Юлчета, стойте по местата, с тате още бистрим имената!

• 28 179
  • 733
  •   1
Отговори
# 660
хей днес много приятно в темичката ни имаме си още едно бебче Heart Eyes

ilianabebo ЧЕСТИТ СИН! ДА РАСТЕ ЗДРАВ И ПОСЛУШЕН,СКОРО ДА СЕ ГУШКАТЕ В КЪЩИ!  Hug

ЧЕСТИТО И НА РОЖДЕННИЦИТЕ! ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ!  bouquet

благодаря ви за отговорите за олиото и аз съм на вашето мнение ,че в жегата е добре да се ползва друго,ще питам и педиатърката преди да купя,аз тия дни до седмица се каня да приключа с покупките  
в това дъждовно време само ми се мързелува  hahaha
хубав ден коремчета,сега отиваме на гости, по късно пак ще ви нагледам  Heart Eyes

# 661
Честит рожденик на Наталчето!!!
Много да слуша 3-те дами вкъщи!!

# 662
Ех, че хубав ден!

Илианче, честито бебче Михаил.Да бъде много здраво и щастливо момченце и скоро да се гушкате в къщи.На теб бързо възстановявани и само радостни мигове с бебчо!

Оrchidblossom, Честит Рожден Ден!Бъди жива, здрава и винаги усмихната!

Наталче, честит празник и на теб!Много да те слуша рожденника!

# 663
  • Варна
Orchidblossom, Честит Рожден Ден   bouquet Бъди жива и здрава и много много обичана и скоро да гушкаш сладкото си бебче   cook Мерси за тортичката, много е вкусна  Hug
Наталче, Честит ти рожденник, нека да е жив и здрав и много да ти помага  Hug
Ilianabebo, да ти е живо и здраво момченцето, бързо да наддава и голям да порастне   bouquet

# 664
  • Sofia
Анелита, честита радост Hug  Да са ти здравички дечицата и бързо да наваксват!
Илияна, честит син Hug И той от бързащите... Да е здрав и бързо да наддава Hug В коя болница е?

При нас няма нещо ново. Аз съвсем влязох в режим "бебе", цедя на 3 часа, ставам и нощно време, за да осигуря 8 дози пък и да стимулирам лактация. Вероятно няма да изписват Ида тази седмица, но ... колкото трябва да постои. Аз вече съм по-спокойна,че нещата вървят в добра посока, пък прибирането - когато кажат лекарите. По-добре да се стабилизира напълно.

# 665
  • София
Ilianabebo, честита синя радост! Да ви е жив и здрав малкия Михаил, бързо да наддава грамчета и скоро да си го гушкате в къщи! Желая ви много щастие и прекрасни емоции на цялото семейство!

Честит празник на рождениците! Здраве, щастие, любов и късмет им желая! Весел празник!

# 666
Ilianabebo, честита ти радост и сладко синче!   bouquet Пожелавам ти бързо възстановяване, а на малкия мъж - бързо наддаване на килограми и скоро да се гушкате у дома.

На рождениците днес - да са живи и здрави и късметът и щастието да са им вечни спътници в живота!  nbirthday

# 667
Илиянка, честита ти радост и от мен да ти е жив и здрав младежа и бързо да наддава, че да се пребере в къщи.
Оrchidblossom, честит празник и от мен, още малко и ще получиш най-хубавия подарък.  bouquet
Наталче, да ти е жив и здрав рожденника и наистина много да те слуша и помага.
Аз мога да ви се похваля, че почти приключихме с ремонта, остава ми да изчистя коридора, банята и  00, но малко ще си почина и през седмицата ще се захвана с тях, че то не се спрях тия дни. Много ми беше тежко и зорно, но поне се оправих и вече мога да се подготвя за срещата с бебчето. Дрехите съм ги изпрала и изгладила. Шишета си купих на нук пластмасови- памперси на памперс и козметика на Бюбхен. Ще се включа пак приятен ден.
И да не бързате да раждате, вие сега като се заредихте, а още няма средата на юни.

