Испански филми

• 174 519
  • 733
  •   1
Отговори
# 135
Няма го с БГ субтитри никъде.

# 136
Ех, сериозно ли го спират?...Много тъпо така аз толкова го чаках пък те само два сезона пускат.

# 137
  • Пловдив
  bouquet За всички фенове на "Los Protegidos" - "Защитените", новият сезон стартира на 11 септември по телевизия Антена от 22 часа (тяхно време). В новия сезон ще има няколко нови персноажи:
Марта Торне в ролята на Хулия - новата директорка на училището, която крие нещо - дали ще помогне на нашите герои или не това, предстои да разберем тепърва; Мартин, който ще отвори кафене, което бързо ще стане място за срещи за нашите герои, а самият Мартин ще се сближи с Марио, но всъщност Мартин е човек който успява да постигне всички, може би донякъде и манипулативен.Наталия Родригез е Мишел - сестрата на Мартин, една забавна, умна, привлекателна жена, която успява да постигне всичко което желае, може би не винаги по правилния начин. Нейната поява кара Сандра да се замисли и да вземе пример от нея. Нов персонаж е и Дорита - жена, която е наясно с доста от тайните на мястото ще хвърли светлина върху причината за способностите на нашите герои.
Като цяло заглавието на новия сезон е нещо от сорта на "Защитени - произход", което означава че може би ще хвърлят светлина върху причината за появата на способностите на нашите герои. Има и още информация, която няма умишлено да напиша, защото не всички са гледали 2-ри сезон, а има доста неща които се случват в него и естествено са свързани с трети сезон. Мога само да загатна, че на Химена й предстои тежък избор, че Змията ще преживее трудни мигове.Във фейсбуук страницата на сериала пускат мини-видеа с реклама на новия сезон, който е любопитен може да им хвърли един поглед, има ги и в youtube.   bouquet  bouquet

# 138
Ох, сега прочетох, че Анна Фернандес (Сандра) и Луиз (Змията), които бяха заедно и в живота, са се разделили.
http://www.youtube.com/watch?v=oQkmbXqWlj4&feature=related

Снимали са Луиз с Амая Саламанка и вече ги спрягат като двойка.

Дано да е поредната клюка? newsm78

# 139
Ох, сега прочетох, че Анна Фернандез (Сандра) и Луиз (Змията), които бяха заедно и в живота, са се разделили.

Shocked Shocked Shocked
Според мен това са пълни глупости. Лично аз бих избрал Ана пред Амая Саламанка,  нооо  Tired.... Какво става всъщност не е наша работа и ако те искат да го оповестят, ще го направят. Simple Smile

Последна редакция: нд, 28 авг 2011, 01:18 от TheVankata

# 140
Ох, сега прочетох, че Анна Фернандез (Сандра) и Луиз (Змията), които бяха заедно и в живота, са се разделили.

Shocked Shocked Shocked
Според мен това са пълни глупости. Лично аз бих избрал Ана пред Амая Саламанка,  нооо  Tired.... Какво става всъщност не е наша работа и ако те искат да го оповестят, ще го направят. Simple Smile

Оказа  се , че сгреших.  Sad Ана и Луиз официално са скъсали.  Cry  Cry Cry Ана го потвърждава  в сайта на Антена 3: http://www.antena3.com/celebrities/famosos-espanoles/ana-fernand … 011082900096.html

Shocked Shocked Shocked

Много съжалявам за тях и дано всичко да си дойде на мястото един ден. Simple Smile

# 141
  • тъгата в мен
Изключително ме зарадва тази тема.Благодаря на авторката и на всички включили се момичета.Съжалявам,че късно я открих.Вече си изтеглих 3 филма и тази вечер ги отпочвам.
Не съм любителка на сериалите(по принцип) ,но самата иснита е ,че ми беше забавен-"Моите щури съседи".
Имам доста филми на Алмодовар,ако някой иска- да  Whistling

# 142
Те си решават ,с кой да вървят аз харесвам и Амая и Ана ,но може би на Луиз повече му върви Ана.Не знам дали не я избирам ,защото съм свикнала да го гледам с нея ,но това е моето мнение.То се очакваше връзката им да не потръгне обикновено такива неща не издържат дълго.С тяхната професия постоянно запознават с нови хора

# 143
TheVankata, радвам се да те “видя“ при нас. Grinning
Явно края на лятото е период, опасен за известните двойки.   Confused
Макар, че според Ана Фернандес са запазили края на отношенията си няколко месеца и едва сега го обявяват публично.
Не само Ана и Луиз са се разделили.  Confused
А бяха наистина страхотна двойка, а и каква мистика с тези еднакви фамилии  Grinning,
а и любовните трепети в “Защитените“.
Официално за разделени се смятат и Бланка Суарес и Мигел Силвестре, след 5 месеца романтична връзка.  
http://www.antena3.com/celebrities/famosos-espanoles/blanca-suar … 011082900046.html
Няма да крия, любимка ми е Бланка и се интересувам от живота й.
 Hug Hug Hug

# 144
Преди няколко дни разбрах ,че по Антена 3 тръгва нов сериал с Йон Гонзалез и Амая Саламанка "Gran hotel"  някой да знае нещо по-интересно.

# 145
  • Пловдив
Разрових се за тази нова продукция, за която Illzy е споменала - Gran Hotel. Намерих фен страницата във фейсбук и информацията в сайта на телевизия Антена:
http://www.facebook.com/granhoteloficial?ref=ts&sk=wall
http://www.antena3.com/series/gran-hotel/sobre-serie/gran-hotel_ … 011081900045.html
С няколко думи за какво става дума в сериала: Историята на новия испански сериал "Гран хотел" съчетава мистерия и любов, действието  се развива в Испания през 1905 година и ще предложи уникална визия на тогавашната епоха. Младият Хулио (Йон Гонсалез) пристига в Гранд Хотел - едно място, което изглежда идилично, за да търси своята изчезнала сестра. Той се представя за прислужник (най-вероятно камериер - ако се отнася за 1905 година). По време на разследването младият Хулио се среща/сблъсква с Алсия, член на семейството, което притежава Гран Хотел. Тя ще бъде единственият човек, който ще успее да помогне на Хулио да открие истината за сестра си. Между двамата младежи започва една невероятна, но в същото време невъзможна любовна история. Пречка между Хулио и Алисия е Диего - богат млад мъж, за който Алисия трябва да се омъжи. Диего е много амбициозен и е готов на всичко, за да стане новият управител/иконом (не знам дали за тази епоха това е най-подходящата дума, но все пак) на Гран Хотел. Разликата в класите на двамата герои е отправна точка за конфликта между тях, който ще се развива по време на сериала. Няма нищо друго, което да се харесва повече на зрителя от невъзможната любов, още повече развиваща се в тази епоха.
В сериала взема участие актрисата Concha Blanco, която играе ролята на Анджела - управителка/икономка на Гран Хотел, която е работила през целия си живот за собствениците му. Тя е една студена, резервирана и взискателна жена. "Лошата" в сериала е  Тереса - собственичката на хотела, изиграна от актрисата Адриана Озорес ("Хората на Пако"), която е безскрупулна жена, готова на всичко, за да постигне целите си. Вдивица е на Карлос Аларкон - собственикът на хотела. Алисия има сестра на име София и брат - Хавиер. София е по-голямата сетсра и завижда изключително много на Алисия.  А Хавиер е много красив и обаятелен, но е замесен в незаконни дела.
Първият сезон на сериала ще се състои от 13 епизода. Много от снимките са на открито - екипът на сериала ще ни предложи красиви гледки. Не се знае какъв успех ще има сериалът, но със сигурност телевизия Антена 3 и продуцентите ще направят всичко възможно сериалът да има успех.
  bouquet Не съм превеждала дума по дума, а общият смисъл. Моля разбиращите испански да ме извинят ако има неточности - с моите скромни възможности толкова.   bouquet  bouquet  bouquet 

# 146
  • Пловдив

Ето и клипчетата за сериала - едното е съвсем кратко, а другото дава същата информация като в сайта на Антена 3.

# 147
Много ти благодаря ,а за превода със сигурност знаеш повече от мен.Колкото до сериала изглежда ми интересен и се надявам да мога да го гледам някога...Още един път ти благодаря за отделеното време.

# 148
Някой има ли представа дали мога да намеря сериала Ángel o demonio с английски или български субтитри. Гледа ми се нещо ново, испанско и мистериозно/фантастично. Интернатът и Корабът ги изгледах.

# 149
Благодаря ти, alice_ in_ wonderland1   bouquet
Ха, тук играе и актьорът, който изигра Саул в “Интернатът“.  Party
Ох, милият Йон, ама много му рошава прическата  Mr. Green
Заради тази си роля ли се беше появил на един концерт рошав и дългокос като варварин  Mr. Green
Дам...

Общи условия

Активация на акаунт