90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №141

• 29 517
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
Добро утро дами,аз съм на диетата от 02.06 и нямам никакъв минус,стриктна съм,не съм прегрешавала,това нормално ли е,защото е доста демотивиращо и като ви чета коя колко е свалила,чак не е за вярване?
Направо ме изумявате,какъв резултат очаквате за четири дни-4 кг ли,що ли? ooooh!

# 76
  • София
  bouquet поправих си мнението,но това не мога да го изтрия!

# 77
  • София
Здравейте фиданки!Вчерашен режимен ден, а днес Закуска: кафе и банан, Обяд: половин пакетче солети и 2 филии с лютеница.Вечерята най-вероятно ще е филии с лютеница и нещо сладичко!Слабителен и успешен ден от мен! Smile

Добро утро дами,аз съм на диетата от 02.06 и нямам никакъв минус,стриктна съм,не съм прегрешавала,това нормално ли е,защото е доста демотивиращо и като ви чета коя колко е свалила,чак не е за вярване?
Пиеш ли вода?Аз ако пропусна да изпия 3 литра и не мърдам в отрицателна посока!2 дни не съм пила 3 литра,а по-малко и кантара се е закотвил!

# 78
  • У дома... някъде
Върнахме се от разходка и съм вир вода от бутане на количка по баири. Crazy
Днес съм на варива
З-киви и по-късно банан
О-зелева салата +ориз със зеленчуци и гъби
В-същото
За сега водата е към 1.5л,но до довечера ще има още  Laughing

# 79
Здравейте и от мен!И аз да се запиша в новата Ви тема....От днес и аз съм с Вас!Преди 2 години бях на тази диета и резултатът беше 17 кг.Бях решила този режим да го спазвам непрекъснато или поне да се придържам по- честичко към него,но не спазих обещанието си и затова от днес отново взех решение да се върна сред "Фиданките".Очаквам Вашата подкрепа! WinkBlush

# 80
  • София-Младост
maranta_74 добре дошла...чисто любопитство...всичките 17кг ли си върна?

# 81
Не,не върнах си 5 кг,но на мен ми трябва доста да свалям и понеже знам,че диетата е страхотна затова отново съм на нея.

# 82
Успех на всички  bouquet

# 83
По принцип,аз винаги съм имала проблем с кг.Отслабвала съм и после пак съм качвала,гладувала съм до припадък и съм пробвала какви ли не диети и мога да кажа,че 90 дневната диета е диетата,която ми е помогнала най-много,но дори и човек да постигне кг.,които иска ако отново се върне към старите си навици на хранене,ефекта ще е нулев.Затова трябва първо да променим начина си на хранене в нашето съзнание.Пожелавам си този път да успея.Пожелава го и на всички , който имат нужда от това!

# 84
Мaранта, добре дошла при нас. Ти колко си висока и колко имаш да сваляш?
НА мен днес ми е белтъчен ден и след вчерашния глад смятам да изям едно цяло печено пуешко будче с малко гъбки и това само за обяд за вечеря малко сьомга и бог чой незнам как е на български.Безкрайно съм щастлива защото кантарев най-накрая се размърда и днес за първи път видях 5 (мeрките ми в либроси) от 2 години на сам. Не мислех че ще успея да загубя килограмите, които бях решила но явно ще ми се случи това щастие  Hug.
Лека ден на всички

# 85
maranta_74, желая ти успех!  Hug
Аз след втората четворка съм свалила общо 4кг и 1/2. Надявам се да се запази интензивността, с която губя тегло. Но имам един проблем - чувствам се леко премаляла, на моменти ми се вие свят, макар кръвното ми да е в границите на нормалното. На всичкото отгоре ме боли глава. Дали да набедя диетата за това ми състояние? При някоя от фиданките има ли подобни симптоми?
Иначе менюто ми за днес: з: две ябълки; о: печено заешко бутче със салата; в: отново заешко, но по-малко.
Желая ви много минуси момичета!  bouquet

# 86
Мила bruni,висока съм 1,76 а кг.които имам да свалям са много - колкото повече ,толкова повече...

# 87
Здравейте, и аз бях на диетата от януари  до на4алото април от 82 килограма сега съм 67 ,колкото и в края на диетата. Не се ограни4авам но се меря всяка сутрин. Август отново. Успех на вси4ки и  без прегрешения Simple Smile

# 88
Маранта, пожелавам ти от сърце да свалиш всичките килограми които искаш, че и повече. Зедно ще се подкрепяме до желаната цел  Hug. Между другото и аз съм толкова висока 176 cм.

# 89
Благодаря ти,emi03,а това че те боли глава....може да е от много други неща....а може и да е от това,че изчистваш токсините от себе си!

Общи условия

Активация на акаунт