90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №141

• 29 499
  • 739
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Yana_a_n,

Напълно те разбирам. Аз като съм на диета ставам непоносима на моменти. Всичко ме дразни и всеки ми е крив за нещо. Дори на малката викам за глупости  Embarassed Embarassed Embarassed

Не се предавай! Стискай зъби, само 1 ден е водата, утре пак ще хапнеш. Не е толкова страшно! Веднъж да го напрвиш, това с водата, после е по-лесно.  Hug Hug Hug   bouquet  bouquet  bouquet

# 61
Имам едно въпросче, какво ви е мнението за разтворимите сокове без съдържанието на захар /не визирам степчетата, а от тези течните/. Дали са проблем за диетата? Сладички са и ще ми е лесно да приемам количеството вода на ден по-леко, а и ще притъпя желанието за шоколадови изделия. Rolling Eyes

# 62
Сега започвам 90 дневната диета, дано да има ефект. Преди това 2 седмици спазвах диета Сонома, но нямаше резултат. А вече е лято трябва да си влезна в банските.  Желая успех на всички Simple Smile

# 63
Здравейте,

Да ви се оплача - от 3 дена не съм посещавала WC-то, пия вода,чай-без захар, но уви  Sad.  Вчера ми беше плодов - ядох насила оргомно количество марули, после обилно череши, но днес резултата беше минимален, да не кажа никакъв.

И естествено кантара от 68.9, днес е на 69.5 Sad.

Дайте съвети - моля  Praynig

чаша топла вода на гладно и за закуска киви.
при мен действа безотказно!
 Hug

Днес въглехидрати.
З- кафе и ягоди
О - салата + 2 филийки хляб бонус
В - купих си сладолед, децата и те ще намажат покрай мен.

След вчерашните варива имам - 300 грама.
Явно оризът ми действа добре, след картофи е просто ад.

# 64
  • София
Благодря, момичета. Като съм с вас не е толкова трудно.

# 65
  • София
LamaRina

Относно тези сокове не мога да кажа нищо. Не съм им фен. В една от предишните теми бях писала за чая от стевия.
"В На кафе при Гала, Вергиния Георгиева - занимава се с градолечение, каза, че чаят от стевия е много полезен при борбата с килограмите. В литър вода  се слагат 4-5 листенца от билката и се вари около 10 минути. Може да сложите и повече листа, но става адски сладко, а и има вкус на тамян     Sick Sick Sick . Хубавото е, че е хем сладко, хем без калории. Може да се пие през 2 часа, за да заситите нуждата от сладко, а и засища глада."  Peace

Може да пробваш с него!

Успех

# 66
Петяя, Благодаря! Ще опитам да си го намеря тук за да го пробвам. Simple Smile

# 67
Здравейте момичета!Доскоро бях на диетата на Дюкан,настина има резултат,но резултата се отрази и на сем ни бюджет.Беше ми препоръчана от приятелка,но просто не е за мен.Днес се порових из форумите и попаднах на вас.Изчетах доста обстойно началната страница-впечетлена съм.Това е доста добър режим.Та така ако ме приемете в редиците си съм готова да свалям кг с вас.Само да вметна,че започнах Дюкян с 88,8кг-сега съм 80,5 и имам да свалям още 11-12кг.Дано това да е моята диета и да успея.Надявам се да ме приемете тук сред вас.

# 68
  • София
dessirz1   Hug  bouquet

Добре дошла!

# 69
Здравейте и в новата темичка!
Днес ми е плодов ден:
З:1 ябълка
О:1 банан
В:мисля да са 2 ябълки

П.С. Може ли да се пие сок от някакъв плод днес и ако  "да" колко време след храненето?
Благодаря предварително!  bouquet

# 70
ДХ3 - Честит Рожден Ден! Hug
Добре дошли на всички мацки и много успех в режима!
Днес след плодов премахвам каченото от въглехидратния, както по принцип, но ще се постарая след следващия си въглехидратен да нямам плюс, за да имам по-голям ефект от диетатааа Twisted Evil Mr. Green
Днес-белтъчен
з-кафе и 1 купичка череши
о-манджа тиквички и лук с 1 коф.кисело мляко
в-ще е 1 коф.кис.мл с 1 краставица
Лек,минусов ден на всички Flutter

# 71
Ще имам въпроси, знам, и някой от тях сигурно ще са малко глуповати, за което се извинявам предварително Simple Smile Първият ми такъв е: подходящо ли е за белтъчен следното меню:
З- една ябълка
О- салата домати, краставици, яйце и сирене
В- същото, но наполовина като количество

Ще се постарая да изчистя междинните хранения Simple Smile

и било добре да не смесваш белтъците, но тук почти всички смесваме до два. Така че  менюто ти е добре  Peace

Обядът ми не беше много изцяло млечен 90гр сирене, ~60гр кашкавал, ~50гр моцарела, ~60гр крема сирене, салата моркови, ~120гр мусака от тиквички

Последна редакция: пн, 06 юни 2011, 14:40 от ronic_st

# 72

П.С. Може ли да се пие сок от някакъв плод днес и ако  "да" колко време след храненето?
Може 2 часа след храненето и два преди следващото.

# 73
Благодаря Simple Smile

# 74
  • София

Може 2 часа след храненето и два преди следващото.

Сокът замества едно хранене. Т.е е едно и също дали ядеш плод или пиеш плодов сок. Едно хранене е.

Общи условия

Активация на акаунт