идваш в София, отиди в Алергологиата в Александровска, те ще ти назначат изследванията.
Не знам за тебе но аз от както ми се случи май месец, от стреса и диетите (нали се подозираше, че може да е от храна) отслабнах 15 кг, вече се плаша, не искам повече да отслабвам.
 ooooh!

# 19
  • Варна
Minka, алергия само към белтък ли ти установиха? То хубаво диети , ама нали и трябва да се знае какво да избягваш.
2 cvetia, за какво са ти снимки? Ми отоци като отоци. Не се паникьосвай, прави изследванията които са ти назначили. Ще се успокоят нещата.  Hug Не пишеш, дали при теб има алергичен компонент.

В момента майка ми пак е в епизод.  ooooh! Има инфекция на палеца на крака, от нокътя. Изписаха ѝ антибиотик, ама пусто още след първия прием направи оток на езика.  И дотам. Търпи си болките.  Сега съм намерила координатите на една алерголожка, която преди години е успяла да се справи с инфекция при майка ми.
Перфектният вариант е лечение в болница, под наблюдение, ама къде ти!  ooooh! Заради един пръст. Егати наказанието- всяко лекарство може да те убие!

# 20
Ами те имат пакети с храни и полени, но доста неща липсват.
От този пакет е към котки, кучета, и белтък, но то колко още храни, препарати и др. неща има.....
Не ми се мисли като му се наложи на човек, както е майкати да пие лекарства, а то няма как да се избегне някой път, кофти работа, аз си търпя напоследък болките, примерно преди като ме заболи глава и хоп аналгин, сега не смея, бях настинала, лекувах се само с чай, сода.....
А стреса ми е непрекъснат, малката непрекъснато е болна, и днес точно ни дадоха направление за болница, но утре ще повториме кръвните изсл. и тогава ще решат дали да влизаме, та управия откъм притесненията нямам........каквото стане Praynig

Общи условия

Активация на акаунт