Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 14

• 30 924
  • 743
  •   1
Отговори
# 510
Момичета, до колко е важно да си угодиш, когато ти се дояде нещо. Или това с помятането са бабини деветини

# 511
  • София
Момичета, до колко е важно да си угодиш, когато ти се дояде нещо. Или това с помятането са бабини деветини
За мен са.
Но пък да видиш как моя мъж тичаше по сред нощите да ми търси нещо за ядене. Добре, че в кварталното Фантастико знаеха, че храни бременна жена.
И сега като ми се прияде нещо изведнъж казвам "яде ми се като на бременна" Simple Smile

# 512
  • Варна
Токсоплазмозата се поема по ЗК само ИгГ обаче /което ще рече прекарана ли е инфекцията/, а ИгМ /за прясна инфекция/ се плаща.

Колкото до угаждането, незнам дали е важно, но например жени с високо кръвно, с Гестационен Диабет - се лишават от доста храни.
Незнам как и дали въобще се отразява на бебето по някакъв начин. Според мен - не.

# 513

Четох предни постове за болките в гърдите. Мен ме болят от 3 седмици във външната част. Зърната почти не ме болят. От вчера болката намалява. Четох на доста места, че повечето симптоми, както са се появили така и изчезват. После пак могат да се появят. Моят док днес каза - важното е да няма кървене.

Ох бях се панирала тъй като ми казаха че след като няма болки ,значело че  пада нивото на хормоните или нещо от сорта което не било хубаво  .Днес цял ден си опипвах гърдите и даже по едно време ми се струваше че са спаднали ...Хвърлих едно око в нета и попаднах на какви ли не  случки и направо ме хвана параноята.
 Както и да е , не успях да отида на лекар но в момента гърдите ме болят точно както и преди Simple Smile

# 514
  • София
Колкото до угаждането, незнам дали е важно, но например жени с високо кръвно, с Гестационен Диабет - се лишават от доста храни.
Незнам как и дали въобще се отразява на бебето по някакъв начин. Според мен - не.
Аз например съм с болна жлъчка и има куп храни, които избягвам и изобщо не ям. Компромис през бременността не съм правила. Нямам проблеми с двете си деца. Дъщеря ми по принцип си е капризна, но и двамата ядат това, което аз не ям.

# 515
  • София

няма да пометнеш ако не си угодиш, НО за да ти се дояде нещо неистово вярвам организмът ти има нужда от него. така че е добре да се вслушваш...ако разбира се не става дума за нещо откровенно вредно като цигари, алкохол и т.н. или просто за 2 кг шоколад Simple Smile

# 516
Момичета как сте с ходенето по малка нужда Simple Smile През деня когато се движа сякаш не ходя толкова често , но прибера ли се и се почва едно ходене през 10 мин Simple Smile а вечер ставам поне 2-3 пъти .

# 517
Мили мами, пъпчасвахте ли в началото на бременността, аз съм по-пъпчива и от пубертетче... Grinning За първи път имам толкова пъпки, пак не са много ама доста - по челото, по бузите....

# 518
Момичета как сте с ходенето по малка нужда Simple Smile През деня когато се движа сякаш не ходя толкова често , но прибера ли се и се почва едно ходене през 10 мин Simple Smile а вечер ставам поне 2-3 пъти .
не се тревожи това е нормално , след някоя друга седмица  като се вдигне маткат аи бебо ще настъпи подобрение в положението , но когато дойде 7 месец ... аз в момента ставам на 2 часа през ноща  ooooh!

# 519
Мили мами, пъпчасвахте ли в началото на бременността, аз съм по-пъпчива и от пубертетче... Grinning За първи път имам толкова пъпки, пак не са много ама доста - по челото, по бузите....

За сега нито пъпки , нито петна да чукам на дърво Simple Smile  даже май при мен ефекта е точно обратния Simple Smile

# 520
Но по принцип си е нещо обичайно това, което се случва на мен нали?

# 521
Да, от хормоните е. На различните жени им се отразяват по различен начин.

# 522
Много ви благодаря за отговорите! :* :*

# 523
Privet na vsi4ki Grinning.Az imam vapros za hraneneto.Kakvo da qdem i kakvo ne kogato sme bremenni?

-------------
Моля, пишете на кирилица.

Последна редакция: ср, 06 юли 2011, 02:51 от Boten Mary

# 524
  • София
dor4ok, вижте тези теми Здравословно хранене по време на бременност и Забранените храни

Пишете на кирилица и използвайте търсачката.

Спокойна нощ.

Общи условия

Активация на акаунт