90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №141

• 29 570
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте и от мен! Ден 8ми, плодов: з. ягоди, о. 2 малки банана, в. 2 малки банана и 9-10 бадемчета.

Доволна съм от себе си, защото се преборих с апетита вечер. Единственото, което в момента ме смущава, е че коремът ми е малко подут. Нямам проблеми с WC-то, може да е от рязката промяна в начина ми на хранене, не знам. Кажете вие какво мислите по въпроса?

Лека вечер и хубав ден на всички утре!

# 136
lilleybaby,

организмът има нужда да се адаптира към новите условия. Карай си режимчето и ще видиш как ще започнеш да се чувстваш още по-добре!  Peace

# 137
Здравейте и от мен! Ден 8ми, плодов: з. ягоди, о. 2 малки банана, в. 2 малки банана и 9-10 бадемчета.

Доволна съм от себе си, защото се преборих с апетита вечер. Единственото, което в момента ме смущава, е че коремът ми е малко подут. Нямам проблеми с WC-то, може да е от рязката промяна в начина ми на хранене, не знам. Кажете вие какво мислите по въпроса?

Лека вечер и хубав ден на всички утре!
Това с корема ми е познато в плодов. Даже и болезнено понякога. При мен най-много се получава от сушени плодове. От скоро ограничавам и ядките. Общо взето доста плодови минаха докато разбера кое да ям и кое да избягвам. При теб може да е от бананите. Може да пробваш с друго и да видиш какво ще се получи. Аз последния плодов изкарах само на череши и малко кашу и всичко беше ок. В тази връзка да ви попитам какво количество череши ядете на едно ядене? Аз май прекалявам.

# 138

Благодаря ви , момичета! Ще опитам с по-различни плодове в петък.

# 139
Днешния плодов си мина нормално
З-1 банан
О-1 ябълка
з2- 100гр бадеми
В-малко пъпеш и 1 банан
Приятни сънища на всички, аз така да съм гладна , че ще сънувам пържоли със сигурност Laughing

# 140
Момичета,Аз също започнах от днеска диетата ( вече за кой пореден път  Joy),
но този път ще съм сериозна.Трябва да се отслабва до морето...
Започвам с 59 кг.,целта ми е да достигна 52 кг.дано този път да успея...
Иначе за днеска белтъчен:
З-кафе и ягоди
О-три сварени яйчица с 4 резенчета луканка и малка филия ръжен хляб
В-1 кофичка кисело мляко и салата от две доматки
2 литра вода
Лека вечер на всички на фиданки  Simple Smile

# 141
Ами чушките с доматения сос са си "прости чушки"  Joy не съм слагала захар, мляко, и така нататък. Утре ми е белтъчен ден.Чудя се как да комбинирам салата от домати ,краставици и бъркани яйца, сирене, кашкавал и кренвирши. Кое с кое и кое да е обяд кое вечеря ,дайте някакъв съвет.. Praynig Този белтъчен ден пред какви размишления ме поставя! Thinking

# 142
Чудя се как да комбинирам салата от домати ,краставици и бъркани яйца, сирене, кашкавал и кренвирши. Кое с кое и кое да е обяд кое вечеря ,дайте някакъв съвет.. Praynig Този белтъчен ден пред какви размишления ме поставя! Thinking

Пропускаш или яйцата или кренвиршите...

Цитат
Не допускайте едновременната консумация на различни видове белтъци (месо и млечни продукти, месо и яйца, яйца и млечни продукти).

Хапваш салатата с яйца ИЛИ кренвирши за обяд, като можеш да добавиш филийка хляб. Сирене и кашкавал за вечеря /като може да добавиш зеленчуците отново/ Wink

# 143
Марина, не смесвай много белтъците...Днес си нарязах лук ,стрък чесън, чушки печени ,гъби и 3 малки яйца и станаха бъркани,овкусих с чер пипер и много малко шарена сол...леко намазах тигана с олио ...вечеряй със сирене и кашкавал  или само кремвирш.....

# 144
Добре.
О:Яйца + Чушки
В:Кренвирш + салата
Днес след плодовия ден направо..мога да изям целия хладилник  Sad 
Благодаря Ви за съветите ,извинявам се ,ако досаждам просто съм нова и не разбирам много .. доволна съм 1вата четворка мина и съм - 1кг. Laughing Успех и мерси отново   bouquet

Последна редакция: пн, 06 юни 2011, 23:52 от Marina.S.S.

# 145
най-добре хапни и на обяд и на вечеря чушки с дом сос и кремвирш т.е първото ти е салатата

# 146
Добре.Значи за обяд мога да хапна чушки с доматен сос + 2 филиики хляб,а за вечеря кренвирш+салата?Или пак бъркам  Embarassed

Чушките с доматен сос са си зеленчуци от където и да ги погледнеш, т.е. можеш да ги консумираш във всички дни /ОСВЕН плодовия/ с всичко останало, така че към тях освен филийките можеш да добавиш яйцата, или сиренето и кашкавала. Вечерята ти е ок Hug

# 147
колкото  си по-стрикна ,толково по-добре,постарай се /за себе си/

# 148
Добър вечер, фиданки  Hug
Днес варива:
З: 2 банана
О: червен боб(консерва) с доматче + филийка ръжен хляб
СЗ: кафе и джанки (не се стърпях)
В: зелена салатка с царевица

# 149
Редактирах по-нагоре!Благодаря Ви отново за отделеното време!:)

Общи условия

Активация на акаунт