Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 52

• 38 936
  • 735
  •   1
Отговори
# 510
  Не смятам,че Бихтер би могла да учуди с нещо Бех,освен накрая.Той я познава много добре,освен това никога не постави под съмнение чие  е детето,защото знаеше,че е негово.То е ясно,че като е разбрал Аднан,така ще каже-за мен не беше подготвен за тази новина и определено не му стана приятно.

# 511
е определено не му стана приятно- той какво ли е очаквал. Но през цялото време се съмняваше сега се увери

# 512
А дали пък реакцията на Бехлюл не беше породена от факта,че Бихтер отново го е прикрила и отново е застанала на негова страна,като е излъгала Аднан,за да прикрие факта,че детето е негово???

Защото при всички положения,след като Аднан разбира,че Бихтер е направила аборт ще има и въпроси,нали???

Не видяхте ли след това облекчението,изписано на лицето му???

# 513
Малко ми се ще да поразсъждаваме на тази тема:
Имате любовник-факт,както казват някои тук.
Имате съпруг.
Съпругът чува,че имате любовник.
Съмнява се във вас.
Вие пък в това време разбирате,че сте бременна.
Обаче се оказва,че любовникът не иска и да чуе за това„

Хайде сега-кой,как ще постъпи,как ще реагира,какво ще каже,или направи???

Аз си признавам,че бих постапила така,както е показано във филма.......

# 514
  • Бургас
charovnica ,  Hug! Ако зависеше само от Фирдевс , сигурна съм , че Бихтер наистина щеше да си тръгне от този дом с гордо вдигната глава ! Както и преди съм казвала , само тя може да излезе от подобни батаци на бял кон и като победител ! Но и тя не намери сили да остане с детето си докрай ! Peace
 За жалост,най-вече последното  Sad
  Сесана-ти си попадала във всички възможни ситуации и знаеш винаги как ще реагираш-браво на теб! За останалите,които не са толкова самоуверени,да не кажа самонадеяни,ще споделя,че да познаеш себе си е най-трудното и най-дългото познание, за което и целият живот не стига!
Хайде да вземем да запазим добрият тон.  Peace Пък както искаш го разбирай.
Опитай се да прочетеш какво съм написала. Казвам как бих постъпила в една точна, конкретна ситуация. Защото съм била в такава. И ако се върне времето, пак бих направила същото.
И, че самите хора предопределят ситуациите, в които понякога попадат. Т.е не е въпрос само на съдба.
Допълвам се: Имам една молба, която и предният път отправих няколко пъти, но изтриха постовете. Моля когато правиш извод в/у мое мнение или доразвиваш моята гледната точка/както казваш/ цитирай ме. В поста ми няма и капка от написаното  Peace Подчертаното са си твой думи.
Спирам с тази си молба. Не ми се ще пак да се влиза в излишни драми.

Последна редакция: ср, 08 юни 2011, 13:01 от Sesana

# 515
Бих се разделила със съпруга си, например. Wink

# 516
  • Бургас
Малко ми се ще да поразсъждаваме на тази тема:
Имате любовник-факт,както казват някои тук.
Имате съпруг.
Съпругът чува,че имате любовник.
Съмнява се във вас.
Вие пък в това време разбирате,че сте бременна.
Обаче се оказва,че любовникът не иска и да чуе за това„

Хайде сега-кой,как ще постъпи,как ще реагира,какво ще каже,или направи???

Аз си признавам,че бих постапила така,както е показано във филма.......
Аз да си призная не знам.  Embarassed
сега ми се въртят две опции: Ще кажа на мъжа ми за всичко, без да го лъжа.  И ще го помоля за прошка.  или ще се махна /което е по - невъзможно, защото ще означава да си оставя другото детенце без майка./
Бог да пази от такива неща. 

# 517

Нихал и Бехлюл,вече са семейство.

Прибира се Бехлюл в къщи видимо разтревожен и тъжен.

Н. – Скъпи, какво се е случило?

Б.– Нищо..

Н.– Как нищо? Нали виждам, колко си разтревожен. Нали сме съпрузи?
Помниш-клехме се – „...и в радост и в беда.. докато сме живи..“ Твоите проблеми са и мои.

Б.– Сигурна ли си?

Н.– Да, мили. Давай .. слушам те..

Б.– НАШАТА любовница е бременна... и аз не знам какво да правя...

