90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №141

• 29 563
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
  • Бургас
Отскоро пия вода само от чешмата. Гладах скоро "На кафе", където д-р Папазова разказваше за Бисфенол а и каза, че не трябва да се съхранява и да се пие от вода от пластмасови съдове. От тогава си наливам вода в стъклена кана и изчаквам малко време преди да я пия. Казват, че чешмяната вода не е вредна - просто трябва да се остави известно време да се "поизпарят" някои химикали, с които я пречистват. А и да се пие минерална вода само не е хубаво. Майка ми работи в нефрологично отделение и ми казва, че не е хубаво да пия само минерална вода. Мъжа ходи да налива от една чешма с минерална вода до Бургас, но налива доста туби и те престояват. Вече няма да се ходи да се налива така вода.

# 106
Има по принцип три вида води на пазара - минерални, изворни и трапезни, така че спокойно могат да се сменят, а и избора на минерални е доста богат Simple Smile

# 107
Seveneleven, аз започнах на 3-ти юни и също нямам кой знае какъв "-". След 3 дни на режима съм само -0,500кг, обаче както някой беше написал ти какво очакваш? В увода на диетата пише, че първите 10-12 дни може да не се свалят никакви килограми, но не бива да се отказваме. Ако кажеш, че след 1 месец нямаш резултат, тогава ще търсим грешки. Успех!
Днес ми е първи плодов ден(решила съм да ям по 100 гр. ядки всеки плодов,независимо дали ми се ядат):
зак:1 куп.череши
о:2 м.ябълки+ 35 гр бадеми
м: 4 големи сливи+30 гр.бадеми
в: 1 куп.череши + 35 гр.бадеми

Успех на всички започващи от днес!

П.П. Има ли някоя от вас, която е започнала с мен(03.06 петък)?

Да и аз започнах тогава:)

# 108
Здравейте фиданки!
На диета съм от 30.05 това мие втора четворка и днес трябваше да ми бъде  плодов ден, но незнайно как се обърках и го карам като белтъчен ooooh!. (връщам се първи клас да се науча да броя) Embarassed. Сега нз какво да правя утре пак ли белтъчен или пък пропуснатия плодов? newsm78

P.S. Дали това ще ми се отрази на кг ooooh! ooooh! newsm78

# 109
Има по принцип три вида води на пазара - минерални, изворни и трапезни, така че спокойно могат да се сменят, а и избора на минерални е доста богат Simple Smile

Именно това имах предвид с линковете към статиите - различните видове вода на пазара и различната им минерализация. А и ако сте забелязали водата също има своя срок на годност - с него се обозначава периода, през който може да престои в пластмасовите бутилки без да се губят минералните свойства, а и без опасност от канцерогенните елементи, съдържащи се в пластмасата. Вече въпроса е, че в България масово бутилките за еднократна употреба се изпозлват повторно...

И пак по темата, но малко като на шега звучеше онази реклама на една от най-продаваните марки минерална вода у нас с реферът на тенис мач, който си повтаряше "Изворна", "Минерална", "Изворна", "Минерална"...  hahaha Joy

# 110
Simple Smile здравейте
Днес белтъци ям Simple Smile
З-два банана
О-зелена салата и 2 пилешки шишчета
В-само пъстърва на скара

# 111
  • София
Държа фронта днес само на вода от чешмата. Ако успея до 22 часа, после със сигурност няма да ям.
Разчитам на ТВ да ме разсее довечера.

