90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №141

• 29 545
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
Благодаря bruni!  bouquet

# 91
Здравейте, мили слабеещи дами!
Днес си направих регистрация във форума и твърдо съм решила от утре да съм на 90 - дневната диета, дали ще я издържа до края не знам, но се надявам да ме подкрепяте, защото по - голям лакомник от мен няма...
Действате ми много вдъхновяващо ! Grinning

# 92
Добро утро дами,аз съм на диетата от 02.06 и нямам никакъв минус,стриктна съм,не съм прегрешавала,това нормално ли е,защото е доста демотивиращо и като ви чета коя колко е свалила,чак не е за вярване?
Направо ме изумявате,какъв резултат очаквате за четири дни-4 кг ли,що ли? ooooh!
Чета,че момичета започнали с мен са свалили по 2кг,а пък аз нямам грам надолу #Cussing out,не очаквам чудеса,при всеки е различно това го знам;

# 93
Emi03, 4.5 кг за 8 дни - естествено, че ще ти е "шашнат" организма. Ако са ти прекалено малки порциите може от това да ти е отпаднало.
seveneleven, водата, часовете между храненията, количествата, смесването на белтъци ... търси да нямаш грешки и "сверявай часовника" с  първа страница! Успех

# 94
  • София
Водния засега е ок..... УЖ
Изпила съм 3 кафета - няма да казвам дали чисти или не...... Въпреки тях ако оцелея пак ще е постижение за мен.

# 95
  • У дома... някъде
Колкото повече чета по назад в темите се убеждавам,че няма невъзможни неща.Явно с тази диета наистина се постигат отлични резултати. Hug

Здравейте, и аз бях на диетата от януари  до на4алото април от 82 килограма сега съм 67 ,колкото и в края на диетата. Не се ограни4авам но се меря всяка сутрин. Август отново. Успех на вси4ки и  без прегрешения Simple Smile
И аз искам такъв резултат и ще го гоня,само че започвам от 85кг.Това е хубаво щом не се ограничаваш,а не качваш. Peace

# 96
Emi03, 4.5 кг за 8 дни - естествено, че ще ти е "шашнат" организма. Ако са ти прекалено малки порциите може от това да ти е отпаднало.
Ами, честно да си призная, старая се да свиквам с по-малки количества храна. Обядът ми днес не надхвърляше 200г. Но режимът ми на хранене се промени тотално. Преди бях като ламя, готова да погълне храната заедно с хладилника. Сега освен, че ми прималява чувствам и лекота, която се явява компенсиращ фактор. Освен това се засищам с далеч по-малки порции. Благодарна съм, че ви открих и, че най-накрая видях надежда в справянето с килцата, защото те ме депресират страшно много! Благодаря ви, че ви има! newsm51

# 97
Здравейте аз съм в началото на трета седмица.
Пия Зелено кафе 800, свалила съм 4,5 кг. За тези 15-16 дни до сега мога да кажа, че се чувствам много добре ведра и енергична и ям по малко просто не ми се яде. Зеленото кафе 800 стимулира производството на лептин и по този начин човек не е гладен и се засища с малко храна.

Успешна диета момичета!!!

# 98
За тези с главоболието - да се пие повече вода е добре, но не прекалявайте. Минералната вода е по-богата на натрий от изворната или чешмяната. При над 3-3,5 литра минерална вода организмът се пренасища с натрий и един вид се "натравя" и от там следва силното главоболие. Ако пък не пиете много течности, то тогава главоболието може да се дължи на обезводняване на организма и хипонатриемия - понижено съдържание на вода в извънклетъчното пространство, което затруднява обмяната на веществата в организма. 

Ето ви и няколко линка:

Вода - защо ви е нужна?
Каква вода пием?
Сравнителен тест на Български минерални води

Има още много информация по въпроса в интернет - за който се интересува по-подробно от темата...

# 99
  • София
А защо трябва да се пие минерална? Аз си пия вода от чешмата. Не съм се гътнала.

# 100
  • Варна
Привет фиданки!
Пиша за да ви следя. Аз се справям с почивката, варирам +-2кг., около килограмите с които завърших режима. Днес обаче реших да си врътна 1-2 четворка , че ми е подут напоследък стомаха. Открихме вече летния сезон, и добре, че беше този режим, че да се явим  идея по-добре на плажа Simple SmileSimple Smile

# 101
  • София
Гледам, че голяма компания се заформихме започващи от днес Simple Smile Прекрасно!

Днес белтъчен ден:

З - кафе и сок от ябълка
О - парче кашкавал, малко извара и салата домати, краставици и чушки
В - пилешки крилца със същата салата

Премерих и записах в големия тефтер мерки и теглилки. Да видим какво ще става. Най-много се надавам да свалям в обиколките.

# 102
А защо трябва да се пие минерална? Аз си пия вода от чешмата. Не съм се гътнала.
Чешмяната ми мирише, от години чешмяна не пия  Sick Даже ако няма минерална, не пия. Лошо става, ако нпма вода вкъщи  Mr. Green

# 103
Seveneleven, аз започнах на 3-ти юни и също нямам кой знае какъв "-". След 3 дни на режима съм само -0,500кг, обаче както някой беше написал ти какво очакваш? В увода на диетата пише, че първите 10-12 дни може да не се свалят никакви килограми, но не бива да се отказваме. Ако кажеш, че след 1 месец нямаш резултат, тогава ще търсим грешки. Успех!
Днес ми е първи плодов ден(решила съм да ям по 100 гр. ядки всеки плодов,независимо дали ми се ядат):
зак:1 куп.череши
о:2 м.ябълки+ 35 гр бадеми
м: 4 големи сливи+30 гр.бадеми
в: 1 куп.череши + 35 гр.бадеми

Успех на всички започващи от днес!

П.П. Има ли някоя от вас, която е започнала с мен(03.06 петък)?

# 104

Има места в България и по света, където чешмяната вода не става съвсем за пиене. Там където живея аз водопроводната система е стара и освен, че носи много песъчинки във водата има и неприятен дъх.
Предполагам, че не съм единствената, която не харесва чешмяната вода и пие минерална и затова се включих с този коментар...  newsm47

Общи условия

Активация на акаунт