# 668
благодаря на всички за хубавите пожелания,mirage  в шейново сме за сега после казват че ще ни местят в първа градска вие къде сте

# 669
Привет и от мен! Отварям форума и гледам балони, цветя, големи цветни надписи  Grinning  Grinning  Grinning
Днес само хубави новини и хубави поводи!

Илианка, да ти е жив и здрав мъникът, бързал да се появи на бял свят. Пожелавам ви бързо наддаване и скорошно прибиране вкъщи!  smile3525 baloni

Мираж, радвам се, че и при теб новините са добри и че Ида се възстановява.  Hug

Оrchidblossom честит празник, бъди здрава и силна и скоро да гушкаш най-прекрасния си подарък!!   newsm59    Tada

# 670
  • Sofia
благодаря на всички за хубавите пожелания,mirage  в шейново сме за сега после казват че ще ни местят в първа градска вие къде сте

В Токуда сме ние. И аз така ходя веднъж на ден, пускат по 1 родител само - бащата или майката и никой друг. 

# 671
Здравейте и от мен коремчета.Гледам имаме си бебчета Grinning

Анелита, честита радост. Да са ти здравички дечицата и бързо да наваксват,и скоро да се гушкате у вас.!  bouquet

Илияна, честит син. Да е здрав и бързо да наддава. Hug

Миражче,така е мила,щом нещата вървят към добре,значи скоро ще си се гушкате у дома. Hug

Пете,как си мила,изчистит ли най-накрая.Гостите пристигнаха ли вече? Hug

При нас нищо ново,и ние приключихме с ремонта най-накрая.Толкова не съм се уморявала никога досега,много ми тежи вече,и аз вече нямам търпение да излиза малкото човече.От няколко дена спрях всички лекарства,имам контракции,но не са болезнени.На последния преглед преди няколко дни ми казаха че моето момче е вече около 3 кг. + - 100-200гр..,така че може да излиза вече,готова съм и го чакам Laughing

За шишетата:взех на Чико едно голямо и едно малко-стъклени.
За стерилизация:имам стерилизатор,но ако кърмя може да не стигна до него.
Закозметиката:купила съм и на Мустела,с каката бях с нея,бях доволна,имам и на Себамед,а и на Бочко ми подариха едни приятели.

Честит Рожден ден на рождениците newsm59.Да са живи и здрави и збъдване на всички мечти.  bouquet

Аз още не съм започнала да пера дрешките на бебо,но тази седмица мисля сериозно да се захвана.Мойта чанта е почти готова,има само някои дребни неща които мога и по натам да добавя.Ами май това е от мен,пак ще ви посетя,след малко отиваме да вземем малката от наще,че им гостува малко,и ще вечеряме,та тази вечер няма да готвя Mr. Green

Довиждане коремчета,и стискайте още малко краци,малееее не остана Laughing
ХУбав остатък от деня. Hug

# 672
  • на село
Ilianabebo Честито бебче Михаил!Да е жив и здрав,бързо да наддава и скоро да се гушкате вкъщи.

Оrchidblossom Честити Рожден Ден!

Честито и на другите с поводи за празнуване Tada

# 673
  • София
ilianabebo,
Да ти е жив и здрав Михаил! Бързо да наддава и скоро да си е при теб!

Честит рожден ден Оrchidblossom! Много щастие и скорошна радост у дома!

Ние вчера купихме тапети и ламинат за детската и сега си ги гледам и чакам с нетърпение да дойде време да ги налепим. Моя мъж в момента шпаклова в съседната стая и ми е много кофти, че нищо не мога да направя, за да стане по-бързо. Просто стоя и бездействам и се надявам. Sad

# 674
Ехеее, чак сега успях да вляза днес и какво да видя - нов член на форума  Mr. Green

Илианка, честито! Да е жив и здрав, бързо да наддава и скоро да си го приберете вкъщи  Praynig

Orchidblossom, Честит Рожден Ден   newsm59
Наталче, Честит ти рожденник, да ти е жив и здрав ura и много да се радва на подаръка, който съвсем скоро ще му поднесеш  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт