Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 14

• 30 840
  • 743
  •   1
Отговори
# 105
Да ви попитам какво правите за афти в устата, че на мен вече нищо не ми действа и полудявам от болки Sad

Клеева тинктура от аптеката, използвам клечка за уши за мазане няколко пъти на ден. Щипе много, но с редовно прилагане минава. Естествен антибиотик е, напълно безвреден.
Другият вариант е да се вземе твърд пчелен клей и да се смуче, но трябва по-дълго време да се прави.

# 106
Да ви попитам какво правите за афти в устата, че на мен вече нищо не ми действа и полудявам от болки Sad
Пробвахте ли с Дактарин, ако няма резултат, най-добре при личния Peace
Има едно шишенце - Ваготил.
С клечка за уши - топваш във ваготила и натъркваш афтата. Боли, но изгаря и след това не боли.
Внимавай да не докоснеш с памучето околно място - ще изгори.

Клеева тинктура от аптеката, използвам клечка за уши за мазане няколко пъти на ден. Щипе много, но с редовно прилагане минава. Естествен антибиотик е, напълно безвреден.
Другият вариант е да се вземе твърд пчелен клей и да се смуче, но трябва по-дълго време да се прави.
Уа! Клеева тинктура звучи по-естествено от ваготила. Мерси!  Hug

Последна редакция: сб, 11 юни 2011, 19:20 от AnMary

# 107
Аз така си ги лекувам... А клеят наистина е невероятен естествен антибиотик.

За Ваготил-а прочетох, че по принцип се прилага във влагалището, сигурна ли си, че може да се слага в устата?  Laughing

# 108
Flower и на мен ми казаха в същите седмици,че вероятно бебо няма да се обърне,понеже съм слаба и със стегнати коремни мускули,коремът ми не е от учудващо големите и т.н. и т.н.Дадоха срок на бебо до края на 37ма седмица и ако не се беше обърнал щяхме да насрочваме дата....е въпреки ниските шансове детенцето ми си зае правилната поза точно на време.Правих упражнения за обръщане,така наречените,не знам дали са помогнали де,въобще не съм усетила кога се е обърнал.При моя приятелка бебето се обърна пък в 38 така че... пиша ти защото аз така докато се натсройвах близо 8 месеца за нормално раждане изведнъж с тва секцио всичко се обърна и се оказа,че бързо пък се настроих,че бебо ще излезе по-рано,че ще има операция и т.н....сега пак си чакам за нормално,обаче вече нервите ми се опънаха и чакането ме побърква..по старите планове сега трябваше да е роден.Ако успееш настрой се и за двете  Mr. Green

Какви са упражненията за обръщане? Може ли линк?
Аз съм чела, че ако се спи налява бебето само се обръща - гравитацията го тегли.

Аз така си ги лекувам... А клеят наистина е невероятен естествен антибиотик.

За Ваготил-а прочетох, че по принцип се прилага във влагалището, сигурна ли си, че може да се слага в устата?  Laughing

ами моя е Ваготил за афти.
Оф ужас - как във влагалището ще слагате такова нещо? Трябва страшна инфикция да има че да се гори с такова силно нещо.

Може би зависи дали въпросното пипане е неприятно на бременната?

И аз така си мисля.
Също ми е много неприятно, когато някой реши, че може просто ей-така да ми пипне корема.

Ау! Аз направо ще ги бутам такива ръце! ама непознати хора ли?

По кое време на бременността вече не е добре да се лежи по гръб?
И как се справяте - аз съм свикнала да заспивам винаги по гръб.

Последна редакция: сб, 11 юни 2011, 19:22 от AnMary

# 109
Какви са упражненията за обръщане? Може ли линк?

Айде пак аз.  Mr. Green Ето този сайт е много полезен: www.spinningbabies.com

Оф ужас - как във влагалището ще слагате такова нещо? Трябва страшна инфикция да има че да се гори с такова силно нещо.

Така пише в листовката, освен да има някаква друга разновидност лекарството.

# 110
prometeq, аз спях само наляво, защото по принцип така си спя, ама гравитацията нещо не подейства на моето момиче - не се обърна до последно.  Laughing

# 111
Може и от промяна на кръвното да е.
Посъветвайте се с УНГ специалист.
Може и от хормони да е.
Избегнете УНГ специалиста, че кой знае каква химия ще ви предпише.

ani4ka87, как е настроението при теб. Видях че ти остават 6 дни до термин.
Аз вече изперквам. Непрекъснато се чудя кога и как ще започне раждането. Всеки ден се услушвам за някой симптом, който да ми подскаже, но за сега все фалшиви тревоги.
Зачестиха ми доста подготвителните контракции, но след няколко дни утихнаха и нищо... После започнаха постоянни тъпи болки в кръста, пак няколко дни и нищо.
Вече се чудя дали изобщо нещо ще ми подскаже кога момента наближава или просто докато се усетя ще съм в болницата?!
Спокойно, да не се стресираш докато бързаш за болницата! То като започне - е достатъчно рано че да пътуваш и 2-3 часа. Пък и процеса си напредва дори и да пътуваш - най-важното е да стоиш спокойна, а не да се шашкаш че не си стигнала до болницата.
Пък и да родиш извън болницата - най-добре - спестяваш си дрогиране и унижения.

prometeq, аз спях само наляво, защото по принцип така си спя, ама гравитацията нещо не подейства на моето момиче - не се обърна до последно.  Laughing
тц, тц, тц!
дано не си раждала със секцио, а ако си- да си се възстановила добре!

да попитам нещо важно - някоя осмелявала ли се е да ражда вагинално ако бебето не е обърнато надолу с главата?
и ако е била в болница - докторите протестирали ли са?

Последна редакция: сб, 11 юни 2011, 19:23 от AnMary

# 112
  • Варна
Sisi и към другите майчета разбира се, но видях, че тя я задала същия въпрос в предната тема, но не намерих повече информация Rolling Eyes
Та аз имам прекаран генитален херпес, какво изследване трябва да си пусна и секцио ли трябва да раждам задължително?

Аз нямам генитален херпес, но моя приятелка имала безсимптомен и не са знаели, детето се увредило при нормално раждане  Sad Сестра ми има, тя не е бременна все още, но ще ражда секцио някой ден. Според мен е задължително секциото, дори и за в момента да ти е отрицателен резултата от изследването. Не трябва да се рискува. Изследването е за генитален херпес, с вземане на кръв ИгГ и ИгМ.  Има много инфо за генитален херпес пусни с търсачката. Приятелката ми е Siqna.muk, виж публикациите и. Тя е много в час  Peace Успех ти желая!

# 113
  • София
да попитам нещо важно - някоя осмелявала ли се е да ражда вагинално ако бебето не е обърнато надолу с главата?
и ако е била в болница - докторите протестирали ли са?

аз не бих, но, е възможно, зависи как точно е бебето т.е. на къде е обърнато(естествено не трябва и да е успоредно, защото там просто няма как), но до колкото знам зависи на къде му е и лицето, как точно е разположено, дали е слязло достатъчно,  колко е едро и т.н. за да се реши може ли да се опита вагинално, освен това ако не е първо раждане имаш по-голям шанс да се навият.

# 114
prometeq, аз спях само наляво, защото по принцип така си спя, ама гравитацията нещо не подейства на моето момиче - не се обърна до последно.  Laughing
тц, тц, тц!
дано не си раждала със секцио, а ако си- да си се възстановила добре!

Със секцио раждах, възстанових се за отрицателно време.  Wink

# 115
Пробвахте ли с Дактарин, ако няма резултат, най-добре при личния Peace
Има едно шишенце - Ваготил.
С клечка за уши - топваш във ваготила и натъркваш афтата. Боли, но изгаря и след това не боли.
Внимавай да не докоснеш с памучето околно място - ще изгори.

Благодаря ви! Но вече нищо не върши работа. Ползвах калеева тинктура, всякакви за жабуркане, Ваготил, сода и какво ли още не и няма спасение. До момента Ваготила ме оправяше, не съм прекалявала с  него, но вече не действа Sad(

# 116
В болницата ще имам ли нужда от чорапи и топла дреха?  newsm78

# 117
kilimiotlista, aз бих си взела, казват, че непосредствено след раждането може да ти стане много, много студено.

# 118
А и ако продължи да е такова студено...   Tired Вземи си, да си имаш.

# 119
Да, прави сте. Ще си взема.

Общи условия

Активация на акаунт