# 112
Лелеее, като ви слушам колко сте стриктни...  Blush
Аз я карам малко по-лежерно, хапвам си и следобед. Вярно, че свалям малко по-бавно, но за 35 дни 6 кг. не са малко, нали?  Wink
Днес ми е въглехидратен:
з: ябълка
о: филии с лютеница и кексче  Confused
следобед си хапнах вафличка и няколко шоколадови бисквитки  Rolling Eyes
в: мисля да е само филийка с лютеница, че прекалих следобед
Дано да нямам голям плюс утре...
Лека вечер на всички!  Simple Smile

# 113
Днес ми е плодов ден..
От водния до тук съм качила 1 кг.  Thinking най-реално ще е теглото ми утре сутринта..ама много съм качила..вярно че за първи път от началото на режима онази вечер прегреших..вечерта /късно/ на варивата умирах за сладко и се предадох..хапнах една сладка и бонбон..

# 114
Добър вечер и от мен, вчера пропуснах да пиша, сега седнах да сеупражнявам за един изпит и първо разбира се дойдох да ви изчета, че мнооого сте писали #Crazy, вчера и днес бях напълно режимна, ето и менютата:
вчера
з - ягоди,о - селска салатка със сирене,в - кисело мляко
днес
з - череши, о и в - леща със зелена салата и малко пълнозърнест хляб за обяд,
тази четворка я карам по - олекотено,че нямам голям резултат - вчера се теглих бях 60,2, което значи 1,800 кг за 17 дни Confusedможе и да се дължи на МЦ ще видя следващите дни, а сега да ви пожелая лека и отслабваща вечер  Hug

# 115
Още малко и свършва гадния воден ден  Grinning  Единственото нещо , с което съм го нарушила е един бонбон/не е шоколадов, а обикновен мъничък бонбон/. Просто ми беше много гадно и се страхувах да не ми причернее, понеже съм с ниско кръвно. Нали това не е голямо нарушение на деня ? Утре белтъци: за закуска съм си взела малко череши, обяда ще е 2 задушени филета риба "пангасиус" с салата краставици и домати ,а  вечеря печено горно бутче/ не цяло, а само горната част/ и салата

# 116
Еми да се отчета и аз за първия белтъчен ден Simple Smile

З: Кафе с мляко и купичка череши
О: Пилешко филе на скара  + салата зеле и моркови /по около 150гр. от всяко/
В: Пилешко филе на скара  + салата зеле и моркови /по около 100гр. от всяко/

Баба ми мина през офиса да ми донесе една голяма торба череши - ще имам и за закуска и за плодовия ден  Laughing

От сега си умувам менюто за утре, че утре съм цял ден на работа и вече ще трябва да си донеса храна от вкъщи... Чудя се обаче какво ми се яде newsm78 Така е като имам известна свобода да си избирам и изпадам в чуденка  hahaha Joy

Лека и спокойна вечер, фиданки! Вкъщи нямам нет така че - до утре  Hug  bouquet

# 117
  • София
Днес ми е плодов ден..
От водния до тук съм качила 1 кг.  Thinking най-реално ще е теглото ми утре сутринта..ама много съм качила..вярно че за първи път от началото на режима онази вечер прегреших..вечерта /късно/ на варивата умирах за сладко и се предадох..хапнах една сладка и бонбон..

Аз мисля, че това не е бил свален кг. от мазнини, а само от вода, затова и ти се струва, че си "качила". А и от едно прегрешение с бонбон и сладка 1 кг. не може да се качи. Вярно, обърква се системата, но 1 кг. се качва от много погълнати калории.

# 118
  • София
 goodscale преди малко реших да видя дали по това време на деня ще се отрази тази вода  newsm68
Егати кефа Simple Smile ако можех само на вода да карам  Laughing Mr. Green Mr. Green
Малко ме е страх утре да не изям целия свят  Rolling Eyes
А под носа ми се мотаят една супа топчета и тиквички с ориз...мммм.... Купих за детето да има от стола в офиса..... Whistling

# 119
Здравейте, първи ден - мина успешно хихихи остават още 89 Simple Smile само да попитам за въглехидратния - спагетите от диетичните ли са (някакви кафяви на цвят) или ползвате и обикновени Simple Smile че си правя предварително меню, за да видя дали трябва нещо да пазарувам Simple Smile Благодаря предварително Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт