90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №141

• 29 566
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
Аз я започвам от утре менюто ми ще е следното
З-малко ягоди
0-2 сварени яйцас кисело мляко
В-пилешко бутче с малко салата домати

# 121
bambova, аз си купувам от обикновените спагети/ макарони/, не диетични. И аз пазарувам предварително и си готвя за 2-3 дена напред храната .

# 122
Seveneleven,  извини ме, че пиша със закъснение. Момичетата са те посъветвали за водата...ала за всеки е различно..
Трудно пия вода...с много упоритост се научих да пия...повече залагам на чай...Много го обичам и го пия с лекота с парче лимон, без мед, без захар..билков или зелен.
Друго.....Сутрин щом стана първото нещо е да изпия 200 мл топла вода....с 3-4 капки лимон. Опитай, после плод, кафе каквото и да е... Тази топла вода изчиства организма, казват играе роля на метла за шлаката по червата...освен това подсилва метаболизма... Това е. Не се безпокой, ще насъпи резултат скоро и при теб, ще видиш  Hug Повче увереност и усмивки!
Хубава вечер, момичета! Лека да бъде особено на тези, които днес им е воден ден  Simple Smile И това ще мине!

# 123
  • София
 Здравейте!Отчет на белтъчен:
О: дробчета с тиквички
В: К. мляко с тиквички -задушени
Още съм гладна newsm78
Утре мисля ориз с тиквички Laughing

# 124
Днес плодов.
з.череши
о.банани 2 +бадеми
в.2 ябълки +бадемчета отново и разбирасе сурови.  bouquet

# 125
Искам да ви попитам нещо .. търсих ,но не намерих чушки с доматен сос през кой ден са позволени?

# 126
След водния определено задържам - нагоре надолу по 0,500кг , ама и апетит си имам Laughing
Днес варива, основно леща, на обяд с печени зеленчуци, а вечерта със зелена салата.
Утре мисля на обяд да съм на пица, намерила съм място дето ми я правят без забранените неща Laughing
Вечерта сме на детски рожден ден - ще да съм с нещо сладичко.

# 127
Днес протеинов:

з. - ябълка
о. - пържола със салата зеле
в. - омлет със сирене

# 128
  • София,
Да се запиша преди да сте преполовили темата пак Wink.
Тези дни нещо нямам интернет, но явно съм измъкнала кабела отзад докато съм чистила Laughing, а само им звъня на тези от от нета и ги тормозя Joy. Иначе режима си продължава, но резултата е супер бавен. Днес съм на плодчета.
з- кафе- ябълка
о-салата домат и краставица малко сурови бадеми
с.з. - череши
в-салата краставица и домат

# 129
Бърз отчет на последните два дни:

Вчера -въглехидратен:

О: 4-5 малки парчета баница с тиква
В: 2-3 малки парчета баница с тиква

Днес- плодов:

О: банан, 2-3 сушени кайсии и 3 малки парченца пъпеш, 50гр. бадеми
В: един банан и 50гр лешници

Утре менюто е повече от ясно - ВОДА! smile3549 В сряда ще дам окончателен отчет след втори воден.  Peace

# 130
Отчет за днес:

З-кафе, банан
О-пица ВЕГЕТАРИАНА
В-печени филийки с лютеничка, черен щоколад
2.5 л вода

# 131
  • София-Младост
Искам да ви попитам нещо .. търсих ,но не намерих чушки с доматен сос през кой ден са позволени?
Малко зависи според мен. Аз поне доматеният сос го запържвам с брашно, че и мляко добавям. Ако са си просто печени чушки, поляти със пресни смляни домати, без да се добавя захар и брашно за сгъстяване можеш и като салата вероятно да ги минеш. Хайде, ако бъркам по-режимните да ме поправят, че да не давам неправилни съвети, моля Simple Smile

# 132
  • София
Добър вечер!
Наминавам за бърз отчет, на днешния белтъчен:
З- няма Embarassed
О- омлет със сирене
В- пилешка пържола и салата домати
Днес видях на кантара 69.800, ноооооо, вчера нямах време да ям и откарах на 1/2 салата и шепа череши.Ще видим утре колко ще е + Rolling Eyes
Домати с печени чушки може всеки ден, но, както е уточнила Ала-Бала, да не са ...."баш к`вит си требе" Mr. Green
Някой беше объркал дните- продължавай по план с белтъчен и да, ще има отражение в кантара(не голямо според мен де) Peace
Това, ако се сетя ще дописвам Laughing

# 133
  • sofia
Да ви разкажа за моя случай. Аз имам доста лош хроничен цистит и по принуда избягвам ориз, картофи, тестени и бобови.Избягвам тези храни, както и някои други от години. Сега като реших да спазвам тая диета си мислех че поне като ги ям разделно и няма да имам чак такива тежки кризи. Принципно имам за сваляне 2-3 кг, не повече.
Днес, втори ден от диетата ядох следното -
з -1 банан и кафе
о -задушени картофи  ooooh! (голяма грешка) цял следобяд не можах да се изправя от болки и за малко да откажа вечерята че в такива моменти за ядене най малко мисля
в -около 300г царевица в кутийка бондюел и една сурова червена чушка (за сега няма втора цистинна криза  Praynig)
Само не знам утре какво да ям, че сладкиши и разни теста също не употребявам  newsm78

# 134
Днес плодов:
З: кафе и чашка череши
О: банан и шепа белен слънчоглед
В: два домата /много безвкусни/
Да си призная направо съм си гладна, наливам се с вода, какво да се прави Embarassed!

Спокойна нощ на всички!

Общи условия

Активация на акаунт