Последна редакция: ср, 08 юни 2011, 13:01 от Slawena

# 518
  • Германия
А аз мисля, че Фирдевс се грижи единствено  за своето си благополучие. Което ще бъде нарушено, косвено с истината за Бихтер. Спомнете си защо Хилми я мрази толкова - защото продаде другата си дъщеря за 1 000 000, нали толкова и плати синът му, за да подпише пейкер предбрачния договор.
И тъкмо са натъкмени целия отбор - Пейкер - в богато семейство, Бихтер - в още по - богато, самата тя - най- после с  богат мъж, има заплаха всичко да се разпадне и хем да станат за смях, хем да останат на улицата.
Колко трябва да си безочлив, че да се натресеш на зет си в къщата, да похарчиш 200 000 от парите му за огърлица, да седиш на софрата му равностойно, че и да даваш непрекъснато акъл и да командериш наред  newsm78
Ама не е само нейна вината - според мен и Аднан е не само възпитан, почтен и добър, ами чак избива на друго - на глупост. И на неумение да отсява лицемерието, лъжата, оставя се да бъде манипулиран, вместо да тропне с крак като мъж и глава на семейство и да ги тури в ред тия чавки. #2gunfire
А Мадмоазел с достойното си държание и поведение е заплаха за отбора на Мелих, те знаят, че тя го обича и му е безкрайно предана, по тази причина ще бъде отстранена. Само че, това не може да стане, докато Бюлент е там, но когато него го няма/ под благовидния предлог за по- добро образование/, от нея няма да има нужда. И съответно - заплаха.
Само че, реакцията на Бехлюл, като чу за аборта беше, според мен реакция на човек, който има чувства към Бихтер. Чак ми се стори, че ще припадне в един момент, така премигваше и дишаше. #CrazyИли пък, толкова много го е страх от това, което е сторил, че изпада в паника.
Може би, наистина има и от негова страна чувства, но е толкова страхлив и малодушен, че не иска да признае това дори пред себе си. newsm78 Защото, ако е с Бихтер какво го очаква? Любов в бедност. Ако е с Нихал - няма любов/у него/, ама няма и бедност, напротив, напротив. Според мен, на Бихлюл не му е много трудно да избира...

# 519
Славена, страхотен виц! Joy

# 520
  • Бургас
Само че, реакцията на Бехлюл, като чу за аборта беше, според мен реакция на човек, който има чувства към Бихтер. Чак ми се стори, че ще припадне в един момент, така премигваше и дишаше. #CrazyИли пък, толкова много го е страх от това, което е сторил, че изпада в паника.
Може би, наистина има и от негова страна чувства, но е толкова страхлив и малодушен, че не иска да признае това дори пред себе си. newsm78 Защото, ако е с Бихтер какво го очаква? Любов в бедност. Ако е с Нихал - няма любов/у него/, ама няма и бедност, напротив, напротив. Според мен, на Бихлюл не му е много трудно да избира...
Аз си мисля, че той не мислеше, че има бебе. Което е разбираемо. Чак сега осъзна какво се е случило. И какво са си причинили един на друг.
Поне за мен той изглеждаше в стил: "Какво направих!". И даже си мисля, че съжалява, че детето го няма, а Бихтер е далеч.

# 521
От одеве си мисля и стигам до изводите,че: Не  може да  се оправдават всички постъпки с "човешката природа"...Много общо звучи и е повърхностно.Първо-има грешки и грешки.Друго-човешките същества имат качество наречено-воля.То донякъде възспира човек да стига да крайности и да прави глупости.Това липсва явно на Бихтер.Ако беше се дистанцирала от Бех, беше издържала да не му звъни, да не го вижда-щеше според мене да има друг развой и в нейна полза при това.Не може на всяка ситуацияда се реагира прибързано, първосигнално и нервно.  ooooh!

Ох, днес съм много критична.........  ooooh! Дано да е за добро!  Crazy

# 522
  • Бургас
От одеве си мисля и стигам до изводите,че: Не  може да  се оправдават всички постъпки с "човешката природа"...Много общо звучи и е повърхностно.Първо-има грешки и грешки.Друго-човешките същества имат качество наречено-воля.То донякъде възспира човек да стига да крайности и да прави глупости.Това липсва явно на Бихтер.Ако беше се дистанцирала от Бех, беше издържала да не му звъни, да не го вижда-щеше според мене да има друг развой и в нейна полза при това.Не може на всяка ситуацияда се реагира прибързано, първосигнално и нервно.  ooooh!

Ох, днес съм много критична.........  ooooh! Дано да е за добро!  Crazy
Бискит, и на двамата волята и търпението не са им силни страни.
 Peace Но виж за сметка на това лъжат и мажат отборно и търпеливо.
Ако можеха да се обичат така хармонично, както се събират, за да лъжат....ей...

# 523
  Така е,самите хора понякога предопределят ситуациите,но не винаги  имат силата  да постъпят правилно- още нещо бих допълнила-това,че човек е постъпил по даден начин в една ситуация,не означава че след време поставен в идентична ситуация ,ще постъпи пак така.Дори и обстоятелствата да са същите,защото ние търпим промяна и развитие,трупаме опит и грешки и се учим от тях.Макар да знам принципно как бих и съм  реагирала  в дадена ситуация,не мога да съм сигурна,че ако отново попадна там,със сегашните ми разбирания,ще реагирам пак така.Животът е твърде непредвидим,както и ситуациите и обстоятелствата и колкото повече човек се зарича и е сто процента е убеден,че знае всичко за себе си,толкова по-големи изненади го очакват.Защото може да знаеш какво ще направиш в ситуацията Х,но само едно малко  различно обстоятелство да промени поведението и решението ти на 180 градуса.
   На въпроса на Усмивката20-аз лично не зная как бих реагирала,защото досега не ми се е налагало да разрешавам такъв заплетен казус и не зная как бих се чувствала,защото както споменах дори един малък нюанс,може да има решаващо значение.

# 524

Ама не е само нейна вината - според мен и Аднан е не само възпитан, почтен и добър, ами чак избива на друго - на глупост. И на неумение да отсява лицемерието, лъжата, оставя се да бъде манипулиран, вместо да тропне с крак като мъж и глава на семейство и да ги тури в ред тия чавки. #2gunfire

Elinia-страхотен пост!А това ми е любимото! hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт