90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №141

• 29 478
  • 739
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Иха, супер!  Hug

Момичета, колко време след ставане сутрин се яде плодчето? Аз не мога да хапвам веднага след ставане, поне 1 час мин. трябва да е минал. Ако трябва веднага да ям - ще си правя фрешове, но все пак, има ли някаква препоръка по въпроса?

# 31
Здравейте момичета, да се включа и аз в темата. Само да ви кажа, че преди 2 месеца сестра ми я започна тази диета и към момента е свалила 10 кг, а като я гледам как се тъпче с пица и с торти, благородно и завиждам. Сега съм бременна, но след като родя смятам и аз да смъкна излишните килца с тази диета! Поздрави на всички и успех в борбата с килограмите!:)

# 32
Да се запиша и аз в новата тема.

До сега за 8 дни или задържах,или свалях по малко,но вчерашният въглехидратен очаквано ме "награди" с + 300гр. Малкото парче торта вечерта ще да е виновно Close.
Вчера:
З.  кафе
О. 2 земелки с шарена сол и свежа салата
СЗ.шепа черешки
В.  паста с гъби,маслини и дом.сос + тънко парче торта Tired

Днес с плодовия се надявам да компенсирам Rolling Eyes.Само дано не ми се замайва пак главата като миналия път.

Вивиан,добре дошла вече на старта,очаквах те! Hug

Аз плодовете сутрин понякога ги пропускам,но ако ще ям-не по-рано от 10 ч.,защото ми отключват глада и трудно ще дочакам обяда,който ми е в 12ч. Peace
Минусов на всички пожелавам!

# 33
Здравейте момичета, днес -1кг, дано този път го задържа! Днес плодов, мисля да го изкарам на черешки и малко сурови ядки! Кога ли ще видя 7-цата на кантара, нямам търпение newsm78! На 13 правя един месец от режима и ще дам отчет!
Хубав и отслабващ ден на всички!

# 34
здравейте днес бобови ...тази сутрин съм +200  Crossing Arms пуффф... че сам  зациклила нагоре може пък на долy не  Mr. Green

З - ябълка
О - салата от домат, краставица, и царевица
В - същото

# 35
  • София
Здравейте,

Да ви се оплача - от 3 дена не съм посещавала WC-то, пия вода,чай-без захар, но уви  Sad.  Вчера ми беше плодов - ядох насила оргомно количество марули, после обилно череши, но днес резултата беше минимален, да не кажа никакъв.

И естествено кантара от 68.9, днес е на 69.5 Sad.

Дайте съвети - моля  Praynig

# 36
  • Бургас
Здравейте,

Да ви се оплача - от 3 дена не съм посещавала WC-то, пия вода,чай-без захар, но уви  Sad.  Вчера ми беше плодов - ядох насила оргомно количество марули, после обилно череши, но днес резултата беше минимален, да не кажа никакъв.

И естествено кантара от 68.9, днес е на 69.5 Sad.

Дайте съвети - моля  Praynig

Кантарът не го мисли - не си качила килограми, а плюса е заради това, че не си ходила до тоалетна дълго време.
Мога да те посъветвам да се храниш с продукти, които ти действат разхлабващо /за всеки е различно/. На мен ми действат много черешите - пробвай да хапваш повече от тях. Кафето с мляко също ми действа - може да пиеш мляко обаче в белтъчен ден /макар че ако при теб би имало ефект го пий и да не ти е режимно . Все пак интоксикацията на организма от дългото неходене до тоалетна е по-страшно от нарушаване на диетата/. И на последно място - ако нищо не ти помага отивай до аптеката и си вземи дуфалак или свещичка Бизакодил.
Но вземи мерки да не си натровиш организма. Успех  Simple Smile

# 37
Добро утро дами,аз съм на диетата от 02.06 и нямам никакъв минус,стриктна съм,не съм прегрешавала,това нормално ли е,защото е доста демотивиращо и като ви чета коя колко е свалила,чак не е за вярване?

# 38
  • София-Младост
Добро утро дами,аз съм на диетата от 02.06 и нямам никакъв минус,стриктна съм,не съм прегрешавала,това нормално ли е,защото е доста демотивиращо и като ви чета коя колко е свалила,чак не е за вярване?
Давай тогава да видим какво и по колко хапваш и каква ти е целта?

# 39
  • Бургас

Дай си малко време - ти си започнала преди 4-5 дена. Дори и да си супер стриктна трябва да мине малко време, за да има някакъв резултат. Не бъди нетърпелива. А и зависи какви килограми имаш за сваляне - според мен излишните килограми се свалят по-лесно, отколкото ако имаш за сваляне до 5 кг. Малкото килограми са най-упорити.

# 40
Аз бян на дюкан около 2г,свалих 10кг и сл това постепенно макар и внимавайки винаги какво ям върнах половината и сега искам да сваля около 5-6кг,но дали организма ми не е вече резистентен към диети;
Вчера ми беше плодов ден-З-1 банан,О-череши,В-пъпеш и много вода
Днес белтъчен
З-1 банан
О-кюфтета и зелена салата
В-сигурно същото като обяда

# 41
Здравейте и от мен. Започнах диета на 1 юни. Понеже нямам кантар се мерих на 4 юни през деня в една приятелка и кантара показа 65 кг при ръст 161см. Приемам това като начални мерки. Идеалната цел е -10 кг, но и на -5 ще съм доволна. Това ми е втори път на режима. Първият беше преди три години и тогава за 2 месеца свалих 5 кг, но след това не го довърших. До сега менюто ми е било следното:
1.Белт. - бъркани яйца със сирене и салата
2.Бобов - гъби с ориз
3.Въглех. - обяд - макарони с доматен сос
               вечеря - пърленка
4.Плодов - череши и 2 банана
5.Белт. - пилешки крилца и салата
6. Бобов - обяд гъби с ориз, а за вечеря ще е картофи.
През всичките дни закуската е била кафе + череши.
Поздрави на всички и успех.

# 42

Поради тази причина не се качвам на кантара изобщо, само в началото! Но пък за сметка на това се меря със сантиметъра и резултатите ме удовлетворяват. Започнах на 31.05. и се надявам да достигна до заветните 57 кг, сега съм 72-73.
Успешен минусов ден на всички!  Simple Smile

# 43
Привет и от мен.След стриктен ден на варива съм - 600гр. Черпя за което и за днешния ми рожден ден:

Как само ми се падна да хапна днес тортаааа!!! Mr. Green

# 44
ДХ3  newsm59
  Аз след вчерашния белтъчен съм +200гр., но го отдавам, че малко закъснях с вечерята.
  Днес варива:
 з- 2 банана
 о и в- ще са бобец и краставичка.
 Много минуси на всички Hug

Общи условия

Активация на акаунт