90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №141

• 29 479
  • 739
  •   1
Отговори
# 45
ДХ3, честит рожден ден!!! Много щастие, любов и успехи  bouquet

Привет, мисля, че черешите ми докарват +. Вече след втори плодов, в който съм яла череши имам +. Направо не мога да повярвам  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Днес съм на белтъчини
З: 2 круши, кафе и зелен чай
О: млечни със салата
В: все още не знам, но ще има месце Simple Smile Обмислям да е китайско  Embarassed

Хубав и успешен ден  bouquet

ПС: за термично обработените плодове и зеленчуци, лично мое мнение е, че трябва да са сурови. Вземам предвид и други хранителни режими, а и според мен така се запазват витамините и полезните елементи, колкото и да са малко  Mr. Green
Нана, ти какво ще кажеш по въпроса?

# 46
ДХ3, Честит Рожден Ден! Много здраве, щастие, късмет, любов и успехи във всичко  bouquet

Аз след плодовия съм на същите кг. Cry Искрено се надявам да е заради ПМС и задържане на вода. Все пак за 12 дни съм - 3 кг., което ако се задържи с това темпо ще съм повече от доволна. Следващият плодов ще го карам само на зеленчуци за експеримент.

Днес белтъчен:
з: както обикновено кафе с мляко
о: кюфтенца със зелена салата
в: същото но 1/2 порция

# 47
Здравейте, момичета!
Много отдавна познавам този режим на харнене, но не го започвах, тъй като все не ми се вярваше, че всичко се хапва (но в определена последователност) и се сваля Simple Smile
На 2 юни започнах. Бях 66,4, днес след една четворка съм 64.1, минус 2,300. Целта ми е скромна...59-60. Била съм 56, но не съм в първа младост така че.... Колкото обаче са по-малко, толкова е по-трудно..факт. Но съм позитивно настроена, най-важното...приемам го като един страхотен режим на харанене, а не като диета.
Обичам плодове и зеленчуци, млечни..месото не...наблягам на риба и морски дарове...хапвам месо, но рядко, обикновено пилешко филе, телешко...Най-голямата ми страст е шоколада и искрено се надявам режимът да ми помогне за в бъдеще, като видя шоколад да не му се нахвърлям (срам ме е, но съм хапвала по 2 без да ми става лошо  Embarassed)
Днес втори белтъчен ден.
З. една круша и кафе(никога не съм го пила със захар или мляко)
О. зелена салата с риба тон с малко лимон- 300г
В. телешки език сварен и полят с доматен сос(овкусен с една скилидка чесън и магданоз)-ок. 200г

Честит рожден ден, ДХЗ! Желая ти от сърце много здраве, щастие и късмет....и много минуси с режима!   bouquet
Прекрасен ден на всички и успех в борбата с килограмите! Когато сме заедно, сме успешни!

# 48
  • София

ПС: за термично обработените плодове и зеленчуци, лично мое мнение е, че трябва да са сурови. Вземам предвид и други хранителни режими, а и според мен така се запазват витамините и полезните елементи, колкото и да са малко  Mr. Green
Нана, ти какво ще кажеш по въпроса?

Сурови и то с приоритет на плодовете.

Термичната обработка може да се допусне в случаи, когато примерно сте на ресторант и има зеленчуци на сач или ако имате гастрит. Но диагностициран от лекар, не да си мислите, че имате.  Mr. Green

# 49
Здравейте, момичета! Почти достигнах желаното тегло- всъщност исках да сваля най- много 5-6 кг.- но повече ме вълнуват обиколките, които също понамаляха. Водни дни няма да правя- ще ги префасонирам в плодови. Режимът ми допада, но ако отслабна повече ще видим...порциите и сега са ми големки, едва ли ще мога още да ги увелича.
Вчера варива: з- 2 ябълки, о- ориз със зеленчуци, зелева салата с моркови и царевица в- като обяда
Днес въглехидрати(не го обичам този ден): з- 2 ябълки, о- пърленки с лютеница, салата, сл- сладолед, в- като обяда, може и още малко сладолед

Лек и ползотворен ден!

# 50
След почти едномесечни опити с Дюкан за втори път реших да мина на 90-дневната и аз, защото явно втория път с Дюкан ще ми е трудничко, да не говорим, че по време на бремеността карах някаква форма на трета фаза и явно организмът ми вече се е уморил от тези ударни дози белтъчини и иска малко по- различен режим Simple Smile и така днес стартирам с тегло 75 кг., целта ми е 60, но колкото, толкова, дано с режимност да успея. Първият път на Дюкан осъзнах, че само с изключителна стриктност всеки режим води до добри резултати (тогава свалих 42 килограма за 8 месеца) Simple Smile
Ще имам въпроси, знам, и някой от тях сигурно ще са малко глуповати, за което се извинявам предварително Simple Smile Първият ми такъв е: подходящо ли е за белтъчен следното меню:
З- една ябълка
О- салата домати, краставици, яйце и сирене
В- същото, но наполовина като количество

Ще се постарая да изчистя междинните хранения Simple Smile

# 51
Благодаря,момичета.  bouquet
Добре дошли на новите режимни дами и успех. Hug

# 52
  • Русе

Ще имам въпроси, знам, и някой от тях сигурно ще са малко глуповати, за което се извинявам предварително Simple Smile Първият ми такъв е: подходящо ли е за белтъчен следното меню:
З- една ябълка
О- салата домати, краставици, яйце и сирене
В- същото, но наполовина като количество

Ще се постарая да изчистя междинните хранения Simple Smile

На първа страница пише, че не е желателно да се смесват различни видове белтъчини. Яж или яйца със салата или салата със сирене, ако искаш да бъдеш стриктна. Naughty

# 53
Здравейте Фиданки
Честита нова темичка    bouquet

От днес съм и аз с вас  Wink
Първи ден от сутрината съм тръгнала с водата  Crazy че закуската с тея ябълки трудно се изкарва до обяда  Mr. Green
За обяд съм си приготвила салата зеле с две сварени яйца ,вечерята ще е същата но с едно яйце и повече салата ,че иначе ще сънувам храна  Laughing
Водата ще гледам да е 2.5л. за деня

Успех на всички ,приятен ден   Wink

ПП : Дано няма проблем че пиша в този цвят ама така съм си навсякъде в форума ако има само кажете  Peace

# 54
Привет!Добре дошли на новичките,много успехи им желая  bouquet
Аз отново нямам с какво да се похваля,дори след плодовия ден кантара пак си закова на ..,500кг.Не съм мръднала нито грам след водния ден,който беше на 1.06.Но не се отчайвам,в никакъв случай! Една пола,която мин.лято пръсках по шевовете и беше абсурд да я нося ,сега ми стои перфектно LaughingУсещането,че дрехите ми стават все по-широки е прекрасно.
Днес белтъчен:
з-ябълка
о-тиквички с млечен сос+салата
в-шопска салата с повечко сирене

# 55
Благодаря, Петя Simple Smile

# 56
Здравейте, момичета!
Много отдавна познавам този режим на харнене, но не го започвах, тъй като все не ми се вярваше, че всичко се хапва (но в определена последователност) и се сваля Simple Smile
На 2 юни започнах. Бях 66,4, днес след една четворка съм 64.1, минус 2,300. Целта ми е скромна...59-60. Била съм 56, но не съм в първа младост така че.... Колкото обаче са по-малко, толкова е по-трудно..факт. Но съм позитивно настроена, най-важното...приемам го като един страхотен режим на харанене, а не като диета.
Обичам плодове и зеленчуци, млечни..месото не...наблягам на риба и морски дарове...хапвам месо, но рядко, обикновено пилешко филе, телешко...Най-голямата ми страст е шоколада и искрено се надявам режимът да ми помогне за в бъдеще, като видя шоколад да не му се нахвърлям (срам ме е, но съм хапвала по 2 без да ми става лошо  Embarassed)
Днес втори белтъчен ден.
З. една круша и кафе(никога не съм го пила със захар или мляко)
О. зелена салата с риба тон с малко лимон- 300г
В. телешки език сварен и полят с доматен сос(овкусен с една скилидка чесън и магданоз)-ок. 200г

Честит рожден ден, ДХЗ! Желая ти от сърце много здраве, щастие и късмет....и много минуси с режима!   bouquet
Прекрасен ден на всички и успех в борбата с килограмите! Когато сме заедно, сме успешни!

С теб сме започнали на един и същи ден,твоят резултат е чудесен,аз нямам и грам мърдане newsm78

# 57
  • София
Включвам се да се оплача и да потърся подкрепа. Днес ми е първи воден ден и до сега удържам фронта. Усещам обаче, че всичко ме дразни и постоянно се карам. Като бонуси към водния имам: една моя сенна хрема, която държи носа ми запушен, а очите - червени, още - една Варицела на голямата дъщеря, поради което сме и двете карантина вкъщи, т.е. не мога да изляза и да се поразсея. Знам, че това не са оправдания и смятам да не се предавам, но ще се почувсвам по-добре с малко подкрепа от ваша страна ( особено вечерта). Благодаря ви, с вас знам, че не съм сама!

# 58
  • София-Младост
Yana_a_n имаш пълната ми подкрепа!  Hug Имам същият сенно хремав проблем Sad
Според мен можеш да излезеш за малко с каката, но просто не ходете там където има деца. Поне за теб не мисля, че режимът ти е строго домашен. Далеч съм от воден, мен преди плодовият ме плашеше, така че ако трябва пиши тук, но не се отказвай Simple Smile

# 59
Станахме доста, които започваме от днес  Grinning

Днес първи белтъчен ден.

З: Кафе с мляко - поне днес мога да си го позволя и купичка череши.
О и В: Еднакви ще са, но тъкмо съм се запътила към топлата точка на Кенар в близкия Кауфланд. Запланувала съм пилешко филе на скара със салатка зеле и моркови или зелена салата - ще разбера като отида до там.

ДХЗ, честит рожден ден! Успехи във всяко начинание и поздравления за тортата - наистина добре ти се е получило, че се падаш във въглехидратен... Я си признай - не си ли смятала предварително? Laughing

Общи условия

Активация на акаунт