Юлчета, стойте по местата, с тате още бистрим имената!

• 28 179
  • 733
  •   1
Отговори
# 645

ilianabebo, Честито!  Да ти е жив и здрав! Бързо да наддава мъника и скоро да се гушкате у вас

# 646
Привет мамчета  bouquet
охх каква тема сте подхванали ooooh!но е така в нашата държава оправия няма #Cussing out
Илианка честито бебче да ти е живо и здраво и бързо да надава и скоро да се гушкате вкъщи  bouquet  bouquet  bouquet
Орхидейче newsm59бъди жива,здрава и скоро щастлива мама на сладко бебче Hug
Ракаус честит ти рожденик да е жив и здрав и много да те слуша и радва Hug
Минесота честита годишнина желая ти още много години любов и щастие  bouquet  bouquet  bouquet

# 647
Илианабебо, да ви е жив и здрав малкия бързак! БЪрзо да наддава и скоро да си се гушкате вкъщи !!!!

Орхидблосъм, честит рожден ден ! Пожелавам ти много весел празник и скоро най-хубавия подарък на ръце !  Hug

Наталче, честито ти и на теб рожденик ! И както пожелавам на всички - много да те слуша  Grinning

Ей, тъкмо си мислях, че си имаме по едно мамче в тема дето да се похвали с хубавата новина, и Илианабебо, не устиска до новата тема, та вече си имаме още едно сладко бебенце!!! Сега усещам, че ще почне един бебевалеж!  Heart Eyes Чак малката в коера ми се развълнува и сега е едно въртенеее  hahaha

Хайде лек ден ви пожелавам Wink

# 648
Честито момченце, Илиянка!
Да е жив и здрав, бързоооооооооооо да расте и скоро да си го гушкаш вкъщи!!!
Hosted by MySpaceAntics.com

# 649
  • София
Добро утро момичета, аз чак сега се излюпих Simple Smile, тази нощ много добре спах, а и нали малката е при бабата и до късно откарахме с мъжа ми Simple Smile
Благодаря ви за пожеланията   bouquet, ние скромно празнувахме снощи, вечеря и кино, но си изкарахме мн добре Crazy

ЧЕСТИТО БЕБЧЕ ИЛИАНКА, ДА ТИ Е ЖИВ И ЗДРАВ, МНОГО БЪРЗО ДА СЕ ВЪЗСТАНОВИ И ДА СИ ГО ПРИБЕРЕТЕ В КЪЩИ БЪРЗИЧКО Simple Smile

ЧРД Орхидейче, да си жива и здрава и най-прекрасният подарък скоро да гушкаш!

Честито на всички празнуващи   bouquet

Ние днес ще по мързелуваме и по-късно ще си взимаме каката, ще ви наглеждам Simple Smile
Лек ден   bigdance2

# 650
Илианабебо, честита радост ! Пожелавам на малкия Михаил да наддава бързо и скоро да е вкъщи при вас  Hug  bouquet

orchidblossomnewsm59 Да си жива и здрава  и юли месец да гушкаш сладко бебче  Hug  bouquet

Наталче, честит рожденник и на теб ! Да е жив и здрав и много да ти помага  Peace

# 651
Илианка, честита ти синя радост! Нека расте здрав и силен Михаил и скоро да сте си у дома заедно!

# 652
   Илианка
честит ти Михаил, бързо да наддава и да се прибира при мама

Орхидейче честит рожден ден, весел празник

Наталче, да ти е честит и на теб рожденника и много да слуша трите дами у дома.

По темата за здравеопазването няма да се включа, защото лично аз си напатих много през последните 2 години с моя проблем, минах през де що има специалист в Ст.Загора и София, всеки гледаше да ме "одруса" и никой не ми помогна, не можаха дори да ми подобрят състоянието, да не говорим че някой го и влошиха - а всички обещаваха прекрасни резултати  Laughing
    Аз днес чистих,прах бебешорски дершки и завивки и сега се отдавам на релакс,че ми дойде в повече, а довечера и гладене ще ме чака.
Усмихнат ден мили дами.

# 653
Здравейте мили мамчета  Hug
Днес наистина е хубав ден (поне за мен) - снощи спах като бебче, скоро не се беше случвало, ставам сутринта мъжо направил палачинки няма да казвам подробности, че... и кафенце, влизам в темата двама рожденника и едно бебче   bouquet
Честито на рожденниците живи и здрави  nbirthday
Илианабебо да ти е жив и здрав малкия Михаил и бързо да си го приберете в къщи, на теб бързо възстановяване   smile3525
Юлско бебе и аз така реших, мерси Hug
Ека къде се изгуби, не каза какво стана и с топчето, дано е било нещо моментно.
Майчета, почивайте си повече, че ще го търсим това време Simple Smile

Последна редакция: нд, 12 юни 2011, 11:46 от snow_79

# 654
Добро утро! Поне за мен още е такова, защото преди малко се излюпих....

Леле, колко много хубави новини тази сутрин в темичката ни!!!  Heart Eyes

orchidblossom, Честит рожден ден, мила! Всичко най-най-хубаво, жива, здрава, щастлива, обичана и след още съвсем малко - най-хубавия подарък!

Наталче, честит ти рожденик!   ura

Илианка, честито! Да ти е жив и здрав малкият юнак! Да расте и наддава бързо и скоро да си се гушкате в къщи!!! Хубаво е, че ти се възстановяваш бързо!

Хубав ден, сладурки!  Hug

# 655
ИЛИЯНАБЕБО ДА ВИ И ЖИВ И ЗДРАВ МИХАИЛ И СКОРО ДА СЕ ПРИБЕРЕ ПРИ МАМА И ТАТИ ВКЪЩИ

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА РОЖДЕНИЦИТЕ ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ОБИЧАНИ

Приятна неделя момичета   bouquet

# 656
ИЛИАНАБЕБО ЧЕСТИТО МОМЧЕНЦЕ!!! ДА ВИ Е ЖИВ И ЗДРАВ МИХАИЛ И МНОГО ДА ВИ РАДВА !!! БЪРЗО ПРИБИРАНЕ ВКЪЩИ ПРИ ВАС!  smile3525
Честит рожденик и на Наталчето!   newsm51

# 657
Да са ни живи и здрави рождениците! Все добрини да ги спохождат!

Илианче, честит ти Михаил. Да е здраво и спокойно бебе! Скоро ще сте заедно и ще се радвате на топлината си!

И аз добре се наспах - почти 12ч. сън му дръпнах - с 4 ставания до тоалетната. Момичета, черешите от вчера си казаха думата и днес съм с 1,5кг. назад  Simple Smile Много съм доволна, само череши ще ям Simple Smile Всъщност вече ядох и палачинки, че с това поглезих моите хора -0 нали си имаме момиченце от петък.
Тя като се прибра и пя на корема ми, бебето така шаваше из вътре - познава гласа на сестричката си. Но аз я бях предупредила че кака й скоро ще се прибере.

Днес продължавам с прането - много ми е приятно като си ги просна на простора бебешките дрешки...нооооооооооо с гладенето няма да ми е толкова приятно.

Тази седмица ще водя Ния в тубдиспансера за проба Манту. Нашата лекарка каза, че е добре да се направи преди да се роди бебето. Просто казвам, ако има и други дето им предстои Манту на децата - т.е. стават на 7 години през тази година.  

# 658
  • София
Днес много празници, много нещо Simple Smile

Илианабебо, честита рожба! Да ти е жив и здрав малкият Михаил, бързо да наддава и скоро да си е при мама вкъщи!

Орхидейке, честит рожден ден! Много щастие ти пожелавам и скоро - едно малко съкровище!

Наталче, честит ти рожденик и на теб, да ти е жив и здрав и да те слуша много!

Благодаря ви за пожеланията за моят рожденик вчера - много сте мили!   bouquet

# 659
  • Варна/Сливен
Здравейте ,еххх че хубави новини има рожденници ,бебета  Party
Честита радост на мама Илияна   bouquet  малкия мъж Михаил да расте силен и здрав мъж да надава бързо,бързо и скоро да се гушка с мама в къщи .

Оrchidblossom,Честит Рожден Ден да си щастлива и много обичана пожелавам ти леко раждане и скоро да гушкаш най-хубавия подарък на света   ylinfant

Ние сме добре. Вчера най после си взехме кошарта и гардеробчето то голяма радост беше даже пуснах 2 сълзи да не съм капо от щастие  Wink. От утре се почва с прането и гладенето.С покупките съм готово на 100 %.Идната седмица смятам да си приготвя и чантата за болницата,че да не я мисля и нея  bowuu
За темата с лекарите няма да пиша мисля,че Епона беше написала,че има лекари с главно Л и лекари.
За шишетата купих на Авент бяха намалени в Мадъркеър и не бяха за изпускане  Mr. Green
Стерлизизатор нзм дали ще ми трябва ако кърмя,но имам електрически на  tommee tippee
За козметиката купих Дермопочистваш гел за коса и тяло за новородени и бебеета на Мустела.,за телцето взех Хидратиращо мляко за тяло за новородени на Авен(препоръчаха ми го от аптеката) дано да е хубаво  Rolling Eyes,крем за смяна на пелени пак на Авен и за всеки случай купих и една малка кутийка Судокрем,че и аз понякога се обривам да ми се намира в къщи.Също така взех и от тези кърпички на Себамед за които говорихте от аптеката и тях много ми ги похвалиха.Ми май това съм взела смятам че е достатъчно ,ако се наложи нещо друго вече в движение ще се купува  Grinning
Ми това от мен за друго не се сещам ако се присетя нещо пак ще пиша
Пете радвам се че още сте 2в1 устиска до като дойдат гостите вече можеш да раждаш  Heart Eyes
За всички  newsm51 желая ви една прекрасна неделя(охх и как се радвам че захладня )никога преди не съм си мислела,че ще кажа нещо подобно предвид че съм си зиморничева,но сега направо си е като благодат толкова прохладно и добре съм спала снощи.  Hug Hug Hug
П.П. аааа щях да забравя Наталче и на теб честит рожденник  Tada  мила много да те уважава,обича и слуша  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт