Испански филми

• 176 421
  • 733
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте! Радвам се, че има поне една тема и за любимите ми испански филми. Да се запиша и аз в тази темичка, защото напоследък съм на тази вълна. Най-любимите ми испански филм са- "Alatriste", "3 Metros Sobre el Cielo" и "Biutiful"-прекрасна игра на Viggo Mortensen/който и през тази година ще играе на испански в аржент.филм "Todos tenemos un plan"/, Mario Casas и Javier Bardem.
Сега гледам серийките на "Еl barco"  и Червеният орел /"Águila Roja"/, от които също съм с много приятни впечатления. За след това, чудя се дали да загледам "Интерната". Ще поразгледам да избера нещо и от филмите, които вие сте препоръчали. bowuu

# 436
  • ВАРНА
От къде да изтегля субтитри за  Гран Хотел първи сезон?Не съм в България.

# 437
  • София
Рекламата за втория сезон на Gran Hotel:

http://www.antena3.com/series/gran-hotel/noticias/vuelve-gran-ho … 012090500155.html

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 438
Гледах преди малко Lo contrario al amor, много сладко филмче. Има го с английски субтитри.

# 439
Поздрави за хубавата тема Simple Smile

Много ви моля, помогнете ми, че от няколко дни се опитвам да се сетя от кой филм беше тая снимка на Клара Лаго и не мога да се сетя:

Много, много благодаря Simple Smile

# 440

Много ви моля, помогнете ми, че от няколко дни се опитвам да се сетя от кой филм беше тая снимка на Клара Лаго и не мога да се сетя:

El juego del ahorcado ?

# 441

El juego del ahorcado ?

ДА !

http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=217898&hit=1

# 442
  • София
Някой да има някаква информация кога евентуално ще пуснат втория сезон на Корабът?  Rolling Eyes

# 443
Преди малко изгледах  La cara oculta - преведен "Тъмната страна".  Останах с много добри отзиви. Мога да кажа, че е страхотен филм. Гледайте го..   Peace
        Наистина е много добър филм,препоръчвам го

И на мен много ми допадна  Simple Smile, страхотен психотрилър  Grinning Mientras Duermes (2011), мноУ болен филм  Mr. Green и той ми хареса  Wink Ще прегледам и другите предложения  Flutter Благодаря   bouquet

# 444
Някой да има някаква информация кога евентуално ще пуснат втория сезон на Корабът?  Rolling Eyes

Тази есен ще е вероятно. Поне по промотата които върти АХН- Припомнете си всичко досега или нещо от сорта, което ме навежда на мисълта , че ни казват " Очаквайте втори сезон!".

# 445
Не бях имала скоро време да гледам нищо и сега си наваксвам Simple Smile И този El juego del ahorcado ми стана любопитен и го изгледах преди малко, не е лош. Не е и кой знае какво, но беше ок.

Ако скоро почнат и новите сезони на El barco и Gran Hotel, ще бъде супер

Simple Smile

# 446
Гледах много забавна и щура комедийка Fuera.De.Carta.(2008) (участвал известен актьор от сериала 'Щурите съседи'  Wink, но аз не съм го гледала  Blush и не знам кой е  Thinking, ако е главния герой, наистина е мноУ готин шемет  Grinning, не че и останали не са колорити  Laughing).

# 447
Гледах филма с Клара Ларго.Не беше лош, но историята беше разказана малко хаотично.

# 448
Ето един испански филм, който изглежда интересен: http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=322707&hit=1

Не съм го гледала, но гледам, че е в топ 10 в замунда в момента.

# 449
Ще може ли да давате именце на филмите, които обявявате, че не винаги и не отвсякъде може да сме логнати в торент сайтовете  Peace (а и не навсякъде всеки има рег  Peace )

Общи условия

Активация на акаунт