Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 14

• 30 921
  • 743
  •   1
Отговори
# 525
И моята болка в гърдите поизчезна.Вече не ме болят като преди,но мисля че при всеки е различно мисля да не ти тичам до лекарския кабинет заради това.Вие какво ще ме посъветвате?

# 526
Оставете ги тия болки в гърдите. Мен не са ме боляли изобщо. При всяка жена е различно, не слушайте бабини деветини, а се радвайте, ако нямате неразположения.

# 527
Не тичай, разбира се. Това не е симптом за нищо. Много жени изобщо нямат болки, при други изчезват с двете чертички.

# 528
Мили мами, пъпчасвахте ли в началото на бременността, аз съм по-пъпчива и от пубертетче... Grinning За първи път имам толкова пъпки, пак не са много ама доста - по челото, по бузите....
И аз и аз. Челото ми беше пъпка до пъпка. Е не с бял връх, но релефът беше явен. А толкова не съм пъпчасвала като пубертет. Когато ми идваше имах по 1-2 големи, но това в началото беше кошмар. Сега съм 5 г.с. и се поизчистиха значително. Има тук там още, но не е толкова зле. Дано се пооправят при теб

# 529
Мили мами, пъпчасвахте ли в началото на бременността, аз съм по-пъпчива и от пубертетче... Grinning За първи път имам толкова пъпки, пак не са много ама доста - по челото, по бузите....

С първата бременност нямах нито пъпка, нито паднал косъм. С втората имах страхотна коса и горе-долу хубаво лице само ми излязоха петна от слънцето или бременността не знам ,но след раждането изчезнаха. Сега обаче с третата бременност всичко ми се стовари - пъпки и то много в началото , имах и един период в който косата ми капеше като за световно ,но всичко отмина  и нищо тревожно.

# 530
sorry za latinitsata no az nqmam kirilitsa,taka4e 6te se primirite Simple Smile

# 531
sorry za latinitsata no az nqmam kirilitsa,taka4e 6te se primirite Simple Smile
Не става въпрос за примиряване,а за правила.Не мисля,че някой е длъжен да се примирява с погазването им.Разбираемо е,ако е изключение(примерно не си на твоя комп),но май случая не е такъв.А и на теб ще ти е много по-лесно да си сложиш кирилица,отколкото на всички нас да четем латиницата.
 Можете да ме поправите ако съм в грешка...

# 532
# 533

Миличка да не ти изпращам снимки,че ще ви уплаша  Laughing   Появявяат се, изчезват, после пак и пак. Доки каза, че е нормално при някои жени си се е случвало и, че като родя ще спрат. Силно се надявам  Grinning

# 534
  • Бургас
И аз в отбора на пъпчасалите.И с първата бременност бях така, явно и с тази ще си откарам с пъпки.
А за ставането и посред нощ по малка нужда, а и през деня, при мен е много често и през деня, и през нощта - 4 пъти или 5 са ми в кърпа вързани.Нямам сън от това ставане, а и ми тежи като взема да се обръщам наляво или дясно, а съм още в третия месец, ама аз и първия път бях така.Като гледам, отново се очертава да имам голям корем.
Някои казвате да не се ядат тестени неща, е явно не ви се е гадило от всичко останало..Simple Smile)), аз пък ако стана сутрин и изям плод, така и ще си го повърна.Само принцески си правя сутринта, от друго не се облекчава 24-часовото ми гадене.Ако някоя мама е намерила друг лек, нека го сподели.Simple Smile)

# 535
Някои казвате да не се ядат тестени неща, е явно не ви се е гадило от всичко останало..Simple Smile))

Общо взето, в първия триместър ядеш каквото можеш.  Mr. Green

# 536
  Аз през цялата ми бременост бях по- зле от пубертета, но след раждането всичко се оправи. Так, че не се отчайвайте Simple Smile

# 537
Някъде бях прочела, че при ЖК по здравна каса никъде нищо не се заплаща, дори и такса. Така ли е? Питам конкретно за лабораториите, където ни вземат кръв за изследване? С направление от АГ за изследвания, които с епоемат от ЗК.

# 538
Бременните не дължат потребителска такса при посещения. В лабораторията обаче се плаща 2 лв (толкова беше) за материал, но то не е потребителска такса. Относно изследвания и посещения, някои са поети от касата, някои плащаш ти. Последните,  рабира се, може да откажеш.

# 539
Аз плащам по 2 лв. всеки път.

Общи условия

Активация на акаунт